Hasanbegoviću nije cilj maknuti Tita, nego Tuđmana
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hasanbegoviću nije cilj maknuti Tita, nego Tuđmana
Ma kako god bačena para, dok slovenci i Mađari grade strateške stvari mi planiramo novi Obrovac u Evropi koja ima 30 takvih istihslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:preuzeli da ćemo vlastitim parama sagraditi LNG
72,1%.
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
Asila prestani cetnikovati hebao te diktator Putin. Sad kad krene lustracija i lijepi americki plin....mos samo patiti :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
hehehe prvo da Kolinda sjebe Njemačku i Sj. tok onda kreće sakupi plin iz LNG-a, ima da padnemo iza Moldavije nakon svegaepikur37 wrote:Asila prestani cetnikovati hebao te diktator Putin. Sad kad krene lustracija i lijepi americki plin....mos samo patiti :D
Kermit-
2014-04-17
nejedinstvo je vec postojalo I prije haseta, igralo se na tu kartu podjele na dobre I lose cim je tudman umro. U tom kontekstu se pojavio hase I zato je imo uspjeha kod desnice. To sto se nije pojavio neki drugi (katolik) a da je cist sto se afera tice je drugi par rukavaRingo10 wrote:Moje mišljenjevuksadinare wrote:hasanbegovic ne voli suska....jer je hasanbegovic po politickoj vokaciji protiv herceg bosne za koju se susak zalagao..Ringo10 wrote:Pa šta je to mislio ona budala Hebrang i slični njemu. To kad krene normalno da će zahvatiti i njegovoga taticu, a dakako da i Tuđman neće opstati.jastreb wrote:Pa čuj,tražili ste lustraciju i sad će se ta lustracija i ostvariti,pa makar i post mortem.marcellus wrote:to je u redu, tuđmanovu "pomirbu" treba demontirati i razjebati
Tito je bio prvi. Čujem da su na spisku i Marijan Badel,i Končar i Marijan Čavić,Hebrang,a šuška se i o Tuđmanu.
Tražili ste gledajte.
Unutarhrvatski ideološki obračun je odavno planiran, Još je klan oko Šuška to planirao. Tuđmanova ideja pomirenja je za njih bila samo taktičko čekanje konačnog obračuna i pretvaranja Hrvatske u otvoreno kleroustašku tvorevinu. I oni se ne smiruju dok to ne postignu a ohrabreni su zdušnom podrškom hrvatskog katoličkog klera. Današnji katolički kler u Hrvata po svome mračnjaštvu teško da ima premca u našoj povijesti.
HasanBeg je čovjek Bakira izetbegovića i njegovog AIDa. Oni odlično znaju kako navesti Hrvate da sami sebe sjebu i na šta ih je najlakše navesti da sami sebe diskreditiraju. Samo je trebalo biti dovoljno hrabar pa istupiti onako kako je HasanBeg istupio ili dovoljno plaćen, ne znam.
I čim je tako javno istupio a već se u prošlosti kitio ustaškim ideološkim pedigreom, odmah je postao svetac i idol ekipi koja rado mjeri kukuruz.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
poslije tudmana doso mesic I odjednom se domoljubi I branitelji pretvorise u ognjistare I bijele carape
2014-04-19
jutros sam se baš zapitao da što se to počelo u zadnje vrijeme događati.
Iako je vrijeme godišnjih odmora neke snage postale su vrlo aktivne,jel to taj trenutak ili samo proba?
Iako je vrijeme godišnjih odmora neke snage postale su vrlo aktivne,jel to taj trenutak ili samo proba?
vili40-
2015-08-02
I nemaju NATO di se konobarica mora vratiti.epikur37 wrote:Kina i Rusina su nasi americki neprijatelji :D
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
pitao se jednom vrli pitac neki
2014-04-19
jebiga kad nisam u trendu,sad je in stvaranje nove endehazije i velike bosne uz eliminaciju svih koji imaju veze sa onima koji su im nekad isprašili tur.prckov wrote:pitao se jednom vrli pitac neki
Samo sam se pitao jel ovo samo generalna proba ili je stvarno počelo?
vili40-
2015-08-02
Neka makne obojicu. Jebo ih ko ih napravi.
a ne znam ti ja di tvoje misli vrludaju, samo pazi kad si ih vec pustio da vrludaju da zavire u svaki cosak prije nego sto se objave. Sto se mene tice vise vjerujem u ezekove svemirce nego u tvoju endehaziju, ali ko zna jebesgavili40 wrote:jebiga kad nisam u trendu,sad je in stvaranje nove endehazije i velike bosne uz eliminaciju svih koji imaju veze sa onima koji su im nekad isprašili tur.prckov wrote:pitao se jednom vrli pitac neki
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
taj bi maknuo puno toga više ali ide po nekom redu,langsam aber sicherdzango wrote:Neka makne obojicu. Jebo ih ko ih napravi.
