IMOTSKA KRAJINA NOVA HRVATSKA TOSKANA
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: IMOTSKA KRAJINA NOVA HRVATSKA TOSKANA
Jesu li staze uređene? Markacija održavana?
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Pa dobro, u zadnje vrime ne idem često...moji pomrli, tako da odsjednem u Kiwiu za onih nekoliko dana.mutava baštarda wrote:naravno... samo od kako su počeli prodajni centri, sve je manje dobrih mesnica...Eroo wrote:U Imotskom...a i u Sovićima. Fasciniralo me koliko daju na higijenu, posebno u mesarama...Osjetljiv sam na takve stvari.mutava baštarda wrote:oš reć u sovićima :)Eroo wrote:I inače Imotski kao grad ima onaj stari dalmatinski štih...Kad bi bio doli na odmoru, tamo bi odlazio u nabavu spize. Sveža teletina, ha...Kavica u hladovini....ma dušu liči.
U Kiwiu sam takorekuć domaći, a tek hrana ...Od hrane imaju sve šta ti duša poželi.
U Imotski sam išao isključivo po teletinu...i na kavu, jer se misto strašno svidilo i mojoj gospođi.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Jel tam festival glumca, Mlikota?mutava baštarda wrote:zagvozd nije loš za ovo doba godine i toplinski val... imaš dosta događanja, more tu kroz brdo, predstave...Eva_ wrote:Kaj preporučiš?mutava baštarda wrote:... dalmatinska zagora je nešto drugo, čak je i kamen drugačije boje, krov na dvi vode, možda najveća lipota je to što je kod stanovnika ostao još onaj stari duh,....Eva_ wrote:Meni je Istra sličnija Toscani. Pogotovo Oprtalj.
2017-03-21
Pa Zagvozd je od Imotskog na nekih desetak minuta autom...Ima i tamo događaja. Eno Eva je spomenila Mlikotin festival...mutava baštarda wrote:zagvozd nije loš za ovo doba godine i toplinski val... imaš dosta događanja, more tu kroz brdo, predstave...Eva_ wrote:Kaj preporučiš?mutava baštarda wrote:... dalmatinska zagora je nešto drugo, čak je i kamen drugačije boje, krov na dvi vode, možda najveća lipota je to što je kod stanovnika ostao još onaj stari duh,....Eva_ wrote:Meni je Istra sličnija Toscani. Pogotovo Oprtalj.
Last edited by Eroo on 31/7/2017, 08:36; edited 1 time in total
2016-07-22
postoje od rata putevi probijeni, bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja koja su jedan od razloga zašto ne dajem i ja svoju kuću u najam...
Ni Česima?mutava baštarda wrote:postoje od rata putevi probijeni, bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja koja su jedan od razloga zašto ne dajem i ja svoju kuću u najam...
2017-03-21
A di to, bem ti?...nije kod nas bilo rata.mutava baštarda wrote:postoje od rata putevi probijeni, bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja koja su jedan od razloga zašto ne dajem i ja svoju kuću u najam...
2016-07-22
Nemaju česi love za ovaj tip turizma. Preskupo je to za njih...Eva_ wrote:Ni Česima?mutava baštarda wrote:postoje od rata putevi probijeni, bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja koja su jedan od razloga zašto ne dajem i ja svoju kuću u najam...
2016-07-22
nakon jedne predstave prije dosta godina se poklopila ribarska večer u nekom zagvoškom docu,,, a završilo je kupanjem u lokvi na sred doca oko koje su bile upaljene bengalke... sreća da je bila noć pa nismo gledali gdje se kupamo...Eva_ wrote:Jel tam festival glumca, Mlikota?mutava baštarda wrote:zagvozd nije loš za ovo doba godine i toplinski val... imaš dosta događanja, more tu kroz brdo, predstave...Eva_ wrote:Kaj preporučiš?mutava baštarda wrote:... dalmatinska zagora je nešto drugo, čak je i kamen drugačije boje, krov na dvi vode, možda najveća lipota je to što je kod stanovnika ostao još onaj stari duh,....Eva_ wrote:Meni je Istra sličnija Toscani. Pogotovo Oprtalj.
mutava baštarda wrote:bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja
Valjda zapadna Hercegovina i to onaj dio gdje nije bilo ratnih operacija pa stvarno ne znam zašto minska polja.
Guest- Guest
Haha..u pojilištu?mutava baštarda wrote:nakon jedne predstave prije dosta godina se poklopila ribarska večer u nekom zagvoškom docu,,, a završilo je kupanjem u lokvi na sred doca oko koje su bile upaljene bengalke... sreća da je bila noć pa nismo gledali gdje se kupamo...Eva_ wrote:Jel tam festival glumca, Mlikota?mutava baštarda wrote:zagvozd nije loš za ovo doba godine i toplinski val... imaš dosta događanja, more tu kroz brdo, predstave...Eva_ wrote:Kaj preporučiš?mutava baštarda wrote:
... dalmatinska zagora je nešto drugo, čak je i kamen drugačije boje, krov na dvi vode, možda najveća lipota je to što je kod stanovnika ostao još onaj stari duh,....
