Hase se sprdao sa kvaziljevicarima na Frljicevoj predstavi
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Hase se sprdao sa kvaziljevicarima na Frljicevoj predstavi
http://www.maxportal.hr/premium-sadrzaj/hasanbegovic-komentirao-frljica-salonske-ljevicare-i-haljinu-milanke-opacic/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hase se sprdao sa kvaziljevicarima na Frljicevoj predstavi
Bravo Hase...gledao sam ga...kako je na pitanja sprajca prskao njega i kvaziljevicare u stilu miocica...ovaj sprajc crven u licu nije znao vise kako ga isprovocirati da hase izgubi zivce...dobra mu je bila ova od hase..'kvaziljevicari koji ruse svjetski poredak i fasizam na spici na kavi'... ...a smatraju se 'najugrozenijim' ljevicarima na svijetu od galopirajucih 'fasista'u hrvatskoj...uh da mi je pet minuta nasamo sa tim frljicevcima i 'borcima'...
2015-09-08
Ja bih Hasančeta isprovocirao da bi mu iz nosnica izlazila vatra.
A stvar je u tome da to uopće ne bi ni bila provokacija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Vuk izlazi iz ormana.vuksadinare wrote:...uh da mi je pet minuta nasamo sa tim frljicevcima i 'borcima'...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma daj.... ...vratio bi se popisan prije nego sto bi dovrsio recenicujastreb wrote:Ja bih Hasančeta isprovocirao da bi mu iz nosnica izlazila vatra.
2015-09-08
Vala dosta je bilo visegodisnje tolerancije...postujem onog borca sa ulice jer prolazi svasta...ali ove kvaziljevicare 'ugrozene' sa mondenih okupljalista i spica punih love....ne...dzango wrote:Vuk izlazi iz ormana.vuksadinare wrote:...uh da mi je pet minuta nasamo sa tim frljicevcima i 'borcima'...
2015-09-08
Malo mu citiraš Njegoša i Ture se pokrije ušima.jastreb wrote:Ja bih Hasančeta isprovocirao da bi mu iz nosnica izlazila vatra.
2014-04-19
Zato si rad da ih kazniš.vuksadinare wrote:Vala dosta je bilo visegodisnje tolerancije...postujem onog borca sa ulice jer prolazi svasta...ali ove kvaziljevicare 'ugrozene' sa mondenih okupljalista i spica punih love....ne...dzango wrote:Vuk izlazi iz ormana.vuksadinare wrote:...uh da mi je pet minuta nasamo sa tim frljicevcima i 'borcima'...
2014-04-19
Ajde dzango posteno kazi da li nije za plakat ili za mret od smeha kad kvaziljevicar u bossovu odijelu sa svilenom maramom oko vrata novcanikom punih eura sa ray ban suncanim naocalima sjedi na gradskoj spici ispija makijato koji kosta 30 kuna i bulazni o fasistima,ugrozenosti i revolucijama...za potrgat ihdzango wrote:Zato si rad da ih kazniš.vuksadinare wrote:Vala dosta je bilo visegodisnje tolerancije...postujem onog borca sa ulice jer prolazi svasta...ali ove kvaziljevicare 'ugrozene' sa mondenih okupljalista i spica punih love....ne...dzango wrote:Vuk izlazi iz ormana.vuksadinare wrote:...uh da mi je pet minuta nasamo sa tim frljicevcima i 'borcima'...
2015-09-08
Vuk se baš narajcao.vuksadinare wrote:Ajde dzango posteno kazi da li nije za plakat ili za mret od smeha kad kvaziljevicar u bossovu odijelu sa svilenom maramom oko vrata novcanikom punih eura sa ray ban suncanim naocalima sjedi na gradskoj spici ispija makijato koji kosta 30 kuna i bulazni o fasistima,ugrozenosti i revolucijama...za potrgat ihdzango wrote:Zato si rad da ih kazniš.vuksadinare wrote:Vala dosta je bilo visegodisnje tolerancije...postujem onog borca sa ulice jer prolazi svasta...ali ove kvaziljevicare 'ugrozene' sa mondenih okupljalista i spica punih love....ne...dzango wrote:Vuk izlazi iz ormana.vuksadinare wrote:...uh da mi je pet minuta nasamo sa tim frljicevcima i 'borcima'...
2014-04-19
Ne ja. Ja bih mirno promatrao sa strane.vuksadinare wrote:Ma daj.... ...vratio bi se popisan prije nego sto bi dovrsio recenicujastreb wrote:Ja bih Hasančeta isprovocirao da bi mu iz nosnica izlazila vatra.
Pozvao bih Hasu na neki domjenak,a u glazbenom dijelu zabave na binu bi izašao Boro Drljača.
2014-04-22
I onda bi hase poceo skandirat bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska..i jastrebu skocio sa nogama na glavu...jastreb wrote:Ne ja. Ja bih mirno promatrao sa strane.vuksadinare wrote:Ma daj.... ...vratio bi se popisan prije nego sto bi dovrsio recenicujastreb wrote:Ja bih Hasančeta isprovocirao da bi mu iz nosnica izlazila vatra.
