Antikvarijat Alana Forda i grupe TNT („Tita na tron“)
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Antikvarijat Alana Forda i grupe TNT („Tita na tron“)
vuksadinare wrote:...metilda iza mene skakavci u napadu...
inače, ja volim kuhati, to mi je strast, pa ako budeš prolazio kroz metković, javi se, rado te ugostim...
Guest- Guest
mnoge me zovu...vidjet cu raspored mi ej doista popunjen..metilda wrote:vuksadinare wrote:...metilda iza mene skakavci u napadu...
inače, ja volim kuhati, to mi je strast, pa ako budeš prolazio kroz metković, javi se, rado te ugostim...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
vuksadinare wrote:mnoge me zovu...vidjet cu raspored mi ej doista popunjen..metilda wrote:vuksadinare wrote:...metilda iza mene skakavci u napadu...
nije ti lako, poziv vrijedi trajno, može i u sred zime...
Guest- Guest
Meni se čini da ću proći kroz Metković. Pa umjesto Vuka, svratim ja.metilda wrote:vuksadinare wrote:...metilda iza mene skakavci u napadu...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
susan sarandon sa 70 godina:
tko bi se radije seksao s evom nego sa susan? ljetna zezancija...
tko bi se radije seksao s evom nego sa susan? ljetna zezancija...
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:jastreb wrote:Pa većina nabrojanih su eminentna književna imena. neki su i najprevođeniji hrvatski pisci.metilda wrote:
Od kraja se iste te 2012. godine počinju predstavljati knjige Milana Rakovca, Daše Drndić, Nevena Šantića, Mani Gotovac, Drage Pilsela, Milenka Jergovića, Dragana Markovine, Borisa Dežulovića, Viktora Ivančića, Nenada Ivića, Vjekoslava Perice, Ivice Đikića, Vedrane Rudan, Vuka Perišića (šefa projekta EPK), Velimira Viskovića, Slobodana Šnajdera… Te razgovori o „političkoj situaciji u zemlji i regiji“ s istima.
I knjižara,odnosno antikvarijat "Ex libris" je izuzetno kvalitetan antikvarijat u kojemu možeš povoljno kupovati i prodati knjige i stripove,pa i trampiti,ako se dogovoriš sa gazdom.
Nikakvoh jugoslavenstva tu nema,osim u ludim desničarskim glavama!!!
Jebo te vrag,pa tamo mjesečno odem 2 puta i nigdje nisam vidio nikakvo jugoslavenstvo,a ove budale ga svuda vide,svuda im se pričinjava!!!
Čardak sekta provocira građanski rat.
ako tako nastavite imat ćete ga i izgubiti...
mi ako tako nastavimo??? tko su to "mi" i koja je inkriminirana radnja ako ju "MI" nastavimo bit će građanski rat i "mi" ćemo izgubiti. tko su mi a tko ste vi?
daj ti to meni detaljno elaboriraj ovdje da ne moram potegnut do Metkovića.
Guest- Guest
izivljavao bi se na nemocnoj zeni...Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:jastreb wrote:Pa većina nabrojanih su eminentna književna imena. neki su i najprevođeniji hrvatski pisci.metilda wrote:
Od kraja se iste te 2012. godine počinju predstavljati knjige Milana Rakovca, Daše Drndić, Nevena Šantića, Mani Gotovac, Drage Pilsela, Milenka Jergovića, Dragana Markovine, Borisa Dežulovića, Viktora Ivančića, Nenada Ivića, Vjekoslava Perice, Ivice Đikića, Vedrane Rudan, Vuka Perišića (šefa projekta EPK), Velimira Viskovića, Slobodana Šnajdera… Te razgovori o „političkoj situaciji u zemlji i regiji“ s istima.
I knjižara,odnosno antikvarijat "Ex libris" je izuzetno kvalitetan antikvarijat u kojemu možeš povoljno kupovati i prodati knjige i stripove,pa i trampiti,ako se dogovoriš sa gazdom.
Nikakvoh jugoslavenstva tu nema,osim u ludim desničarskim glavama!!!
