Hasanbegoviću nije cilj maknuti Tita, nego Tuđmana
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hasanbegoviću nije cilj maknuti Tita, nego Tuđmana
vili40 wrote:županija varaždinska
Cura iz Varazdina radi u Osterajhu 23 dana mjesecno,i onda otperja slobodne dane doli...kaze,pase joj tako..radi kao njegovateljica
Guest- Guest
od varaždina do austrije(recimo gornja radgona)niti sat vožnje,prije sam u austriji nego u zagrebu.pismejker wrote:vili40 wrote:županija varaždinska
Cura iz Varazdina radi u Osterajhu 23 dana mjesecno,i onda otperja slobodne dane doli...kaze,pase joj tako..radi kao njegovateljica
vili40-
2015-08-02
kod nas još malo pa će biti ispeci mi kafu
vili40-
2015-08-02
Kahvu.vili40 wrote:kod nas još malo pa će biti ispeci mi kafu
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a ne znam ali izgleda da će mi trebatijastreb wrote:Kahvu.vili40 wrote:kod nas još malo pa će biti ispeci mi kafu
vili40-
2015-08-02
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
slabo mi jemortal-joint wrote:
Umjesto da smo svi složni oko stava da Hrvatskom upravljaju Hrvati katolici tzv desnica
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
marcellus wrote:epikur37 wrote:catabbath wrote:LOL koliko god se taj mujo (Haso) trudio - i dalje njegove ustašobalije neće pobijediti u WWII, i dalje će mu dida gnojiti u jami
Lik je nešto poput Jobika u Mađarskoj ili Azovaca u Ukrajini.
+ još islamist
msm ono :D
taj islamist se jasno izrazio protiv masovne imigracije dok su "hrvati katolici" tipa plenkovića bili na tečaju pušenja kurca kod merkelice i u briselu
radije islamist haso nego "katolici" tipa plenkovića
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Hasanbegović nije islamist. Trg maršala Tita i treba maknuti iz Zagreba, ali taj trg treba nazvati Trgom žrtava fašizma, a sadašnji Trg žrtava fašizma treba nazvati Trgom žrtava antifašizma. I što god tko mislio o Hasanbegoviću, ali on se ipak dokazao kao ministar kulture, za razliku od Plenkovića koji je na poziciji koju obnaša šupljiji od švicarskog sira.
2015-08-09
melkior wrote:Trg maršala Tita i treba maknuti iz Zagreba, ali taj trg treba nazvati Trgom žrtava fašizma, a sadašnji Trg žrtava fašizma treba nazvati Trgom žrtava antifašizma.
Morbidno.
Guest- Guest
I kad se već Hasanbegovića proziva kao islamista, Hasanbegović je daleko veći gospodin od svih ovih turbocajkaških narodnih opančara što su jučer uletjeli u cipele, upisali se u partiju i umislili sebi da su elita i nekakva građanska opcija ili nedajbože, intelektualci.melkior wrote:Hasanbegović nije islamist. Trg maršala Tita i treba maknuti iz Zagreba, ali taj trg treba nazvati Trgom žrtava fašizma, a sadašnji Trg žrtava fašizma treba nazvati Trgom žrtava antifašizma. I što god tko mislio o Hasanbegoviću, ali on se ipak dokazao kao ministar kulture, za razliku od Plenkovića koji je na poziciji koju obnaša šupljiji od švicarskog sira.
2015-08-09
Ne, nego bi baš trebalo to.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Trg maršala Tita i treba maknuti iz Zagreba, ali taj trg treba nazvati Trgom žrtava fašizma, a sadašnji Trg žrtava fašizma treba nazvati Trgom žrtava antifašizma.
Morbidno.
2015-08-09
melkior wrote:Ne, nego bi baš trebalo to.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Trg maršala Tita i treba maknuti iz Zagreba, ali taj trg treba nazvati Trgom žrtava fašizma, a sadašnji Trg žrtava fašizma treba nazvati Trgom žrtava antifašizma.
Morbidno.
To nitko ne bi ozbiljno shvatio zato jer prelazi čak i onu elementarnu granicu dobrog političkog ukusa.
Guest- Guest
Pa da im prisjedne jer i treba, za sva vremena, političko imenovanje ulica i trgova.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Ne, nego bi baš trebalo to.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Trg maršala Tita i treba maknuti iz Zagreba, ali taj trg treba nazvati Trgom žrtava fašizma, a sadašnji Trg žrtava fašizma treba nazvati Trgom žrtava antifašizma.
Morbidno.
To nitko ne bi ozbiljno shvatio zato jer prelazi čak i onu elementarnu granicu dobrog političkog ukusa.
2015-08-09
melkior wrote:Pa da im prisjedne jer i treba, za sva vremena, političko imenovanje ulica i trgova.slidingdoorsoperator wrote:
Tuk na utuk, a?
Gle, ne možeš jednu glupost pravdati drugom pa makar ona početna bila još veća.
Mislim, možeš, ali takva praksa prelazi čak i onu elementarnu granicu dobrog političkog ukusa pa ju nitko neće uzeti za ozbiljno.
Guest- Guest
Ljutu travu na ljutu ranu...i jednima i drugima. I imenovanje konja za konzula. Pa možda dođe iz guzice u glavu, a ako ne bi, bježali bi i jedni i drugi preko granice da spase gole živote.melkior wrote:Pa da im prisjedne jer i treba, za sva vremena, političko imenovanje ulica i trgova.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Ne, nego bi baš trebalo to.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Trg maršala Tita i treba maknuti iz Zagreba, ali taj trg treba nazvati Trgom žrtava fašizma, a sadašnji Trg žrtava fašizma treba nazvati Trgom žrtava antifašizma.
Morbidno.
2015-08-09
S Hrvatima treba baš tako. Zoran Milanović je bio u pravu, ali to što je učinio SDP-u trebao je učiniti i ostatku političke scene u Hrvata Ok, zloban sam, i neka sam. Laku noć.slidingdoorsoperator wrote:melkior wrote:Pa da im prisjedne jer i treba, za sva vremena, političko imenovanje ulica i trgova.slidingdoorsoperator wrote:
Tuk na utuk, a?
Gle, ne možeš jednu glupost pravdati drugom pa makar ona početna bila još veća.
Mislim, možeš, ali takva praksa prelazi čak i onu elementarnu granicu dobrog političkog ukusa pa ju nitko neće uzeti za ozbiljno.
2015-08-09
melkior wrote:Hasanbegović nije islamist. Trg maršala Tita i treba maknuti iz Zagreba, ali taj trg treba nazvati Trgom žrtava fašizma, a sadašnji Trg žrtava fašizma treba nazvati Trgom žrtava antifašizma. I što god tko mislio o Hasanbegoviću, ali on se ipak dokazao kao ministar kulture, za razliku od Plenkovića koji je na poziciji koju obnaša šupljiji od švicarskog sira.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatski put u nestanak – Euro nije cilj nego alat za političku unifikaciju u američkom projektu
» Hrvati ne žele Tuđmana na evru, već - Tita
» 'Čuvena' trojka u Mostaru opet napadala Tuđmana spominjali agresiju na BiH pa red došao na Tita..
» SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
» Mladen Pavković:Šalice s likom Tita idu bolje nego knjige
» Hrvati ne žele Tuđmana na evru, već - Tita
» 'Čuvena' trojka u Mostaru opet napadala Tuđmana spominjali agresiju na BiH pa red došao na Tita..
» SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
» Mladen Pavković:Šalice s likom Tita idu bolje nego knjige
Page 4 of 4