Pozvao bih Hasu na neki domjenak,a u glazbenom dijelu zabave na binu bi izašao Boro Drljača.
2015-09-08
Gluplji stih navijački ja još nisam čuo.vuksadinare wrote:
I onda bi hase poceo skandirat bad blue boys bog i konjica
U isti rang stavljati Svevišnjeg i konje može samo totalni idiot.
2014-04-22
Ili konjušari.jastreb wrote:Gluplji stih navijački ja još nisam čuo.vuksadinare wrote:
I onda bi hase poceo skandirat bad blue boys bog i konjica
U isti rang stavljati Svevišnjeg i konje može samo totalni idiot.
2014-04-19
Živeo Partizan i majka Srbija. Opet kopirate.vuksadinare wrote:I onda bi hase poceo skandirat bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska..i jastrebu skocio sa nogama na glavu...jastreb wrote:Ne ja. Ja bih mirno promatrao sa strane.vuksadinare wrote:Ma daj.... ...vratio bi se popisan prije nego sto bi dovrsio recenicujastreb wrote:Ja bih Hasančeta isprovocirao da bi mu iz nosnica izlazila vatra.
2014-04-19
Ne pok.buba je prvi otpjevao tu pjesmu 1988 godine..dzango wrote:Živeo Partizan i majka Srbija. Opet kopirate.vuksadinare wrote:I onda bi hase poceo skandirat bad blue boys bog i konjica neka zivi dinamo i majka hrvatska..i jastrebu skocio sa nogama na glavu...jastreb wrote:Ne ja. Ja bih mirno promatrao sa strane.vuksadinare wrote:Ma daj.... ...vratio bi se popisan prije nego sto bi dovrsio recenicujastreb wrote:Ja bih Hasančeta isprovocirao da bi mu iz nosnica izlazila vatra.
2015-09-08
Vise sive tvari ima lik od svih ostalih koji su prisustvovali predstavi...prejak mozak za kvaziljevicare koji dominiraju medijskim prostorom svojim neartikulanim antagonizmom prema svemu sto mirisi na hrvatstvo...
darth_vader-
2014-04-17
a kakp ih je sjebo sa onim 'kvaziljevicari koji bi revolucijom mjenjali svijet sa spice'...nikad bolji i istinitiji opis hrvatskog ljevicara nisam cuojasambrend wrote:Vise sive tvari ima lik od svih ostalih koji su prisustvovali predstavi...prejak mozak za kvaziljevicare koji dominiraju medijskim prostorom svojim neartikulanim antagonizmom prema svemu sto mirisi na hrvatstvo...
2015-09-08
Irud te jebo da te jebo koliki su debili cro ljevicari da jednog plenkovica tretiraju za desnicara i ustasu..cak povremeno i bernija tu strpaju..ma hase je za njih profesor na svim poljima
2015-09-08
»Potresna, izvanredno napravljena predstava, koja je poput nezaustavljivog valjka ušla u poljsko kazalište, Varšavu i Poljsku. Hrvatski redatelj Oliver Frljić, te glumci Karolina Adamczyk, Klara Bielawka, Maria Robaszkiewicz, Barbara Wysocka, Julia Wyszyńska, Jacek Beler, Arkadiusz Brykalski, Michał Czachor, posegnuvši za Wyspiańskim kritički oštro bavili su se problemima poput zlostavljanja djece, porasta rasističkih strujanja, te društvenim napetostima koje su prouzrokovali političari«
Predstava »Kletva« redatelja Olivera Frljića, koja je u vrijeme i nakon premijere u Teatru Powszechny u Varšavi u veljači 2017. izazvala brojne kontroverze, proglašena je događajem godine u Poljskoj po mišljenju poljskih dnevnih novina Gazeta Wyborcza.
Poljske dnevne novine Gazeta Wyborcza dodijelile su autorima predstave i predstavnicima Teatra Powszechny nagradu Wdecha u kategoriji 'Događaj godine' uz obrazloženje kako je riječ o »najglasnijoj premijeri ove godine, a možda čak i u posljednjih trideset godina«
hasan ce dobit menzes
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» VIDEO: KAOS NA FRLJIĆEVOJ PREDSTAVI U ČEŠKOJ, NA POZORNICU UPALO VIŠE DESETAKA DEMONSTRANATA Formirali kordon, stali između glumaca i publike
» Kako se Kuljis anegdotama sprdao sa MOSTOM
» HDZ se 2015. sprdao s Vladom jer je Hrvatska na Doing Business listi bila 40. Sad smo 58.
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» NOVA MESIĆEVA ‘PROVALA': Pored niza talentiranih hrvatskih slikara, pozvao Čačića da u Bratislavi predstavi RH!
» Kako se Kuljis anegdotama sprdao sa MOSTOM
» HDZ se 2015. sprdao s Vladom jer je Hrvatska na Doing Business listi bila 40. Sad smo 58.
» Udovica Mate Parlova nokautirala Šerbeđiju:predstavi uskratila ime svojeg supruga
» NOVA MESIĆEVA ‘PROVALA': Pored niza talentiranih hrvatskih slikara, pozvao Čačića da u Bratislavi predstavi RH!
Page 1 of 3