Pogledajte fenomenalan gol Nike Kranjčara protiv Marseillea
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pogledajte fenomenalan gol Nike Kranjčara protiv Marseillea
Kaj bi bio jalan. Niko je dobar dečko, ali nije napravio karijeru. Mogao je biti legenda Dinama ko i ćaća.mu, a on je odabrao put izdajnika i to bude ga uvijek pratilo. Ko i Jeličića.jasambrend wrote:Jalni Tominjo...
Guest- Guest
S miješanom ekipom?Morpheus wrote:Informiraj se kakvu je ekipu imao tada Portsmouth. A da ne pričamo kako im se posložilo da su u kupu igrali sve sa 2- i 3-ligašima, osim Uniteda koji je igrao s miješanom ekipom.bafalo wrote:niko je sam samcat napravio karijeru harry redkampu u svaku momčad ga moli na koljenima da dođe jer zna kakav je to talent i ključni igrač. bez nike bi portsmouth završio kao dinamo u europi a ne kao osvajač fa kupaMorpheus wrote:Sam? Hahaha...bajke za malu djecu, koje s vremenom postanu legenda. Kurac bi ih on sam nekud odvukao da nisu imali takvu momčad tada.bafalo wrote:kad sam odvučeš usrani portsmouth do pobjednika fa cupa steć ćeš pravo kritizirat gospodina niku kranjčara do tada zucMorpheus wrote:Samo klošari se pale na prijateljske utakmice.Što nije zabio Luksemburžanima? Prejaki su za njega.
Van der sar - Brown - Ferdinand - Vidić - Evra - Scholes - Hargreaves - Ronaldo - Nani - Rooney - Tevez
Baš ih je stari fergi promiješal
Guest- Guest
Ko je branio tu utakmicu, sjebao gol i dobio crveni karton?
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:S miješanom ekipom?Morpheus wrote:Informiraj se kakvu je ekipu imao tada Portsmouth. A da ne pričamo kako im se posložilo da su u kupu igrali sve sa 2- i 3-ligašima, osim Uniteda koji je igrao s miješanom ekipom.bafalo wrote:niko je sam samcat napravio karijeru harry redkampu u svaku momčad ga moli na koljenima da dođe jer zna kakav je to talent i ključni igrač. bez nike bi portsmouth završio kao dinamo u europi a ne kao osvajač fa kupaMorpheus wrote:Sam? Hahaha...bajke za malu djecu, koje s vremenom postanu legenda. Kurac bi ih on sam nekud odvukao da nisu imali takvu momčad tada.bafalo wrote:kad sam odvučeš usrani portsmouth do pobjednika fa cupa steć ćeš pravo kritizirat gospodina niku kranjčara do tada zucMorpheus wrote:Samo klošari se pale na prijateljske utakmice.Što nije zabio Luksemburžanima? Prejaki su za njega.
Van der sar - Brown - Ferdinand - Vidić - Evra - Scholes - Hargreaves - Ronaldo - Nani - Rooney - Tevez
Baš ih je stari fergi promiješal
brown, vidić, nani, rooney, hargveas, van der saar, scholes ne znaš tko je veći klošar
Guest- Guest
Branio je Van der sar, koji je na poluvremenu zbog ozljede zamijenjen Kuszczakom,koji je u nastavku napravio penal i dobio crveni.Morpheus wrote:