Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
asilovski wrote:
"Ja sam kao klinka ljetovala još davne 1986. u Novalji na Pagu. Nekada je to bilo divno, pitomo, ribarsko naselje sa dva hotelčića.
evo, saće sve da sruše da bi tebi bilo ko nekad
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
a takocatabbath wrote:Ne bunimo se zato jer su se kao malo upristojili i njihovi (engleski) security ih namlati kao stoku ako pocnu kopati sranja.
Guest- Guest
gnječ, gdje i kad su ta 3 festivala? jesi bio na kojem?
Guest- Guest
a bašbora-corba wrote:asilovski wrote:
"Ja sam kao klinka ljetovala još davne 1986. u Novalji na Pagu. Nekada je to bilo divno, pitomo, ribarsko naselje sa dva hotelčića.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nekad je ta država imala ekonomiju i nije ovisila o turizmu danas je bome stanje takovo da ako riukne jedna godina pola države neće imati što jestibora-corba wrote:asilovski wrote:
Kermit-
2014-04-17
pismejker wrote:vuksadinare wrote:gnjec ne priznaje tvije uguzivanje njemu...on takve...prezire..takvi su gliste za njega..pismejker wrote:Gnječo,ti im se pridruzis,podijelite cugu,žižu i cure,i normalno da se ne bunis.....
A ja..nijeto bas moj obicaj..bojis se da Gnječo & Inc(odnosno Ja). zajedno ne navale na vas,pa vas logicki pojedu??
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da,ali ja se maknem. Znači radim na kopnu. Navečer s društvom kod mene,ili prijatelja popijemo nakon malog nogometa koje pivo i u krevet.Noor wrote:nedavno si pisao da jedva čekaš da svi odu..i vjerujem da je tako..i sama tako razmišljamjastreb wrote:A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
Već u 9.mjesecu na otocima nastupi strašna pustoš i mislim da ne trebamo sad tjerati mak na konac.
Smetaju mi,to je točno,ali ta dva mjeseca stisnem zube.
Hoćemo nekakav turizam,a htjeli bi poslije 10 da sve zamre,e pa ne mere.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jbte lito, imam vikendicu na Braću pa godinama ne idem tamo ali i da idem zimi je najbolje
Zadnja dva vikenda proveo na selu u unutrašnjosti , bauštela, obnova stare kamene kuće, zelenilo mir i tišina
Zadnja dva vikenda proveo na selu u unutrašnjosti , bauštela, obnova stare kamene kuće, zelenilo mir i tišina
2014-04-11
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ne smeta mene njihova prisutnost, smeta me njihova bahatost i samoživost. a to nema kraja...jastreb wrote:Da,ali ja se maknem. Znači radim na kopnu. Navečer s društvom kod mene,ili prijatelja popijemo nakon malog nogometa koje pivo i u krevet.Noor wrote:nedavno si pisao da jedva čekaš da svi odu..i vjerujem da je tako..i sama tako razmišljamjastreb wrote:A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
Već u 9.mjesecu na otocima nastupi strašna pustoš i mislim da ne trebamo sad tjerati mak na konac.
Guest- Guest
Gost je uvijek u pravu.Noor wrote:ne smeta mene njihova prisutnost, smeta me njihova bahatost i samoživost. a to nema kraja...jastreb wrote:Da,ali ja se maknem. Znači radim na kopnu. Navečer s društvom kod mene,ili prijatelja popijemo nakon malog nogometa koje pivo i u krevet.Noor wrote:nedavno si pisao da jedva čekaš da svi odu..i vjerujem da je tako..i sama tako razmišljamjastreb wrote:A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
2014-04-22
Bio jučer u Splitu samo čekao uteći nazad u Kaštela
Jbte grad i gužve
Jbte grad i gužve
2014-04-11
Što bi Slavonci,ili Podravci dali da im tako dolaze partijaneri.
A vi imate bogomdanu poziciju i bunite se.
A vi imate bogomdanu poziciju i bunite se.
2014-04-22
Noor wrote:a takocatabbath wrote:Ne bunimo se zato jer su se kao malo upristojili i njihovi (engleski) security ih namlati kao stoku ako pocnu kopati sranja.
a ti vjeruješ ovom kretenu? onda ste oboje kreteni.