2016-07-22
pitalo me par puta, domaći, da im iznajmim na par dana... najveći razlog, ja zatucan, nema šanse...Eroo wrote:Nemaju česi love za ovaj tip turizma. Preskupo je to za njih...Eva_ wrote:Ni Česima?mutava baštarda wrote:postoje od rata putevi probijeni, bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja koja su jedan od razloga zašto ne dajem i ja svoju kuću u najam...
bila je noć... zanm da se moglo skakati s jedne ili dvije strane, ali da je trebalo skočiti na sredinu, ako se ne misliš razbiti. bilo je nešto za blago napravljeno...Eroo wrote:Haha..u pojilištu?mutava baštarda wrote:nakon jedne predstave prije dosta godina se poklopila ribarska večer u nekom zagvoškom docu,,, a završilo je kupanjem u lokvi na sred doca oko koje su bile upaljene bengalke... sreća da je bila noć pa nismo gledali gdje se kupamo...Eva_ wrote:Jel tam festival glumca, Mlikota?mutava baštarda wrote:zagvozd nije loš za ovo doba godine i toplinski val... imaš dosta događanja, more tu kroz brdo, predstave...Eva_ wrote:
Kaj preporučiš?
možda je bio imoćanin u blizini, dalo mu ideju pa odlučio pokrenuti biznis...
pričam o dinari...slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja
Valjda zapadna Hercegovina i to onaj dio gdje nije bilo ratnih operacija pa stvarno ne znam zašto minska polja.
istra..i to s punim pravom, jer je više nego predivna!pizzon wrote:hahahahahah, toskana, hahahahahaha
nova hahahaha hrvatska toskana hahahahaha
a koja je stara hahahahahaha
Guest- Guest
mutava baštarda wrote:pričam o dinari...slidingdoorsoperator wrote:mutava baštarda wrote:bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja
A to je već nešto drugo.
Guest- Guest
Tamo i poskoci dođu vodu pit...Dobro je da je bila noć....Poskoci su tamo domaća životinja, domaći ljubimci....mutava baštarda wrote:bila je noć... zanm da se moglo skakati s jedne ili dvije strane, ali da je trebalo skočiti na sredinu, ako se ne misliš razbiti. bilo je nešto za blago napravljeno...Eroo wrote:Haha..u pojilištu?mutava baštarda wrote:nakon jedne predstave prije dosta godina se poklopila ribarska večer u nekom zagvoškom docu,,, a završilo je kupanjem u lokvi na sred doca oko koje su bile upaljene bengalke... sreća da je bila noć pa nismo gledali gdje se kupamo...Eva_ wrote:Jel tam festival glumca, Mlikota?mutava baštarda wrote:
zagvozd nije loš za ovo doba godine i toplinski val... imaš dosta događanja, more tu kroz brdo, predstave...
možda je bio imoćanin u blizini, dalo mu ideju pa odlučio pokrenuti biznis...
2016-07-22
je, sve vrvi od rustikalnih vila s bazenima, lavande i čempresa po brežuljcimapizzon wrote:meni je šumadija original toskana
ahahahahahahahahahahahaha
ajde cao
Guest- Guest
Drago mi je kad čujem da se turizam razvija na mjestima koja nisu isključivo na moru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Drago mi je kad čujem da se turizam razvija na mjestima koja nisu isključivo na moru.
Zbog sve većeg priliva turista na samu obalu upravo takva mjesta dobivaju sve veći značaj. Ključna je odlična prometna povezanost sa obalom.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Ni Česima?mutava baštarda wrote:postoje od rata putevi probijeni, bosna je za sat hoda na sjever. ima nešto minskih polja koja su jedan od razloga zašto ne dajem i ja svoju kuću u najam...
Njima obavezno to napomenuti kao atrakciju...vidi se duh poduzetnika...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''GLOBUSOV SPECIJALNI IZVJEŠTAJ: TIHI EGZODUS IZ NAJLJEPŠEG KAMENJARA U EUROPI Imotska krajina ostala bez četvrtine stanovništva: 'Tko je kriv? ZNA SE!' ''
» Vojna krajina Hrvatska
» Hrvatska kao vojna krajina nove "renesansne" Europe
» Hrvatska od početka pandemije dobila 3324 nova branitelja
» Nova Europa: Hrvatska treba apsorbirati Treći Entitet
» Vojna krajina Hrvatska
» Hrvatska kao vojna krajina nove "renesansne" Europe
» Hrvatska od početka pandemije dobila 3324 nova branitelja
» Nova Europa: Hrvatska treba apsorbirati Treći Entitet
Page 3 of 4