Strijeljanje kao novi segment dokazivanja vjerodostojnosti
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Strijeljanje kao novi segment dokazivanja vjerodostojnosti
U pravu si, zbog toga mi se sviđa tvoja veseljačka narav :)Leviathan2 wrote:nah, aben uvijek argumentirano raspravlja, problem je vodit raspru sa drugima kojima je forum nadmudrivanjemate wrote:Ma, bezveze neka usporedba koja nema veze s vezom. Zbilja mi je neugodno zbog njega...Leviathan2 wrote:ko, aben?Noor wrote:šta je tako sramežljiv?mate wrote:
Jaoj, ako to vidi neće sa mnom uopće pričati :)
Samo sam htjela reći s time, da uvijek ima argumente, a ne rečenicu s kojom se želi olakšati...
Guest- Guest
a sto fali mojim omjerima molicu lijepo, os reci da sam debo iako nemam sala skoro nistamate wrote:Tvoji suludi omjeri :)Leviathan2 wrote:sta mozda projdemate wrote:Čuj, možda i prođe, vrijedi pokušati ;)Leviathan2 wrote:nisam debo, imam 104kile i 161 visok, al misici, nema sala skoro nista :Dmate wrote:
I debel :)
a za ovo bi te castijo pivom da s mi blize, svi drugi mi kazu da sam namcormate wrote:U pravu si, zbog toga mi se sviđa tvoja veseljačka narav :)Leviathan2 wrote:nah, aben uvijek argumentirano raspravlja, problem je vodit raspru sa drugima kojima je forum nadmudrivanjemate wrote:Ma, bezveze neka usporedba koja nema veze s vezom. Zbilja mi je neugodno zbog njega...Leviathan2 wrote:ko, aben?Noor wrote:
šta je tako sramežljiv?
Samo sam htjela reći s time, da uvijek ima argumente, a ne rečenicu s kojom se želi olakšati...
Ja bih konobaru rekla nek odmah duplo donese ;)Leviathan2 wrote:a za ovo bi te castijo pivom da s mi blize, svi drugi mi kazu da sam namcormate wrote:U pravu si, zbog toga mi se sviđa tvoja veseljačka narav :)Leviathan2 wrote:nah, aben uvijek argumentirano raspravlja, problem je vodit raspru sa drugima kojima je forum nadmudrivanjemate wrote:Ma, bezveze neka usporedba koja nema veze s vezom. Zbilja mi je neugodno zbog njega...Leviathan2 wrote:
ko, aben?
Guest- Guest
pa ja kad idem niz brdo ne koracam nego se bacimmalo u stranu i viknem cuvaj dolem i onda vidis stijenu koja se korljamate wrote:Može li te se rolati po podu? :)
Last edited by Noor on 5/8/2017, 00:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Problem s stijenom je ako udari o nešto jače od nje :)
Guest- Guest
dis duplo bogati, dok popijes prvo, drugo ti se ugrije, jedno po jedno a i nek konobar malo shetamate wrote:Ja bih konobaru rekla nek odmah duplo donese ;)Leviathan2 wrote:a za ovo bi te castijo pivom da s mi blize, svi drugi mi kazu da sam namcormate wrote:U pravu si, zbog toga mi se sviđa tvoja veseljačka narav :)Leviathan2 wrote:nah, aben uvijek argumentirano raspravlja, problem je vodit raspru sa drugima kojima je forum nadmudrivanjemate wrote:
Ma, bezveze neka usporedba koja nema veze s vezom. Zbilja mi je neugodno zbog njega...
Guest- Guest
joj ne spominji, odmah me sjetis mojih dana kad sam umisljao da sam ingemar stenmark, koliko drveca sam ostetiomate wrote:Problem s stijenom je ako udari o nešto jače od nje :)
ajme
O pa da, u pravu..vidiš ti što je iskustvo :)Leviathan2 wrote:dis duplo bogati, dok popijes prvo, drugo ti se ugrije, jedno po jedno a i nek konobar malo shetamate wrote:Ja bih konobaru rekla nek odmah duplo donese ;)Leviathan2 wrote:a za ovo bi te castijo pivom da s mi blize, svi drugi mi kazu da sam namcormate wrote:U pravu si, zbog toga mi se sviđa tvoja veseljačka narav :)Leviathan2 wrote:
nah, aben uvijek argumentirano raspravlja, problem je vodit raspru sa drugima kojima je forum nadmudrivanje
A, ja se bahatim :)
Guest- Guest
ma mlada si, imas vremena naucit , druzi se samo s iskusnima ;Dmate wrote:O pa da, u pravu..vidiš ti što je iskustvo :)Leviathan2 wrote:dis duplo bogati, dok popijes prvo, drugo ti se ugrije, jedno po jedno a i nek konobar malo shetamate wrote:Ja bih konobaru rekla nek odmah duplo donese ;)Leviathan2 wrote:a za ovo bi te castijo pivom da s mi blize, svi drugi mi kazu da sam namcormate wrote:
U pravu si, zbog toga mi se sviđa tvoja veseljačka narav :)
evo , mjesalica bez tajni, moja sabrana iskustva sa rada na mjesalici ;D
Last edited by Leviathan2 on 5/8/2017, 01:01; edited 1 time in total
Guest- Guest
Gdje su Zeleni za to vrijeme bili?! :)Leviathan2 wrote:joj ne spominji, odmah me sjetis mojih dana kad sam umisljao da sam ingemar stenmark, koliko drveca sam ostetiomate wrote:Problem s stijenom je ako udari o nešto jače od nje :)
ajme
Guest- Guest
a izgleda da mu je dobro cim ga nema ovdje .DNoor wrote:hehe, pak se skićeLeviathan2 wrote:norka, di ona drtina weberNoor wrote:evo pravit ću ti društvo i smijat se s tobom :)))))mate wrote:Ma, joj, i meni sada neugodno :)
možemo i na wc napudrati nos, hihi
Ovo je doista jedna koju ću zapamtiti :)Leviathan2 wrote:ma mlada si, imas vremena naucit , druzi se samo s iskusnima ;Dmate wrote:O pa da, u pravu..vidiš ti što je iskustvo :)Leviathan2 wrote:dis duplo bogati, dok popijes prvo, drugo ti se ugrije, jedno po jedno a i nek konobar malo shetamate wrote:Ja bih konobaru rekla nek odmah duplo donese ;)Leviathan2 wrote:
a za ovo bi te castijo pivom da s mi blize, svi drugi mi kazu da sam namcor
evo , mjesalica bez tajni, moja sabrana iskustva sa rada na mjesalici ;D
Guest- Guest
ponekad pobjegnu i same :)mate wrote:U ovom slučaju samo se ti smiješ :)Noor wrote:evo pravit ću ti društvo i smijat se s tobom :)))))mate wrote:Ma, joj, i meni sada neugodno :)
Uvijek zazivam za hrabre, nesputane ženske misli :)
Guest- Guest
ubosni :Dmate wrote:Gdje su Zeleni za to vrijeme bili?! :)Leviathan2 wrote:joj ne spominji, odmah me sjetis mojih dana kad sam umisljao da sam ingemar stenmark, koliko drveca sam ostetiomate wrote:Problem s stijenom je ako udari o nešto jače od nje :)
ajme
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» Trump gradi novi "Novi Svjetski Poredak"
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
» STRIJELJANJE
Page 10 of 11