Strijeljanje kao novi segment dokazivanja vjerodostojnosti
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Strijeljanje kao novi segment dokazivanja vjerodostojnosti
Hahahhah, uvijek kažem, da reda mora biti :)aben wrote:pa nekog reda moro bitimate wrote:A što kada si sve uredno platio, pa traže još legalizaciju njihovih kriminalnih djelatnosti?Leviathan2 wrote:a zasti ja trebam dozvolu da na svojoj zemlji napravim skloniste od vremenski neuvjetaNoor wrote:Zbog čega??? To su plaćali svi koji su vadili dozvole prije gradnje. Jesu li oni budale a ovi ilegalci tako pametni? Potičeš nezakonitu gradnju?mate wrote:
A što bi se dogodilo da su svi građani pružili otpor tome?
eto, moras izbljuvat hrpu para za neke papire koje oni daju, isto kao sto moras placat prikljucak za struju vodu plin i slicno, i to masno jebate, ti placas da oni poslije zaradjuju na tebi
nista, nula bodova, kod nas elektra nije dobila dozvolu ni stupove da postavlja, nisu htjeli platit predlozenu rentu mjesta za stup
Ali ne retroaktivno ga uvoditi...
Guest- Guest
mate wrote:Imaš i google view. Znači li da su sve građevine legalne? :)Noor wrote:Ako se na karti vidi..legalna jepismejker wrote:ak oje gradnja pocela prije 67 a zavrsila poslije,kako se to uzima?
kad pričamo o legalizaciji i kartama, potpuno je jasno da se to odnosi na aerofotogrametrijske zapise.
Guest- Guest
ti se zajebavas, al pusti nekom da te jedared zajasi , uvijek ce te jasitpismejker wrote:Leviathan2 wrote:ignoriras,mate wrote:A što kada si sve uredno platio, pa traže još legalizaciju njihovih kriminalnih djelatnosti?Leviathan2 wrote:a zasti ja trebam dozvolu da na svojoj zemlji napravim skloniste od vremenski neuvjetaNoor wrote:
Zbog čega??? To su plaćali svi koji su vadili dozvole prije gradnje. Jesu li oni budale a ovi ilegalci tako pametni? Potičeš nezakonitu gradnju?
eto, moras izbljuvat hrpu para za neke papire koje oni daju, isto kao sto moras placat prikljucak za struju vodu plin i slicno, i to masno jebate, ti placas da oni poslije zaradjuju na tebi
nista, nula bodova, kod nas elektra nije dobila dozvolu ni stupove da postavlja, nisu htjeli platit predlozenu rentu mjesta za stup
medjutim kako su ljudi uglavnom na vjetrometini ovi koriste priliku da prijetnjama ucjenama i slicnim manipulacijama utjeraju dug
e sad kad dojdes odredjenom liku u kucu i nazoves dobar dan, stvar se iz temelja mjenja i bivas zaboravljen i izuzet iz manipulacija
znaju oni dobro da su kriminalci i znaju dokle mogu ici
Gledajmo&Učimo od Levija...
pa što će ti uporabna?aben wrote:ne zun pošto, ka su mi rekli da mi tribo uporabna, nis ni hodi ko geometrov. biće oko 5000 iljod kun.pismejker wrote:Pošto..dakle,na jednom mjestu imas cesticu,pa hotjes spojiti sa drugom..a udaljene su..dobijes uz prvu grunt,velika kao ona druga i to se uknjizi u gruntovnici...a ono gdje je bila,je prihefta nekom drugom ili drzavi...aben wrote:kakav posto?pismejker wrote:pa posto je relokacija...logike ima..aben wrote:jo živin u hrpi kamenja organiziranog u 19. stoljeću, i isto mi išću dozvolu za spajanje čestica.
ima logike ako si pijun ko čep
kako misliš udaljene? taraca mi je na na drugoj čestici, a spojena je uz kuću, dvor je uz kuću, na na tretoj je čestici, vrto je četvrtoj, a spojen je na kuću.
