Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
Page 8 of 10
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Ljepotice sa Zrća: Najvažnije je da su dečki nabildani!
neve, a ti stvarno misliš da ovaj ne boravi dobar dio dana u teretani, bar 2-3 puta tjedno?Neve wrote:kakav izgled se kome sviđa, to je stvar ukusa.. netko voli jako nabildane, netko vitke i nježne, netko one s istaknutim oblinama i bujnije
korisno je baviti se nekom fizičkom aktivnošću, sportom, biti vani, kretati se, živjeti dovoljno zdravo, dovoljno spavati, dobro se osjećati i biti zdrav.. pa će i izgled također biti u skladu s tim, s vidljivim mišićima ili bez njih
uostalom, muškarac se ne mora baviti body buildingom da bi bio mišićav, niti mora biti sav 'kvrgav' i predimenzioniran, mislim da ovome dolje ništa ne fali, bar mu ja ovako odoka ne nalazim neku manu
Guest- Guest
naravno da vježba, takav izgled ne može imati samo od dubokog disanja zraka :D
rečenica iznad slike bila je usmjerena onima koji pod pojmom mišićavog muškarca automatski podrazumijevaju nešto ovakvo:
rečenica iznad slike bila je usmjerena onima koji pod pojmom mišićavog muškarca automatski podrazumijevaju nešto ovakvo:
neva- Posts : 4367
2014-04-12
24sata su nekid dan slikali ženske po plažama, nijedna nema sise, a nisu ni nabildane, gdje su in mestale, bit će da su to neke gender devijantne, čim legne na leđa sise nestanu, u sportskom grudnjaku vjerojatno izgledaju kao muški, samo im nedostaje ona stvar
*izvor, naslovnica 24sata (@kic)
- Spoiler:
- Spoiler:
*izvor, naslovnica 24sata (@kic)
Guest- Guest
ma ne, to su profesionalci sportaši, nisu tema, bar koliko sam ja shvatila. to nije više ljepota tijela, to je sama sebi svrha, uhvatiti odličje i titulu na natjecanjima.Neve wrote:naravno da vježba, takav izgled ne može imati samo od dubokog disanja zraka :D
Guest- Guest
Ala ste bukvalne, jebagaled...zna se na koje tetkice se ovdi misli...:)
darth_vader-
2014-04-17
na koje..misliš na dedu?jasambrend wrote:Ala ste bukvalne, jebagaled...zna se na koje tetkice se ovdi misli...:)
Guest- Guest
I Kic se uzvrpoljio nešto...
darth_vader-
2014-04-17
zašto je sramota vježbati ili trenirati? zašto je sramota tijelo dovest u lijep oblik, blago naznačenih mišića, bez masnih naslaga?
Guest- Guest
Noor wrote:zašto je sramota vježbati ili trenirati? zašto je sramota tijelo dovest u lijep oblik, blago naznačenih mišića, bez masnih naslaga?
Nije sramota naravno, problem je jedino šta je to danas nekakva opsesija pa se ljudi žele na brzinu nabildati i onda se bodu steroidima/hormonima tako da se u biti gubi smisao toga. I na kraju muški na pumpani kemijom, žene napumpane silikonom samo da bi svi lijepo izgledali na facebooku.
Last edited by catabbath on 5/8/2017, 18:18; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
ja ne znam da li si s obale ili iz unutrašnjosti istre, ali ja sam eto, sada već pune dvije godine 3 dana tjedno u poreču..i ne znam o čemu pričaš. ispratila sam prošlogodišnju turu turista, a evo i ovu sada gledam svaki dan, pa nigdje ne vidim sve te nabildane ljude o kojima pričaš. većina ih je debela, amorfna i hladetinasta tvorba, koja se valja i razlijeva po ležaljkama. strahota i gađenje!catabbath wrote:Noor wrote:zašto je sramota vježbati ili trenirati? zašto je sramota tijelo dovest u lijep oblik, blago naznačenih mišića, bez masnih naslaga?