vili40-
2015-08-02
ne znam za svemirce ali gledam svaki dan kako ljudi bježe iz ove ludare a ni meni granica nije daleko pa mogu i pješke.prckov wrote:a ne znam ti ja di tvoje misli vrludaju, samo pazi kad si ih vec pustio da vrludaju da zavire u svaki cosak prije nego sto se objave. Sto se mene tice vise vjerujem u ezekove svemirce nego u tvoju endehaziju, ali ko zna jebesgavili40 wrote:jebiga kad nisam u trendu,sad je in stvaranje nove endehazije i velike bosne uz eliminaciju svih koji imaju veze sa onima koji su im nekad isprašili tur.prckov wrote:pitao se jednom vrli pitac neki
vili40-
2015-08-02
Prvp da makne jednu adidas slaninu i domaću šljivu. Dotle, ko će normalan da mu veruje.vili40 wrote:taj bi maknuo puno toga više ali ide po nekom redu,langsam aber sicherdzango wrote:Neka makne obojicu. Jebo ih ko ih napravi.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Pa ne buš valjda k Zlovencima?vili40 wrote:ne znam za svemirce ali gledam svaki dan kako ljudi bježe iz ove ludare a ni meni granica nije daleko pa mogu i pješke.prckov wrote:a ne znam ti ja di tvoje misli vrludaju, samo pazi kad si ih vec pustio da vrludaju da zavire u svaki cosak prije nego sto se objave. Sto se mene tice vise vjerujem u ezekove svemirce nego u tvoju endehaziju, ali ko zna jebesgavili40 wrote:jebiga kad nisam u trendu,sad je in stvaranje nove endehazije i velike bosne uz eliminaciju svih koji imaju veze sa onima koji su im nekad isprašili tur.prckov wrote:pitao se jednom vrli pitac neki
2017-03-21
pa propješačim i njihEva_ wrote:Pa ne buš valjda k Zlovencima?vili40 wrote:ne znam za svemirce ali gledam svaki dan kako ljudi bježe iz ove ludare a ni meni granica nije daleko pa mogu i pješke.prckov wrote:a ne znam ti ja di tvoje misli vrludaju, samo pazi kad si ih vec pustio da vrludaju da zavire u svaki cosak prije nego sto se objave. Sto se mene tice vise vjerujem u ezekove svemirce nego u tvoju endehaziju, ali ko zna jebesgavili40 wrote:jebiga kad nisam u trendu,sad je in stvaranje nove endehazije i velike bosne uz eliminaciju svih koji imaju veze sa onima koji su im nekad isprašili tur.prckov wrote:pitao se jednom vrli pitac neki
vili40-
2015-08-02
Nije lud, tamo je onaj maniti Ero.Eva_ wrote:Pa ne buš valjda k Zlovencima?vili40 wrote:ne znam za svemirce ali gledam svaki dan kako ljudi bježe iz ove ludare a ni meni granica nije daleko pa mogu i pješke.prckov wrote:a ne znam ti ja di tvoje misli vrludaju, samo pazi kad si ih vec pustio da vrludaju da zavire u svaki cosak prije nego sto se objave. Sto se mene tice vise vjerujem u ezekove svemirce nego u tvoju endehaziju, ali ko zna jebesgavili40 wrote:jebiga kad nisam u trendu,sad je in stvaranje nove endehazije i velike bosne uz eliminaciju svih koji imaju veze sa onima koji su im nekad isprašili tur.prckov wrote:pitao se jednom vrli pitac neki
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ja u slo a ero nazad svojima,sad su se napokon stvorili svi uvjeti za to
vili40-
2015-08-02
Si ti u Zagorju ili Međimurju?vili40 wrote:pa propješačim i njihEva_ wrote:Pa ne buš valjda k Zlovencima?vili40 wrote:ne znam za svemirce ali gledam svaki dan kako ljudi bježe iz ove ludare a ni meni granica nije daleko pa mogu i pješke.prckov wrote:a ne znam ti ja di tvoje misli vrludaju, samo pazi kad si ih vec pustio da vrludaju da zavire u svaki cosak prije nego sto se objave. Sto se mene tice vise vjerujem u ezekove svemirce nego u tvoju endehaziju, ali ko zna jebesgavili40 wrote:
jebiga kad nisam u trendu,sad je in stvaranje nove endehazije i velike bosne uz eliminaciju svih koji imaju veze sa onima koji su im nekad isprašili tur.
2017-03-21
županija varaždinska
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:županija varaždinska
Cura iz Varazdina radi u Osterajhu 23 dana mjesecno,i onda otperja slobodne dane doli...kaze,pase joj tako..radi kao njegovateljica
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatski put u nestanak – Euro nije cilj nego alat za političku unifikaciju u američkom projektu
» Hrvati ne žele Tuđmana na evru, već - Tita
» 'Čuvena' trojka u Mostaru opet napadala Tuđmana spominjali agresiju na BiH pa red došao na Tita..
» SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
» Mladen Pavković:Šalice s likom Tita idu bolje nego knjige
» Hrvati ne žele Tuđmana na evru, već - Tita
» 'Čuvena' trojka u Mostaru opet napadala Tuđmana spominjali agresiju na BiH pa red došao na Tita..
» SJAJAN POTEZ PREDSJEDNICE: Uklonila Tita, a Tuđmana izvadila iz bunkera! Bista prvog hrvatskog predsjednika napokon na Pantovčaku
» Mladen Pavković:Šalice s likom Tita idu bolje nego knjige
Page 3 of 4