Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
Page 1 of 6
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
http://100posto.hr/news/stubistem-mi-tumaraju-balavci-koji-uriniraju-gdje-stignu-prodali-smo-se-za-sacicu-narkomana-pijanaca-i-dilera
Kermit-
2014-04-17
Re: Anarhija all over Novalja i tužno pismo učiteljice Mice
ANARHIJA U NOVALJI
"Stubištem mi tumaraju balavci koji uriniraju gdje stignu. Prodali smo se za šačicu narkomana, pijanaca i dilera"
"Stubištem mi tumaraju balavci koji uriniraju gdje stignu. Prodali smo se za šačicu narkomana, pijanaca i dilera"
Kermit-
2014-04-17
U Novalji je u turističkoj sezoni svake godine sve veći nered. Turisti, ponajviše Britanci, obavljaju nuždu na svakom koraku, drogiraju se na cesti, u tangama ulaze u trgovine, glasni su i ne pokazuju nikakvo poštovanje prema lokalnom stanovništvu.
"Ovo je nered u gradu, nije samo u pitanju golotinja, ovdje je u pitanju totalna anarhija. Ljudi se boje s malom djecom izaći van na ulicu. Vidite ih iza nekog ugla, kako ih dolazi dvadeset, trideset i uhvati vas strah", rekao je gradonačelnik Novalje Ante Dabo u lipnju. Izjavio je tad da neće više tolerirati nered u gradu.
No, nered je i dalje tu.
Učiteljica iz Zagreba M. K. (podaci poznati redakciji) napisala je za 100posto tekst o 'svojoj Novalji', koju više gotovo da ne poznaje.
"Ja sam kao klinka ljetovala još davne 1986. u Novalji na Pagu. Nekada je to bilo divno, pitomo, ribarsko naselje sa dva hotelčića. Kada sam se udala i moj suprug je zavolio Novalju i otok Pag. Na našu preveliku radost i ponos odvažili smo se kupiti mali apartmančić 2006., naravno na kredit. Bili smo na sedmom nebu.
"Ovo je nered u gradu, nije samo u pitanju golotinja, ovdje je u pitanju totalna anarhija. Ljudi se boje s malom djecom izaći van na ulicu. Vidite ih iza nekog ugla, kako ih dolazi dvadeset, trideset i uhvati vas strah", rekao je gradonačelnik Novalje Ante Dabo u lipnju. Izjavio je tad da neće više tolerirati nered u gradu.
No, nered je i dalje tu.
Učiteljica iz Zagreba M. K. (podaci poznati redakciji) napisala je za 100posto tekst o 'svojoj Novalji', koju više gotovo da ne poznaje.
"Ja sam kao klinka ljetovala još davne 1986. u Novalji na Pagu. Nekada je to bilo divno, pitomo, ribarsko naselje sa dva hotelčića. Kada sam se udala i moj suprug je zavolio Novalju i otok Pag. Na našu preveliku radost i ponos odvažili smo se kupiti mali apartmančić 2006., naravno na kredit. Bili smo na sedmom nebu.
Kermit-
2014-04-17
Teraj to......
Gledam isto na hvaru...primitivna britanska stoka
Gledam isto na hvaru...primitivna britanska stoka
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ko da u slunju bude drugačije...al no to je festival
hehe
hehe
Guest- Guest
A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
Već u 9.mjesecu na otocima nastupi strašna pustoš i mislim da ne trebamo sad tjerati mak na konac.
Već u 9.mjesecu na otocima nastupi strašna pustoš i mislim da ne trebamo sad tjerati mak na konac.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nedavno si pisao da jedva čekaš da svi odu..i vjerujem da je tako..i sama tako razmišljamjastreb wrote:A ne tumaraju cijele godine. Mislim da se mjesec-dva možemo malo strpjeti.
Guest- Guest
Noor wrote:ko da u slunju bude drugačije...al no to je festival
hehe
pa mi imamo 3 festivala za redom pa se ne bunimo. ogradite se žicom evo mi ćemo vam pomoć i postavit zid na Učki da vas niti ne gledamo.
