Bauštelci dolaze
Page 4 of 8
Page 4 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bauštelci dolaze
Ma mislio sam do 16 ili 17 sati. Znači od 8 pa u komadu do 4 ili 5 popodne,pa si miran.RayMabus wrote:pa i odradimjastreb wrote:Meni to ne paše,a ni kolegama pa smo odustali.RayMabus wrote:sve laganini, napravi se pun kurac posla kad ovako radišRayMabus wrote:A kad smo već kod pive od si kupiti dvije
Neradim po vručini
Dizanje u pet do jedan odmor do četiri i onda do navečer
Bolje odradit do 4-5 sati u komadu pa si miran. Mada po ovim vrućinama sada ne delamo.
Dizanje u pet, kava, šest početak Rada do jedam
Pauza
Od četiri i po do devet opet
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
oduzmi dva pauziranja za pivcuRayMabus wrote:11 sati rada
Devet sati rada
Pivca je mentalni rad
Smišljamo šta i kako dalje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dok ti napraviš temelje ja ću dignit dva kata i neću se umiriti
2014-04-11
Kako ćeš dignut i jedan kat,ako temelji nisu gotovi. A i kad su gotovi mora se čekat još.RayMabus wrote:Dok ti napraviš temelje ja ću dignit dva kata i neću se umiriti
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
niste htjeli domaće platiti pošteno, a država ubila i rad i kapital sa porezima i regulacijama(na pljeska većine stanovništva koje mrze kapitalizam) a sada očekujete da će vam somalijci raditi za siću..epikur37 wrote:Pinochet wrote:kakva je razlika tebe, i njemačkih i zapadnih kapitalista koji isto žele jeftinu radnu snagu jer im je domaća skupaepikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
ner mogu ja protiv države...kad već ona ne potiče domaće
i onda se rugaš švabama što isto očekuju od somalijaca.. a ništa TRPAJ i Hrvatsku , daj nam još
Guest- Guest
SDP-ov saborski zastupnik i bivši ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić ocijenio je da je Vlada povećanjem kvote dozvola za zapošljavanje stranaca za graditeljstvo, umjesto povećanja plaća omogućila uvoz jeftine radne snage i time još više potaknula iseljavanje mladih iz Hrvatske, te je upozorio da će takva odluka dodatno srušiti cijenu rada hrvatskih radnika i pogoršati njihove uvjete rada.
demagogija za ligu naroda
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
zanimljivo nitko se od tih uhljeba nije sjetio jedne genijalne ali jednostavne ideje. da se snizi porezno opterećenje rada, (na uzoru na ostale istočno europske države) tako da rad u RH bude isplativiji a time i plaće. zamisli.
u biti, jedino je to kralj Grčić napravio, tamo prije 2-3godine pa su ga napali da će to ugroziti "proračune lokalne samouprave" (jer oni žive od poreza na rad) i da on time "potpomaže kapitalistima".
I sada zamisli, imaš grčića koji je barem malo srezao porez na rad, i srezao porez u turizmu, i time je doslovno udrio temelje zašto danas imamo rast industrije i turizma, a onda dodje HDZ i vraćaju i dižu sve moguće poreze , i TRPAJu bosansko-vlašku ekipu po kancelarijama
u biti, jedino je to kralj Grčić napravio, tamo prije 2-3godine pa su ga napali da će to ugroziti "proračune lokalne samouprave" (jer oni žive od poreza na rad) i da on time "potpomaže kapitalistima".
I sada zamisli, imaš grčića koji je barem malo srezao porez na rad, i srezao porez u turizmu, i time je doslovno udrio temelje zašto danas imamo rast industrije i turizma, a onda dodje HDZ i vraćaju i dižu sve moguće poreze , i TRPAJu bosansko-vlašku ekipu po kancelarijama
Guest- Guest
teško. zato su me i zvali jerbo bosačerosi to ne mogu sami ;)epikur37 wrote:veber wrote:erini zemljaci, razni hasanbegović i sl.
mozda samo vracaju uslugu...za ono sto si ti radio po hercegovini :D
2014-12-30
u razvijenim svjetskim državama radnike će zamjeniti tehnologija i roboti a u Hrvatskoj radnike će zamijeniti bosanci.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:u razvijenim svjetskim državama radnike će zamjeniti tehnologija i roboti a u Hrvatskoj radnike će zamijeniti bosanci.
Guest- Guest
https://www.klix.ba/vijesti/bih/gasi-se-petnaest-skola-u-rs-u-nema-dovoljno-ucenika/170727083
Slabo i kod njih natalitet
2014-04-11
baš me zanim tko će htjeti doći raditi u Hrv. ...bosanci sigurno ne -samo je jedan Haso koji pušta krv,znoj i suze za ljubav domovine ...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
hoće terenske poslove, veća dnevnica, sređen smještajorion wrote:baš me zanim tko će htjeti doći raditi u Hrv. ...bosanci sigurno ne -samo je jedan Haso koji pušta krv,znoj i suze za ljubav domovine ...
Radio sam ja s njima, zajebancija, momak iz Tuzle, davno to bilo, na crno radili
2014-04-11
Čuj ako si nezsposlen terenski posao na baušteli u Hr je veća dnevnica i sređen smještaj
Radit će oni
Radit će oni
2014-04-11
RayMabus wrote:hoće terenske poslove, veća dnevnica, sređen smještajorion wrote:baš me zanim tko će htjeti doći raditi u Hrv. ...bosanci sigurno ne -samo je jedan Haso koji pušta krv,znoj i suze za ljubav domovine ...
Radio sam ja s njima, zajebancija, momak iz Tuzle, davno to bilo, na crno radili
možda...sada je mala razlika između troškova u Hrv. i trošova u BIH..... jedino ako budu imali uz smještaj i hranu -onda će im nešto para ostati.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Ne mislim konkurirat njima na lopati
Uostalom imam nekoliko stanova
Meni bauštela opuštanje
Uostalom imam nekoliko stanova
Meni bauštela opuštanje
2014-04-11
ako ne radiš sve ti je plusorion wrote:RayMabus wrote:hoće terenske poslove, veća dnevnica, sređen smještajorion wrote:baš me zanim tko će htjeti doći raditi u Hrv. ...bosanci sigurno ne -samo je jedan Haso koji pušta krv,znoj i suze za ljubav domovine ...
možda...sada je mala razlika između troškova u Hrv. i trošova u BIH..... jedino ako budu imali uz smještaj i hranu -onda će im nešto para ostati.
2014-04-11
U ljubavi sreće nemam ali lova i posao tu sam ekspert
Bosanci su odlični bauštelci
Teren plus smještaj i radit će
Gajba pive i to je to
Bosanci su odlični bauštelci
Teren plus smještaj i radit će
Gajba pive i to je to
2014-04-11