''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: ''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
marcellus wrote:epikur37 wrote:Nijemci se još uvijek boje Tita jer ih je poboijedio. isto kao i rusa i amera koji oih još uvijek drže u okupaciji
haha da tito ih je pobijedio, da nije bilo stalina još bi bio u šumi s partizanima
zakopali bi ga pod bukvom a ne pod "dve tone mermera"
kad čitam prosere takvih zločinaca poput tebe bude mi krivo što je Tito uopće postojao i što se rodio. jer da se nije rodio, ja bih danas na miru živio i uživao u Italiji Istra ne bi bila dio ustašije RH, hrvata i hrvatske ne bi bilo ili bi ih na prste mogao pobrojat a ti marčelo nikad ne bi bio rođen jer bi tvoji starci bili streljani.
Guest- Guest
Re: ''NJEMAČKI LIST ČUDI UKIDANJE TITOVA TRGA "Zašto se odričete svojeg najpoznatijeg državnika?"''
pušač bar zna zašto je nervozan
crvenkasti-
2014-04-17
I onda TUFFF..!!! Gnječo je pao s kreveta i probudio se...a san je bio tak olijep,a??? jebiga..bed luk..neks tajm Gnječo,u iducem zivotu,makar kao i tratincica....Gnječ wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Nijemci se još uvijek boje Tita jer ih je poboijedio. isto kao i rusa i amera koji oih još uvijek drže u okupaciji
haha da tito ih je pobijedio, da nije bilo stalina još bi bio u šumi s partizanima
kad čitam prosere takvih zločinaca poput tebe bude mi krivo što je Tito uopće postojao i što se rodio. jer da se nije rodio, ja bih danas na miru živio i uživao u Italiji Istra ne bi bila dio ustašije RH, hrvata i hrvatske ne bi bilo ili bi ih na prste mogao pobrojat a ti marčelo nikad ne bi bio rođen jer bi tvoji starci bili streljani.
Guest- Guest
pismejker wrote:I onda TUFFF..!!! Gnječo je pao s kreveta i probudio se...a san je bio tak olijep,a??? jebiga..bed luk..neks tajm Gnječo,u iducem zivotu,makar kao i tratincica....Gnječ wrote:marcellus wrote:epikur37 wrote:Nijemci se još uvijek boje Tita jer ih je poboijedio. isto kao i rusa i amera koji oih još uvijek drže u okupaciji
da nije bilo tog jebenog Tileta hrvati bi odavno gnojili tratinčice a u današnjoj hrvatskoj bi živjeli neki drugi narodi. ali hrvati pljuju po čovjeku koji ih je spasio sigurnog izumiranja i micanja sa genetske karte svijeta jer da su hrvate nakon 2. svj. rata dohvatili rusi i crvena armija hrvata ne bi više bilo rusi bi hrvatima najebali se majki.
Guest- Guest
a da ironija i tragedija bude kompletna, Hitler uopće nije imao nikakvu ama baš nikakvu namjeru napasti i okupirati Jugoslaviju koja je po njemu trebala biti neutralna kao Švicarska. ali nemoš sa balkancima (hrvati i srbi) zlo i naopako.
Guest- Guest
Vidiš ti, nisam to znao, ,tribali su lipo s Hitlerom i nemaš beda.Gnječ wrote:a da ironija i tragedija bude kompletna, Hitler uopće nije imao nikakvu ama baš nikakvu namjeru napasti i okupirati Jugoslaviju koja je po njemu trebala biti neutralna kao Švicarska. ali nemoš sa balkancima (hrvati i srbi) zlo i naopako.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Njemački list : Hrvatska pomaže nacionalistima u komadanju BiH
» KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
» Zašto propada njemački sektor nekretnina?
» Zašto Večernji list unaprijed zaziva skandal uz posjet Predsjednice Australiji
» Njemačka tone u ludilo: njemački predsjednik napao njemački narod
» KARAMARKO: “Zašto se kulturni radnici ne bune protiv Trga maršala Tita
» Zašto propada njemački sektor nekretnina?
» Zašto Večernji list unaprijed zaziva skandal uz posjet Predsjednice Australiji
» Njemačka tone u ludilo: njemački predsjednik napao njemački narod
Page 10 of 10