Jebo te vrag,pa tamo mjesečno odem 2 puta i nigdje nisam vidio nikakvo jugoslavenstvo,a ove budale ga svuda vide,svuda im se pričinjava!!!
Čardak sekta provocira građanski rat.
ako tako nastavite imat ćete ga i izgubiti...
mi ako tako nastavimo??? tko su to "mi" i koja je inkriminirana radnja ako ju "MI" nastavimo bit će građanski rat i "mi" ćemo izgubiti. tko su mi a tko ste vi?
daj ti to meni detaljno elaboriraj ovdje da ne moram potegnut do Metkovića.
2015-09-08
metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:metilda wrote:Kriza kulture permanetno je stanje duha zapadne civilizacije koje već stotinjak godina zaokuplja pozornost istaknutih filozofa, sociologa i teoretičara kulture.
Hannah Arendt 26/06/2011 | Kriza kulture: njeno socijalno i političko značenje
za one koji žele čitati...
piše na srpskom jeziku. ne razumijem srbski.
razumiješ ti srbski predobro, nego ti se ne da čitati, bojiš se da ćeš naći nešto protiv svog poimanja kulture
neznam srbski majkemi. neznam ni vaš rvacki a kamo li srbski. neke vaše riječi uopće ne razumijem isto tako ne razumijem vaš konstrukt rečenice i pisanija koji zrcali vaš hajdučki lopovski lažljivi prevarantski makjavelistički psihopatski narcisoidni mentalitet.
Guest- Guest
...alo ne razumijes sto onda odgovars na njezine postove ako nemas pojma o cemu se radi..i ne znas rijeci tek par rijeci...Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:metilda wrote:Kriza kulture permanetno je stanje duha zapadne civilizacije koje već stotinjak godina zaokuplja pozornost istaknutih filozofa, sociologa i teoretičara kulture.
razumiješ ti srbski predobro, nego ti se ne da čitati, bojiš se da ćeš naći nešto protiv svog poimanja kulture
neznam srbski majkemi. neznam ni vaš rvacki a kamo li srbski. neke vaše riječi uopće ne razumijem isto tako ne razumijem vaš konstrukt rečenice i pisanija koji zrcali vaš hajdučki lopovski lažljivi prevarantski makjavelistički psihopatski narcisoidni mentalitet.
2015-09-08
vuksadinare wrote:...alo ne razumijes sto onda odgovars na njezine postove ako nemas pojma o cemu se radi..i ne znas rijeci tek par rijeci...Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:metilda wrote:
pa pokušavam skužit vaš sjebani mentalni sklop.
Guest- Guest
joj...Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...alo ne razumijes sto onda odgovars na njezine postove ako nemas pojma o cemu se radi..i ne znas rijeci tek par rijeci...Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:
2015-09-08
Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...alo ne razumijes sto onda odgovars na njezine postove ako nemas pojma o cemu se radi..i ne znas rijeci tek par rijeci...Gnječ wrote:metilda wrote:Gnječ wrote:
mi tvoj sasvim dobro razumijemo.. potrebno je samo malo duhovnosti, logike i univerzalnog morala
Guest- Guest
metilda wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...alo ne razumijes sto onda odgovars na njezine postove ako nemas pojma o cemu se radi..i ne znas rijeci tek par rijeci...Gnječ wrote:metilda wrote:
mi tvoj sasvim dobro razumijemo.. potrebno je samo malo duhovnosti, logike i univerzalnog morala
možda i razumijete ali vam je stran ne sviđa vam se jer onda ne biste bili to što jeste vi držite do vaših običaja toliko da je ona poslovica: bolje da nestane sela nego običaja ! vaša svakodnevna mantra.
ja pokušavam tek skužit vaš destruktivni mentalni sklop čardaklija a evo jedan primjer:
Izvanredna pressica Croatia Airlinesa zbog štrajka osoblja: "Unajmit ćemo avione s osobljem i letjeti"
evo poslovice u praksi kako to izgleda: bolje da nestane sela nego običaja !
http://www.index.hr/vijesti/clanak/izvanredna-pressica-croatia-airlinesa-zbog-strajka-osoblja-unajmit-cemo-avione-s-osobljem-i-letjeti/986094.aspx
Guest- Guest
hi hi index.... ovdje je 41,5.... ne može se ni disati ni misliti... pozdrav svim braniteljima, ma gdje bili.. ali proziremo vam dušu.. ne možete ništa protiv nas...
