Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
partija i stane dolanc su odlucivaliumjesto jovanke..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
Ne pravi se lud. Pričam o poslijeratnom periodu. Jovanka je umrla prije 2-3 godine. A živi su i Titovi unuci i unuke. Tko njih što pita?vuksadinare wrote:zato jer je onda bio jednopartijski sistema dans je demokracija..i trzisna pravila..jastreb wrote:Zašto onda nitko nije pitao Jovanku,a napisali su o Titu bezbroj prestava,filmova,knjiga...???vuksadinare wrote:nitko..ali moras prvo pitati obitelj da li se slazu i naravno posto je ime brendirano i platiti..pa ti snimaj sto hoces..jastreb wrote:Mislim da je to bezveze.
Mate Parlov je bio "opće dobro". Legenda jugoslavenskog i svjetskog boksa i ja mislim da se tu supruga nema što miješati.
Recimo ja sada hoću napraviti film ili predstavu o Draženu Petroviću, Matiji Ljubeku,ili Rajku Mitiću...I tko me u tome može spriječiti???
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako ne...sasa broz je prije nekoliko godina kad su u srbiji htjeli snimiti dokumentarac o titu podnijla zahtjev za zatsitu prava imena josip broz tito tj nije s emoglo snimatui bez dozvole clanova obitelji koji su morali imati uvid u temu..jastreb wrote:Ne pravi se lud. Pričam o poslijeratnom periodu. Jovanka je umrla prije 2-3 godine. A živi su i Titovi unuci i unuke. Tko njih što pita?vuksadinare wrote:zato jer je onda bio jednopartijski sistema dans je demokracija..i trzisna pravila..jastreb wrote:Zašto onda nitko nije pitao Jovanku,a napisali su o Titu bezbroj prestava,filmova,knjiga...???vuksadinare wrote:nitko..ali moras prvo pitati obitelj da li se slazu i naravno posto je ime brendirano i platiti..pa ti snimaj sto hoces..jastreb wrote:Mislim da je to bezveze.
Mate Parlov je bio "opće dobro". Legenda jugoslavenskog i svjetskog boksa i ja mislim da se tu supruga nema što miješati.
Recimo ja sada hoću napraviti film ili predstavu o Draženu Petroviću, Matiji Ljubeku,ili Rajku Mitiću...I tko me u tome može spriječiti???
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Rodjakinja Mate Parlova osvojila srebrnu medalju u maratonu na EP u atletici u Minhenu
» SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
» Hase se sprdao sa kvaziljevicarima na Frljicevoj predstavi
» PRVI HRVAT NA TRONU EUROPE NAKON PARLOVA – FILIP HRGOVIĆ!
» Dnevno: Merkel uskratila potporu zbunjenom Karamarku
» SVAĐA NA ZAGREBAČKIM ULICAMA Djevojka brutalno nokautirala mladića ...longiiiii...:D
» Hase se sprdao sa kvaziljevicarima na Frljicevoj predstavi
» PRVI HRVAT NA TRONU EUROPE NAKON PARLOVA – FILIP HRGOVIĆ!
» Dnevno: Merkel uskratila potporu zbunjenom Karamarku
Page 2 of 2