IMOTSKA KRAJINA NOVA HRVATSKA TOSKANA
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: IMOTSKA KRAJINA NOVA HRVATSKA TOSKANA
I inače Imotski kao grad ima onaj stari dalmatinski štih...Kad bi bio doli na odmoru, tamo bi odlazio u nabavu spize. Sveža teletina, ha...Kavica u hladovini....ma dušu liči.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
vuksadinare wrote:napisao si nesto a kao da nisi po obicaju napsiao nista...tko govori o 44,45...jer beograd izgledao tada isto kao i danas?...ljui su imotskom kraju puno ulozili u razvitak seoskog turizma...tamo hrpa ljudi radi u njemackoj i drugim starnim zelmjlajama i ulozili su dosta novca u razvoj turizma...ja sam bio proslo ljeto i doista dobro sve to izgleda..sam kraj je ljepota sam po sebi...glavjne atrakcije modro i cerveno jezero..a kad ej probijen tunel kroz biokovo do mora iams dvadesetak minuta autom...pizzon wrote:imotski, hehehvuksadinare wrote:...jesi bio tamo da se smejes podrugljivo?..nisi..ok...nista cudno od tebe s ovim komentarompizzon wrote:hahahahahah, toskana, hahahahahaha
nova hahahaha hrvatska toskana hahahahaha
a koja je stara hahahahahaha
kako da ne
tamo mu je i stari prolazio 44 i 45, kako titov vojnik,
kad ih je tito poveo preko sida i preko zagreba do trsta
a jesam i ja, u prolazu, turisticki, sve to nije bitno.
koja je stara hrvatska toskana )
ja garant tamo nisam bio 44 i 45, a ni 46 i 47 )
dokle ih je tito drzao u jna, a nisam ni 90tih.
mene interesuje gde je stara hrvatska toskana :);)
a drugo, toskana nije pojam za novogradnju )
znas, firenca, piza, livorno, to nisu napravili
gasarbajteri )
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
oš reć u sovićima :)Eroo wrote:I inače Imotski kao grad ima onaj stari dalmatinski štih...Kad bi bio doli na odmoru, tamo bi odlazio u nabavu spize. Sveža teletina, ha...Kavica u hladovini....ma dušu liči.
Imotski ima sve predispozicije za jedan solidan turizam na selu.catabbath wrote:Novinar očito nije bio nikada u Toscani a i brojke nisi nešto impresivne ali novinar kao da je prvi put bio van Zagreba. Ovo je svakako ok početak ako ne budu sve izbetonirali kao šta su počeli po obali.
Nema tamo betoniranja, kao što kažeš, nije takav običaj.
Komu je do betona ima Split 3...
2016-07-22
nema potrebe da pravite toskanu, to je nemoguce,
toskana je vezana za proslost a ovo je sadasnjost i buducnost
toskana ima pedigre i patinu, a imotski mooda, i to je ok )
toskana je vezana za proslost a ovo je sadasnjost i buducnost
toskana ima pedigre i patinu, a imotski mooda, i to je ok )
2017-05-25
satra hrvatska toskana je s druge strane našeg mora, a ovdje s naše strane se u velikoj većini slučajeva ne radi o novogradnji nego o obnovi starih kamenih kuća i imanja pored kojih se natekeri bazen.pizzon wrote:vuksadinare wrote:napisao si nesto a kao da nisi po obicaju napsiao nista...tko govori o 44,45...jer beograd izgledao tada isto kao i danas?...ljui su imotskom kraju puno ulozili u razvitak seoskog turizma...tamo hrpa ljudi radi u njemackoj i drugim starnim zelmjlajama i ulozili su dosta novca u razvoj turizma...ja sam bio proslo ljeto i doista dobro sve to izgleda..sam kraj je ljepota sam po sebi...glavjne atrakcije modro i cerveno jezero..a kad ej probijen tunel kroz biokovo do mora iams dvadesetak minuta autom...pizzon wrote:imotski, hehehvuksadinare wrote:...jesi bio tamo da se smejes podrugljivo?..nisi..ok...nista cudno od tebe s ovim komentarompizzon wrote:hahahahahah, toskana, hahahahahaha
nova hahahaha hrvatska toskana hahahahaha
a koja je stara hahahahahaha
kako da ne
gasarbajteri )
U Imotskom...a i u Sovićima. Fasciniralo me koliko daju na higijenu, posebno u mesarama...Osjetljiv sam na takve stvari.mutava baštarda wrote:oš reć u sovićima :)Eroo wrote:I inače Imotski kao grad ima onaj stari dalmatinski štih...Kad bi bio doli na odmoru, tamo bi odlazio u nabavu spize. Sveža teletina, ha...Kavica u hladovini....ma dušu liči.