Guest- Guest
metilda wrote:hi hi index.... ovdje je 41,5.... ne može se ni disati ni misliti... pozdrav svim braniteljima, ma gdje bili.. ali proziremo vam dušu.. ne možete ništa protiv nas...
daj baci se u Neretvu možda ti se električna jegulja zabije u pičku pa ćeš doživjet električni orgazam.
Guest- Guest
elektricnih jegulja nema u neretvi samo obicne... ..Gnječ wrote:metilda wrote:hi hi index.... ovdje je 41,5.... ne može se ni disati ni misliti... pozdrav svim braniteljima, ma gdje bili.. ali proziremo vam dušu.. ne možete ništa protiv nas...
daj baci se u Neretvu možda ti se električna jegulja zabije u pičku pa ćeš doživjet električni orgazam.
2015-09-08
vuksadinare wrote:elektricnih jegulja nema u neretvi samo obicne... ..Gnječ wrote:metilda wrote:hi hi index.... ovdje je 41,5.... ne može se ni disati ni misliti... pozdrav svim braniteljima, ma gdje bili.. ali proziremo vam dušu.. ne možete ništa protiv nas...
ima ih odkad postoji hidrocentrala odu se tamo punit elektricitetom. Sargaško more je mrijestilište neretvanskih i ostalih jegulja i sad koliko mora vremena jegulja plovit iz sargaškog mora do neretve da upadne u metildinu vršu među nogama. koje li uklete sudbine.
Guest- Guest
Mora da se šocaš sa svećenikom.metilda wrote:Gnječ wrote:vuksadinare wrote:...alo ne razumijes sto onda odgovars na njezine postove ako nemas pojma o cemu se radi..i ne znas rijeci tek par rijeci...Gnječ wrote:metilda wrote:
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Miguel Wattson je električna jegulja koja ima svoj aktivni Tweeter profil i stalno tweeta svoje poruke. tweeta bolje nego Donald Trump na Donald J. Trump (@realDonaldTrump) · Twitter
Miguel Wattson
@EelectricMiguel
Tweets triggered by my own jolts of electricity from the @TNAquarium's Rivers of the World gallery.
Miguel Wattson @EelectricMiguel 9m9 minutes ago
BHANG!!!!
Miguel Wattson @EelectricMiguel 17h17 hours ago
KRASH!!!
Miguel Wattson @EelectricMiguel Jul 30
My band is considering trying for corporate sponsorship. Remember, we're an eel/otter/sturgeon polka/metal trio. Who should we reach out to?
ZING!!!!!!
https://twitter.com/EelectricMiguel
Miguel Wattson
@EelectricMiguel
Tweets triggered by my own jolts of electricity from the @TNAquarium's Rivers of the World gallery.
Miguel Wattson @EelectricMiguel 9m9 minutes ago
BHANG!!!!
Miguel Wattson @EelectricMiguel 17h17 hours ago
KRASH!!!
My band is considering trying for corporate sponsorship. Remember, we're an eel/otter/sturgeon polka/metal trio. Who should we reach out to?
ZING!!!!!!
https://twitter.com/EelectricMiguel
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» anemični zgubidan nadmašio No.1 iz alana forda
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» EU Tron je prazan: Ko će "zagospodariti"?
» Analizirale smo mišiće, guze i tetovaže naših nogometaša... i evo tko je sjeo na tron! I zašto...
» Uhapšena šestorica pripadnika grupe "Levijatan"
» Sin generala Kruljca se brani: Trava i kokain nisu moji, čuvao sam ih za Toma Forda
» EU Tron je prazan: Ko će "zagospodariti"?
» Analizirale smo mišiće, guze i tetovaže naših nogometaša... i evo tko je sjeo na tron! I zašto...
» Uhapšena šestorica pripadnika grupe "Levijatan"
Page 3 of 3