Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
koji kurac se ti opet javljaš i miješaš? razguli orangutane primitivni.Gnječ wrote:Noor wrote:ne smeta mene njihova prisutnost, smeta me njihova bahatost i samoživost. a to nema kraja...jastreb wrote:Da,ali ja se maknem. Znači radim na kopnu. Navečer s društvom kod mene,ili prijatelja popijemo nakon malog nogometa koje pivo i u krevet.Noor wrote:nedavno si pisao da jedva čekaš da svi odu..i vjerujem da je tako..i sama tako razmišljamjastreb wrote:A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
Već u 9.mjesecu na otocima nastupi strašna pustoš i mislim da ne trebamo sad tjerati mak na konac.
Smetaju mi,to je točno,ali ta dva mjeseca stisnem zube.
Hoćemo nekakav turizam,a htjeli bi poslije 10 da sve zamre,e pa ne mere.
ehehehe...vidi ovu lujku bog te jebo ona ima što govorit drugima o bahatosti i samoživosti a sama puca po šavovima od bahatosti, samoživosti i celulita. još je došla nama u Istru prodavat kulturu i civilizaciju gradit ćenife. ajd odjebi kravetino.
Guest- Guest
E, jebi ga, kad ti brod ne dihtuje dobro pa povuce ulje...Ne moze tako visoki turizam brale...epikur37 wrote:Da gost je uvijek u pravu. Imam neke nijemce 15 dana na brodu...da gospodji nesto se osjeti na ulje motorno . Nazovem Murter marinu da ih primi i povledaju. Ljudi povledali sve ok, njen supruv eli sve ok...al ono zensko.....
epikur37 wrote:Da gost je uvijek u pravu. Imam neke nijemce 15 dana na brodu...da gospodji nesto se osjeti na ulje motorno . Nazovem Murter marinu da ih primi i povledaju. Ljudi povledali sve ok, njen supruv eli sve ok...al ono zensko.....
nešto se osjeti na motorno xD
u biti bio na Spinutu, sjeverna strana MarijanaRayMabus wrote:baš jučer bio u tom dijelu grada, išli po mačiće ali ih nismo našli tadaepikur37 wrote:Eo me u splitu kod sustipana.....besplatan parking u fast foodu medeni burger....od splita samo marjan priznajem. Inace blazeni rujan kad se smanji guzva turisti u glavnom odu a jos fino.
Last edited by RayMabus on Fri 28 Jul - 11:41; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ma nije nego zensko grintavo...aj pokrijem na troskove marine i ispricam se gospodji i onda je za ezala jezik. Sutra su u Zadru i nek je goni u pm.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
šta ona zna koliko dođe sat mehaničara u marini i da oni imau vremena za to..
Mei je ovdje do sustipana i jazinac taman. Grad me ne zanima.
2015-08-06
Stanojko wrote:E, jebi ga, kad ti brod ne dihtuje dobro pa povuce ulje...Ne moze tako visoki turizam brale...epikur37 wrote:Da gost je uvijek u pravu. Imam neke nijemce 15 dana na brodu...da gospodji nesto se osjeti na ulje motorno . Nazovem Murter marinu da ih primi i povledaju. Ljudi povledali sve ok, njen supruv eli sve ok...al ono zensko.....
to je njemac da uštedi ženu umjesto uljem za sunčanje namazao motornim uljem. ulje je ulje.
Guest- Guest
Malo sam i vitlo aredio i ze gumice a obo s vezom 200 eura. Neka je sad kad se vrate u zd bit ce sve ok. Tko ih jebe pasce na brodu sam im nallatio 50 eura. Trebao sam i 100.
2015-08-06
Ajme meni, bidna ne bila, a ča će ti taj Steve Vai na avataru?Noor wrote:ko da u slunju bude drugačije...al no to je festival
hehe
Spinut ti je Marjanepikur37 wrote:Mei je ovdje do sustipana i jazinac taman. Grad me ne zanima.
2014-04-11
kojih sto, dvi tisuce najmanjeepikur37 wrote:Malo sam i vitlo aredio i ze gumice a obo s vezom 200 eura. Neka je sad kad se vrate u zd bit ce sve ok. Tko ih jebe pasce na brodu sam im nallatio 50 eura. Trebao sam i 100.
al ces se nacistit za njima:)
dijagram-
2015-08-09
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/SpinutRayMabus wrote:Spinut ti je Marjanepikur37 wrote:Mei je ovdje do sustipana i jazinac taman. Grad me ne zanima.
2014-04-11
epikur37 wrote:Malo sam i vitlo aredio i ze gumice a obo s vezom 200 eura. Neka je sad kad se vrate u zd bit ce sve ok. Tko ih jebe pasce na brodu sam im nallatio 50 eura. Trebao sam i 100.
što više naplatiš više te cijene..
reka mi ja Zappa da bi bilo pametnoOh_Femder wrote:Ajme meni, bidna ne bila, a ča će ti taj Steve Vai na avataru?Noor wrote:ko da u slunju bude drugačije...al no to je festival
hehe
Guest- Guest
Lol ono kad furešti domorodcima govore da su strano tijelo :D
Kinky...Gnječ wrote:Stanojko wrote:E, jebi ga, kad ti brod ne dihtuje dobro pa povuce ulje...Ne moze tako visoki turizam brale...epikur37 wrote:Da gost je uvijek u pravu. Imam neke nijemce 15 dana na brodu...da gospodji nesto se osjeti na ulje motorno . Nazovem Murter marinu da ih primi i povledaju. Ljudi povledali sve ok, njen supruv eli sve ok...al ono zensko.....
to je njemac da uštedi ženu umjesto uljem za sunčanje namazao motornim uljem. ulje je ulje.
Ja ne volim gužve, meni je Split pet minuta od kuće pa odem tamo pet puta godišnje i to jer moram
2014-04-11
Btw prošle.godine na outlooku je nadrogirani englez napao redara isto engleza, SASovca u penziji. I fino ostao bez vilice :). Tako oni ovode red među svoje.
catabbath wrote:Lol ono kad furešti domorodcima govore da su strano tijelo :D
ako si ti domorodac onda sam ja u Istri još od doba kad su Istru posjetili Odisej i njegov novinar Homer.
Guest- Guest
U najboljem slučaju si rođen ovdje ali tvoji su širikolo, prikoučke, vrajža he je makina dopeljala :D
catabbath-
2015-08-22
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "DA UČITELJICE, JA SAM CIGANKA"
» USA kolektivna Anarhija
» Tužno cviljenje NATO trolova
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» Magijska anarhija - SISTEMSKA PREVARA (video)
» USA kolektivna Anarhija
» Tužno cviljenje NATO trolova
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» Magijska anarhija - SISTEMSKA PREVARA (video)
Page 3 of 6