2016-07-22
hahahaha
vucko, super si
moram da idem
hahaha, rece hr toskana
hahahahaha
vucko, super si
moram da idem
hahaha, rece hr toskana
hahahahaha
2017-05-25
mutava baštarda wrote:satra hrvatska toskana je s druge strane našeg mora, a ovdje s naše strane se u velikoj većini slučajeva ne radi o novogradnji nego o obnovi starih kamenih kuća i imanja pored kojih se natekeri bazen.pizzon wrote:vuksadinare wrote:napisao si nesto a kao da nisi po obicaju napsiao nista...tko govori o 44,45...jer beograd izgledao tada isto kao i danas?...ljui su imotskom kraju puno ulozili u razvitak seoskog turizma...tamo hrpa ljudi radi u njemackoj i drugim starnim zelmjlajama i ulozili su dosta novca u razvoj turizma...ja sam bio proslo ljeto i doista dobro sve to izgleda..sam kraj je ljepota sam po sebi...glavjne atrakcije modro i cerveno jezero..a kad ej probijen tunel kroz biokovo do mora iams dvadesetak minuta autom...pizzon wrote:imotski, hehehvuksadinare wrote:
...jesi bio tamo da se smejes podrugljivo?..nisi..ok...nista cudno od tebe s ovim komentarom
kako da ne
gasarbajteri )
ok, mare nostrum, stara imostska izreka )
2017-05-25
dalmatinska zagora ima još ono nešto, a zb0og čega turisti dolaze....pizzon wrote:hahahaha
vucko, super si
moram da idem
hahaha, rece hr toskana
hahahahaha
ljudi s ove strane jadrana su bili većina u rimskoj floti zaduženoj za istočno sredozemlje, tako da stoji...pizzon wrote:mutava baštarda wrote:satra hrvatska toskana je s druge strane našeg mora, a ovdje s naše strane se u velikoj većini slučajeva ne radi o novogradnji nego o obnovi starih kamenih kuća i imanja pored kojih se natekeri bazen.pizzon wrote:vuksadinare wrote:napisao si nesto a kao da nisi po obicaju napsiao nista...tko govori o 44,45...jer beograd izgledao tada isto kao i danas?...ljui su imotskom kraju puno ulozili u razvitak seoskog turizma...tamo hrpa ljudi radi u njemackoj i drugim starnim zelmjlajama i ulozili su dosta novca u razvoj turizma...ja sam bio proslo ljeto i doista dobro sve to izgleda..sam kraj je ljepota sam po sebi...glavjne atrakcije modro i cerveno jezero..a kad ej probijen tunel kroz biokovo do mora iams dvadesetak minuta autom...pizzon wrote:
imotski, heheh
kako da ne
gasarbajteri )
ok, mare nostrum, stara imostska izreka )
Meni je Istra sličnija Toscani. Pogotovo Oprtalj.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
naravno... samo od kako su počeli prodajni centri, sve je manje dobrih mesnica...Eroo wrote:U Imotskom...a i u Sovićima. Fasciniralo me koliko daju na higijenu, posebno u mesarama...Osjetljiv sam na takve stvari.mutava baštarda wrote:oš reć u sovićima :)Eroo wrote:I inače Imotski kao grad ima onaj stari dalmatinski štih...Kad bi bio doli na odmoru, tamo bi odlazio u nabavu spize. Sveža teletina, ha...Kavica u hladovini....ma dušu liči.
meni je šumadija original toskana
ahahahahahahahahahahahaha
ajde cao
ajde cao
2017-05-25
... dalmatinska zagora je nešto drugo, čak je i kamen drugačije boje, krov na dvi vode, možda najveća lipota je to što je kod stanovnika ostao još onaj stari duh,....Eva_ wrote:Meni je Istra sličnija Toscani. Pogotovo Oprtalj.
svi hrle tamopizzon wrote:meni je šumadija original toskana
ajde cao
pizzon wrote:meni je šumadija original toskana
Samo je problem u tome da je daleko od mora pa sa sobom ne nosi niti približni potencijal kakav ima Imotska krajina ili cijela Dalmatinska zagora. Da ne spominjem kako je riječ o drugačijoj vrsti estetike koja turistima jednostavno nija tako privlačna poput krajeva koji odišu štihom izvornog Mediterana.
Guest- Guest
Kaj preporučiš?mutava baštarda wrote:... dalmatinska zagora je nešto drugo, čak je i kamen drugačije boje, krov na dvi vode, možda najveća lipota je to što je kod stanovnika ostao još onaj stari duh,....Eva_ wrote:Meni je Istra sličnija Toscani. Pogotovo Oprtalj.
2017-03-21
previše sam ekstreman, ja odem u palninu i uglavnom jedino čeljade koje vidim je čoban...Eva_ wrote:Kaj preporučiš?mutava baštarda wrote:... dalmatinska zagora je nešto drugo, čak je i kamen drugačije boje, krov na dvi vode, možda najveća lipota je to što je kod stanovnika ostao još onaj stari duh,....Eva_ wrote:Meni je Istra sličnija Toscani. Pogotovo Oprtalj.
zagvozd nije loš za ovo doba godine i toplinski val... imaš dosta događanja, more tu kroz brdo, predstave...Eva_ wrote:Kaj preporučiš?mutava baštarda wrote:... dalmatinska zagora je nešto drugo, čak je i kamen drugačije boje, krov na dvi vode, možda najveća lipota je to što je kod stanovnika ostao još onaj stari duh,....Eva_ wrote:Meni je Istra sličnija Toscani. Pogotovo Oprtalj.
Jesu li staze uređene? Markacija održavana?
2017-03-21
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''GLOBUSOV SPECIJALNI IZVJEŠTAJ: TIHI EGZODUS IZ NAJLJEPŠEG KAMENJARA U EUROPI Imotska krajina ostala bez četvrtine stanovništva: 'Tko je kriv? ZNA SE!' ''
» Vojna krajina Hrvatska
» Hrvatska kao vojna krajina nove "renesansne" Europe
» Hrvatska od početka pandemije dobila 3324 nova branitelja
» Nova Europa: Hrvatska treba apsorbirati Treći Entitet
» Vojna krajina Hrvatska
» Hrvatska kao vojna krajina nove "renesansne" Europe
» Hrvatska od početka pandemije dobila 3324 nova branitelja
» Nova Europa: Hrvatska treba apsorbirati Treći Entitet
Page 2 of 4