Guest- Guest
a jasno..moramo se zajebavati,no to je zajebancija,u sustini,znas da isto mislimo...no o metodama necemo...Leviathan2 wrote:ti se zajebavas, al pusti nekom da te jedared zajasi , uvijek ce te jasitpismejker wrote:Leviathan2 wrote:ignoriras,mate wrote:A što kada si sve uredno platio, pa traže još legalizaciju njihovih kriminalnih djelatnosti?Leviathan2 wrote:
a zasti ja trebam dozvolu da na svojoj zemlji napravim skloniste od vremenski neuvjeta
medjutim kako su ljudi uglavnom na vjetrometini ovi koriste priliku da prijetnjama ucjenama i slicnim manipulacijama utjeraju dug
e sad kad dojdes odredjenom liku u kucu i nazoves dobar dan, stvar se iz temelja mjenja i bivas zaboravljen i izuzet iz manipulacija
znaju oni dobro da su kriminalci i znaju dokle mogu ici
Gledajmo&Učimo od Levija...
Guest- Guest
Opet me provociraš...aben wrote:ajd, srića je ča šoldi ki ti otmu gredu za bolesnu djećicumate wrote:Abende, imaš sreće što si na otoku, dok dođu do tebe, izgubiti će volju :)
Ja nisam to nikada rekla, niti mislim to...
Guest- Guest
uffff,taj Alien serial sve nesto vise i vise deprimirajuciji...
Guest- Guest
Očito ljudi nisu reagirali u broju u kojem su se nadali..pa produljuju rok za legalizaciju...Mislim, gdje će slati rješenje?
Guest- Guest
cardaklije i bolesna djeca, jbte, ti bi manje bjezao od leproznog u odnosu kako oni bjeze od bolesne djeceaben wrote:ajd, srića je ča šoldi ki ti otmu gredu za bolesnu djećicumate wrote:Abende, imaš sreće što si na otoku, dok dođu do tebe, izgubiti će volju :)
Pa nikako da objasniš što moraš legalizirati...mate wrote:A što kada si sve uredno platio, pa traže još legalizaciju njihovih kriminalnih djelatnosti?Leviathan2 wrote:a zasti ja trebam dozvolu da na svojoj zemlji napravim skloniste od vremenski neuvjetaNoor wrote:Zbog čega??? To su plaćali svi koji su vadili dozvole prije gradnje. Jesu li oni budale a ovi ilegalci tako pametni? Potičeš nezakonitu gradnju?mate wrote:A što bi se dogodilo da su svi građani pružili otpor tome?Noor wrote:
zbog ubiranja love
Imaš građ. dozvolu? Sve si izgradila po njoj i projektu? Jesi, ne moraš legalizirati. Nisi, moraš.
Guest- Guest
Pa vas dvojica ste meni jako zanimljivi, moram priznati.Leviathan2 wrote:cardaklije i bolesna djeca, jbte, ti bi manje bjezao od leproznog u odnosu kako oni bjeze od bolesne djeceaben wrote:ajd, srića je ča šoldi ki ti otmu gredu za bolesnu djećicumate wrote:Abende, imaš sreće što si na otoku, dok dođu do tebe, izgubiti će volju :)
Kako bi ti Levi odgovorio na pitanje kojim mene Abend izluđuje...Kako ono glasi?
Hmm, treba li država pomagati bolesnoj dječici?
