Bauštelci dolaze
Page 1 of 8
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Bauštelci dolaze
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=985043
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
veber-
2014-12-30
Re: Bauštelci dolaze
TRPAJ
HDZova politika -TRPAJ HRVATE U NJEMAČKU I IRSKU, A U HRVATSKU TRPAJ BOSANCE, MUSLIMANE, SOMALIJCE I FILIPINCE.
TRPAJ
HDZova politika -TRPAJ HRVATE U NJEMAČKU I IRSKU, A U HRVATSKU TRPAJ BOSANCE, MUSLIMANE, SOMALIJCE I FILIPINCE.
TRPAJ
Guest- Guest
Somalijo tko te nije volio nezna što je izgubio
He he he
He he he
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:erini zemljaci, razni hasanbegović i sl.
mozda samo vracaju uslugu...za ono sto si ti radio po hercegovini :D
2015-08-06
kakva je razlika tebe, i njemačkih i zapadnih kapitalista koji isto žele jeftinu radnu snagu jer im je domaća skupaepikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
Guest- Guest
epikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
e za solarne panele ti neće ići tako lako. informiraj se.
Guest- Guest
Pinochet wrote:kakva je razlika tebe, i njemačkih i zapadnih kapitalista koji isto žele jeftinu radnu snagu jer im je domaća skupaepikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
ner mogu ja protiv države...kad već ona ne potiče domaće
2015-08-06
kapitalizam kad su tvoji šoldi u pitanju,epikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
socijalizam kad su moji
norod, zajednica, obće dobro, javni interes... press
2014-04-16
aben wrote:kapitalizam kad su tvoji šoldi u pitanju,epikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
socijalizam kad su moji
drzava je regulator a ne ja...nek se primi posla
2015-08-06
ne bu ni bosanac vise samo tako radio za 500 eurica...i njih je pun kufer otislo vani....ovi drugi nisu baustelci niti za rad na građevini...crnci,kinezi,arapi....oni traze dobru socijalu a to nemamo...nisu ni sipci...ostaju samo cigici i srbi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
a dotleepikur37 wrote:aben wrote:kapitalizam kad su tvoji šoldi u pitanju,epikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
kapitalizam kad su tvoji šoldi u pitanju
socijalizam kad su moji?
mislin, prenormalan si ti čovik da ne znoš ušto je igra,
samo ne zun zoč ne igroš s otvorenim kortami;
pa nisi valjo izgrodi identitet na kolektivističkim pizdarijama?
2014-04-16
ko nos na otoku rodu samo slavonci, vridni su i jeftini i ne trožu nikakove prijave.vuksadinare wrote:ne bu ni bosanac vise samo tako radio za 500 eurica...i njih je pun kufer otislo vani....ovi drugi nisu baustelci niti za rad na građevini...crnci,kinezi,arapi....oni traze dobru socijalu a to nemamo...nisu ni sipci...ostaju samo cigici i srbi... :bball:
2014-04-16
aben wrote:a dotleepikur37 wrote:aben wrote:kapitalizam kad su tvoji šoldi u pitanju,epikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
socijalizam kad su moji?
Iskreno, ja sam za kapitalizam s razmjernom državnom regulacijom. To razmjerno se treba dogovoriti. Nisam liberal priznajem zajednicu.
2015-08-06
aben wrote:ko nos na otoku rodu samo slavonci, vridni su i jeftini i ne trožu nikakove prijave.vuksadinare wrote:ne bu ni bosanac vise samo tako radio za 500 eurica...i njih je pun kufer otislo vani....ovi drugi nisu baustelci niti za rad na građevini...crnci,kinezi,arapi....oni traze dobru socijalu a to nemamo...nisu ni sipci...ostaju samo cigici i srbi...
rugali se slavonci bosancima a sad su prvi preuzeli mješalicu ...sta ti je zivot
2015-08-06
ko ce vise znati sto si ti...malo ovako malo onako...epikur37 wrote:aben wrote:a dotleepikur37 wrote:aben wrote:kapitalizam kad su tvoji šoldi u pitanju,epikur37 wrote:dobro došli, taman trebam poočeti graditi ako uštedim na radnicima ostat ce mi za solarne panele
socijalizam kad su moji?
Iskreno, ja sam za kapitalizam s razmjernom državnom regulacijom. To razmjerno se treba dogovoriti. Nisam liberal priznajem zajednicu.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 1 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Page 1 of 8