Guest- Guest
to je glupost, kao u ona "pametna" u branši..investitor je uvijek u pravu. ma kako da ne...jastreb wrote:Gost je uvijek u pravu.Noor wrote:ne smeta mene njihova prisutnost, smeta me njihova bahatost i samoživost. a to nema kraja...jastreb wrote:Da,ali ja se maknem. Znači radim na kopnu. Navečer s društvom kod mene,ili prijatelja popijemo nakon malog nogometa koje pivo i u krevet.Noor wrote:nedavno si pisao da jedva čekaš da svi odu..i vjerujem da je tako..i sama tako razmišljamjastreb wrote:A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
Guest- Guest
Eo me u splitu kod sustipana.....besplatan parking u fast foodu medeni burger....od splita samo marjan priznajem. Inace blazeni rujan kad se smanji guzva turisti u glavnom odu a jos fino.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
znači nije tako..a jbg, kome da sad vjerujemGnječ wrote:Noor wrote:a takocatabbath wrote:Ne bunimo se zato jer su se kao malo upristojili i njihovi (engleski) security ih namlati kao stoku ako pocnu kopati sranja.
a ti vjeruješ ovom kretenu? onda ste oboje kreteni.
budući da nisam posjetila ni jedan takav festival u istri, sve ovdje primam kao novu informaciju.
ne da mi se ići sama da to vidim...a znatiželjna sam.
gnječ, vodiš me?
Guest- Guest
Noor wrote:ne smeta mene njihova prisutnost, smeta me njihova bahatost i samoživost. a to nema kraja...jastreb wrote:Da,ali ja se maknem. Znači radim na kopnu. Navečer s društvom kod mene,ili prijatelja popijemo nakon malog nogometa koje pivo i u krevet.Noor wrote:nedavno si pisao da jedva čekaš da svi odu..i vjerujem da je tako..i sama tako razmišljamjastreb wrote:A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
ehehehe...vidi ovu lujku bog te jebo ona ima što govorit drugima o bahatosti i samoživosti a sama puca po šavovima od bahatosti, samoživosti i celulita. još je došla nama u Istru prodavat kulturu i civilizaciju gradit ćenife. ajd odjebi kravetino.
Guest- Guest
baš jučer bio u tom dijelu grada, išli po mačiće ali ih nismo našli tadaepikur37 wrote:Eo me u splitu kod sustipana.....besplatan parking u fast foodu medeni burger....od splita samo marjan priznajem. Inace blazeni rujan kad se smanji guzva turisti u glavnom odu a jos fino.
2014-04-11
Da gost je uvijek u pravu. Imam neke nijemce 15 dana na brodu...da gospodji nesto se osjeti na ulje motorno . Nazovem Murter marinu da ih primi i povledaju. Ljudi povledali sve ok, njen supruv eli sve ok...al ono zensko.....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
koji kurac se ti opet javljaš i miješaš? razguli orangutane primitivni.Gnječ wrote:Noor wrote:ne smeta mene njihova prisutnost, smeta me njihova bahatost i samoživost. a to nema kraja...jastreb wrote:Da,ali ja se maknem. Znači radim na kopnu. Navečer s društvom kod mene,ili prijatelja popijemo nakon malog nogometa koje pivo i u krevet.Noor wrote:nedavno si pisao da jedva čekaš da svi odu..i vjerujem da je tako..i sama tako razmišljamjastreb wrote:A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
ehehehe...vidi ovu lujku bog te jebo ona ima što govorit drugima o bahatosti i samoživosti a sama puca po šavovima od bahatosti, samoživosti i celulita. još je došla nama u Istru prodavat kulturu i civilizaciju gradit ćenife. ajd odjebi kravetino.
Guest- Guest
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "DA UČITELJICE, JA SAM CIGANKA"
» USA kolektivna Anarhija
» Tužno cviljenje NATO trolova
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» Magijska anarhija - SISTEMSKA PREVARA (video)
» USA kolektivna Anarhija
» Tužno cviljenje NATO trolova
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» Magijska anarhija - SISTEMSKA PREVARA (video)
Page 2 of 6