Guest- Guest
..ko i onomad kod spomeniak titu u puli..a ja dosao a gnjeca nigdje...tssssGnječ wrote:Noor wrote:ko da u slunju bude drugačije...al no to je festival
hehe
pa mi imamo 3 festivala za redom pa se ne bunimo. ogradite se žicom evo mi ćemo vam pomoć i postavit zid na Učki da vas niti ne gledamo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa ne, neka se ljudi raduju, svako ima pravo na svoje veselje, ako ne maltretira ostatak. ovi festivali u prirodi su srećom izolirani od ostatka svijeta, mene osobno ničime ne smetaju.Gnječ wrote:Noor wrote:ko da u slunju bude drugačije...al no to je festival
hehe
Guest- Guest
Ne bunimo se zato jer su se kao malo upristojili i njihovi (engleski) security ih namlati kao stoku ako pocnu kopati sranja.
Noor wrote:pa ne, neka se ljudi raduju, svako ima pravo na svoje veselje, ako ne maltretira ostatak. ovi festivali u prirodi su srećom izolirani od ostatka svijeta, mene osobno ničime ne smetaju.Gnječ wrote:Noor wrote:ko da u slunju bude drugačije...al no to je festival
hehe
naši su odmah do naselja Štinjan i nitko se ne buni. čak štoviše jedva čekaju da britsi dođu da im napune kesu. a vi bi i jare i pare? e nemože to jedino ako si na lsd.
Guest- Guest
catabbath wrote:Ne bunimo se zato jer su se kao malo upristojili i njihovi (engleski) security ih namlati kao stoku ako pocnu kopati sranja.
ajde molim te ne budali. ti si strano tijelo u Istri.
Guest- Guest
Gnječo,ti im se pridruzis,podijelite cugu,žižu i cure,i normalno da se ne bunis.....
Guest- Guest
gnjec ne priznaje tvije uguzivanje njemu...on takve...prezire..takvi su gliste za njega..pismejker wrote:Gnječo,ti im se pridruzis,podijelite cugu,žižu i cure,i normalno da se ne bunis.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gnječ wrote:Noor wrote:pa ne, neka se ljudi raduju, svako ima pravo na svoje veselje, ako ne maltretira ostatak. ovi festivali u prirodi su srećom izolirani od ostatka svijeta, mene osobno ničime ne smetaju.Gnječ wrote:Noor wrote:ko da u slunju bude drugačije...al no to je festival
hehe
naši su odmah do naselja Štinjan i nitko se ne buni. čak štoviše jedva čekaju da britsi dođu da im napune kesu. a vi bi i jare i pare? e nemože to jedino ako si na lsdu/quote]
pričao si sa štinjanima ili to iz rukava?
Last edited by Noor on Fri 28 Jul - 11:22; edited 1 time in total
Guest- Guest
vuksadinare wrote:gnjec ne priznaje tvije uguzivanje njemu...on takve...prezire..takvi su gliste za njega..pismejker wrote:Gnječo,ti im se pridruzis,podijelite cugu,žižu i cure,i normalno da se ne bunis.....
A ja..nijeto bas moj obicaj..bojis se da Gnječo & Inc(odnosno Ja). zajedno ne navale na vas,pa vas logicki pojedu??
Guest- Guest
asilovski wrote:
"Ja sam kao klinka ljetovala još davne 1986. u Novalji na Pagu. Nekada je to bilo divno, pitomo, ribarsko naselje sa dva hotelčića.
evo, saće sve da sruše da bi tebi bilo ko nekad
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Page 1 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "DA UČITELJICE, JA SAM CIGANKA"
» USA kolektivna Anarhija
» Tužno cviljenje NATO trolova
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» Magijska anarhija - SISTEMSKA PREVARA (video)
» USA kolektivna Anarhija
» Tužno cviljenje NATO trolova
» Opara miče gradsku upravu iz zgrade Banovine
» Magijska anarhija - SISTEMSKA PREVARA (video)
Page 1 of 6