Nije sramota naravno, problem je jedino šta je to danas nekakva opsesija pa se ljudi žele na brzinu nabildati i onda se bodu steroidima/hormonima tako da se u biti gubi smisao toga. I na kraju muški na pumpani kemijom, žene napumpane silikonom samo da bi svi lijepo izgledali na facebooku.
Guest- Guest
Noor wrote:ja ne znam da li si s obale ili iz unutrašnjosti istre, ali ja sam eto, sada već pune dvije godine 3 dana tjedno u poreču..i ne znam o čemu pričaš. ispratila sam prošlogodišnju turu turista, a evo i ovu sada gledam svaki dan, pa nigdje ne vidim sve te nabildane ljude o kojima pričaš. većina ih je debela, amorfna i hladetinasta tvorba, koja se valja i razlijeva po ležaljkama. strahota i gađenje!
S obale. Moj komentar se ondosio na propagandne slike sa Zrća i nekih drugih plaža.
catabbath-
2015-08-22
ajde, ima i normalnih, ali nabildanih nema.
Guest- Guest
takvih ima malo, al kad su koncentrirani u jednoj slici sa zrća, čini ih se puno.catabbath wrote:Noor wrote:ja ne znam da li si s obale ili iz unutrašnjosti istre, ali ja sam eto, sada već pune dvije godine 3 dana tjedno u poreču..i ne znam o čemu pričaš. ispratila sam prošlogodišnju turu turista, a evo i ovu sada gledam svaki dan, pa nigdje ne vidim sve te nabildane ljude o kojima pričaš. većina ih je debela, amorfna i hladetinasta tvorba, koja se valja i razlijeva po ležaljkama. strahota i gađenje!
S obale. Moj komentar se ondosio na propagandne slike sa Zrća i nekih drugih plaža.
Guest- Guest
Odakle ti moja slika?Neve wrote:kakav izgled se kome sviđa, to je stvar ukusa.. netko voli jako nabildane, netko vitke i nježne, netko one s istaknutim oblinama i bujnije
korisno je baviti se nekom fizičkom aktivnošću, sportom, biti vani, kretati se, živjeti dovoljno zdravo, dovoljno spavati, dobro se osjećati i biti zdrav.. pa će i izgled također biti u skladu s tim, s vidljivim mišićima ili bez njih
uostalom, muškarac se ne mora baviti body buildingom da bi bio mišićav, niti mora biti sav 'kvrgav' i predimenzioniran, mislim da ovome dolje ništa ne fali, bar mu ja ovako odoka ne nalazim neku manu
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
imam dobre veze.. sad još adresa i broj telefonadzango wrote:Odakle ti moja slika?
2014-04-12
u praksi,cure ipak teze vise obdarenim likovima koji dobro heftace,ne tak osavrsena izgleda..pogotovo one preko 40 godina...zadovoljstvo doli postaje primarno,dok setnja privlacnog lika,tek na trecem mjestu..
Guest- Guest
Najveća kuća na Dedinju. Ne možeš da promašiš.Neve wrote:imam dobre veze.. sad još adresa i broj telefonadzango wrote:Odakle ti moja slika?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
@pis a ti si cura pa znaš?
2014-04-12
Page 8 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Nabildani patuljak likvidirao Bandićevog donatora u Amsterdamu
» Vatreno i na Zrću, zanosne ljepotice ne prestaju!
» OD DUBROVNIKA DO ZRĆA Parovi se seksaju na javnim mjestima pred publikom
» Zadranin na promociju stigao u Mustangu iz Kill Billa, a pod rukama - dvije ljepotice!
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
» Vatreno i na Zrću, zanosne ljepotice ne prestaju!
» OD DUBROVNIKA DO ZRĆA Parovi se seksaju na javnim mjestima pred publikom
» Zadranin na promociju stigao u Mustangu iz Kill Billa, a pod rukama - dvije ljepotice!
» Najvažnije je da je toplo i na žlicu
Page 8 of 10