Guest- Guest
norke, vidim da se kuzis u ta sranja oko dozvola, daj mi reci ako napravim vodotoranj ili silos, jel mi i za to treba dozvolaNoor wrote:pa što će ti uporabna?aben wrote:ne zun pošto, ka su mi rekli da mi tribo uporabna, nis ni hodi ko geometrov. biće oko 5000 iljod kun.pismejker wrote:Pošto..dakle,na jednom mjestu imas cesticu,pa hotjes spojiti sa drugom..a udaljene su..dobijes uz prvu grunt,velika kao ona druga i to se uknjizi u gruntovnici...a ono gdje je bila,je prihefta nekom drugom ili drzavi...aben wrote:kakav posto?pismejker wrote:
pa posto je relokacija...logike ima..
kako misliš udaljene? taraca mi je na na drugoj čestici, a spojena je uz kuću, dvor je uz kuću, na na tretoj je čestici, vrto je četvrtoj, a spojen je na kuću.
to nebih radio kod mene u selu pa zato pitam
Ok...i nisam :)Noor wrote:Pa nikako da objasniš što moraš legalizirati...mate wrote:A što kada si sve uredno platio, pa traže još legalizaciju njihovih kriminalnih djelatnosti?Leviathan2 wrote:a zasti ja trebam dozvolu da na svojoj zemlji napravim skloniste od vremenski neuvjetaNoor wrote:Zbog čega??? To su plaćali svi koji su vadili dozvole prije gradnje. Jesu li oni budale a ovi ilegalci tako pametni? Potičeš nezakonitu gradnju?mate wrote:
A što bi se dogodilo da su svi građani pružili otpor tome?
Imaš građ. dozvolu? Sve si izgradila po njoj i projektu? Jesi, ne moraš legalizirati. Nisi, moraš.
Guest- Guest
pa iskreno , kad bolje razmislim , bolje da im ne pomaze, dovoljno je samo da ima briznih ljudimate wrote:Pa vas dvojica ste meni jako zanimljivi, moram priznati.Leviathan2 wrote:cardaklije i bolesna djeca, jbte, ti bi manje bjezao od leproznog u odnosu kako oni bjeze od bolesne djeceaben wrote:ajd, srića je ča šoldi ki ti otmu gredu za bolesnu djećicumate wrote:Abende, imaš sreće što si na otoku, dok dođu do tebe, izgubiti će volju :)
Kako bi ti Levi odgovorio na pitanje kojim mene Abend izluđuje...Kako ono glasi?
treba, levi...Leviathan2 wrote:norke, vidim da se kuzis u ta sranja oko dozvola, daj mi reci ako napravim vodotoranj ili silos, jel mi i za to treba dozvolaNoor wrote:pa što će ti uporabna?aben wrote:ne zun pošto, ka su mi rekli da mi tribo uporabna, nis ni hodi ko geometrov. biće oko 5000 iljod kun.pismejker wrote:Pošto..dakle,na jednom mjestu imas cesticu,pa hotjes spojiti sa drugom..a udaljene su..dobijes uz prvu grunt,velika kao ona druga i to se uknjizi u gruntovnici...a ono gdje je bila,je prihefta nekom drugom ili drzavi...aben wrote:
kakav posto?
to nebih radio kod mene u selu pa zato pitam
Guest- Guest
mate, aben je anarhokapitalista a ja anarhista pure, u biti se slazemo u vecini stvari osim oko vrednovanja rada drugihmate wrote:Pa vas dvojica ste meni jako zanimljivi, moram priznati.Leviathan2 wrote:cardaklije i bolesna djeca, jbte, ti bi manje bjezao od leproznog u odnosu kako oni bjeze od bolesne djeceaben wrote:ajd, srića je ča šoldi ki ti otmu gredu za bolesnu djećicumate wrote:Abende, imaš sreće što si na otoku, dok dođu do tebe, izgubiti će volju :)
iao bi se on slozio sa nekom drzavom dok bi ja cistu anarho komuni, samo dogovr i iskljucivo konsenzus osim u kriznim situacijama
preslik uredjenja plemena
Duck Dynasty....nesto najgore na televiziji ikad. A nemoze covjek da se ne zapita. Da prodju redatelji na potezu od Ciste pa do Vrgorca samo recimo....imali bi materijala za slicne emisije slijedecih 60 godina.
Guest- Guest
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Novi promašaj tkz. vlade: novi Ovršno zakon nastavlja po starom
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE