Bauštelci dolaze
Page 7 of 8
Page 7 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Bauštelci dolaze
Jerl kod armature paziš na svaki vez,ili znaš zažmiriti?Noor wrote:taj bi si prvom prilikom kod vezanja armature cvikcangama razbio zubedijagram wrote:Evo prilike za yodu.Prekvalifikacvija za armiraca pa u Lavcevic.
Rade punom parom:)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Jerl kod armature paziš na svaki vez,ili znaš zažmiriti?Noor wrote:taj bi si prvom prilikom kod vezanja armature cvikcangama razbio zubedijagram wrote:Evo prilike za yodu.Prekvalifikacvija za armiraca pa u Lavcevic.
ne gledam vezove, al brojim vilice
Guest- Guest
A,to je OK. Nego jel istina da kad se pojaviš na baušteli,sav rad odjednom stane.Noor wrote:jastreb wrote:Jerl kod armature paziš na svaki vez,ili znaš zažmiriti?Noor wrote:taj bi si prvom prilikom kod vezanja armature cvikcangama razbio zubedijagram wrote:Evo prilike za yodu.Prekvalifikacvija za armiraca pa u Lavcevic.
2014-04-22
ma ne, baš kontra...svi se prime posla, ni glave ne dižujastreb wrote:A,to je OK. Nego jel istina da kad se pojaviš na baušteli,sav rad odjednom stane.Noor wrote:jastreb wrote:Jerl kod armature paziš na svaki vez,ili znaš zažmiriti?Noor wrote:taj bi si prvom prilikom kod vezanja armature cvikcangama razbio zubedijagram wrote:Evo prilike za yodu.Prekvalifikacvija za armiraca pa u Lavcevic.
Guest- Guest
Ihhhh..ne vidis ti one "kose" poglede....Noor wrote:ma ne, baš kontra...svi se prime posla, ni glave ne dižujastreb wrote:A,to je OK. Nego jel istina da kad se pojaviš na baušteli,sav rad odjednom stane.Noor wrote:jastreb wrote:Jerl kod armature paziš na svaki vez,ili znaš zažmiriti?Noor wrote:
taj bi si prvom prilikom kod vezanja armature cvikcangama razbio zube
Guest- Guest
Noor laže. Staro je bauštelsko pravilo,da kad zgodno žensko čeljade prođe,rad na nekoliko trenutaka stane. Znači ne ubacuje se materijal u mješalicu,kolica stanu,majstor prestaje sa zidanjem...a kada dotična persona prođe,rad se nastavlja.
Zna se naći i po koji nekulturni primitivac,pa počne sa kakvim neukusnim dobacivanjem,ali ti su danas rijetkost.
Zna se naći i po koji nekulturni primitivac,pa počne sa kakvim neukusnim dobacivanjem,ali ti su danas rijetkost.
2014-04-22
al ga ti sereš, da te vidim da si prestao raditi jer je prošla ženska vidio bi na slijedećoj plaći, pa ti staj.jastreb wrote:Noor laže. Staro je bauštelsko pravilo,da kad zgodno žensko čeljade prođe,rad na nekoliko trenutaka stane. Znači ne ubacuje se materijal u mješalicu,kolica stanu,majstor prestaje sa zidanjem...a kada dotična persona prođe,rad se nastavlja.
2014-12-30
Pa nije to neki zastoj. To traje par sekundi.veber wrote:al ga ti sereš, da te vidim da si prestao raditi jer je prošla ženska vidio bi na slijedećoj plaći, pa ti staj.jastreb wrote:Noor laže. Staro je bauštelsko pravilo,da kad zgodno žensko čeljade prođe,rad na nekoliko trenutaka stane. Znači ne ubacuje se materijal u mješalicu,kolica stanu,majstor prestaje sa zidanjem...a kada dotična persona prođe,rad se nastavlja.
2014-04-22
ništa Noor ne laže...kad nadzorna dođe to se sve radi iza leđa..i nekad i sadjastreb wrote:Noor laže. Staro je bauštelsko pravilo,da kad zgodno žensko čeljade prođe,rad na nekoliko trenutaka stane. Znači ne ubacuje se materijal u mješalicu,kolica stanu,majstor prestaje sa zidanjem...a kada dotična persona prođe,rad se nastavlja.
neukusnih dobacivanja skoro da više ni nema...nekad i te kako
Guest- Guest
neugodno mi je čirit ali baš ono za dobro jutroRayMabus wrote:A jbte šta imam zgodnu susjedu
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro je.malo da progledas prije umivanja..RayMabus wrote:neugodno mi je čirit ali baš ono za dobro jutroRayMabus wrote:A jbte šta imam zgodnu susjedu
Guest- Guest
Ufff
Bolje ne gledati
Ovo ljeti kratke hlačice ajme šta je dobra
Oči mi ispale
Bolje ne gledati
Ovo ljeti kratke hlačice ajme šta je dobra
Oči mi ispale
2014-04-11
ma ne gledam, slučajno sam ugledaopismejker wrote:dobro je.malo da progledas prije umivanja..RayMabus wrote:neugodno mi je čirit ali baš ono za dobro jutroRayMabus wrote:A jbte šta imam zgodnu susjedu
2014-04-11
Nisam voajer, slučajno otvorio prozor pa ono uf uf
2014-04-11
cuj gledati golu curu je sasvim normala..de ti nesto preduzmi po tom pitanju..budi poduzetan...pozovi na kavicu i cedevitu...pa st obude..
Guest- Guest
Nije gola nego joj odlično stoje kratke levisice
Udana je, ima djete i ok je osoba
Nije mi napeta ali zgodna je
Ugodno oku
Udana je, ima djete i ok je osoba
Nije mi napeta ali zgodna je
Ugodno oku
2014-04-11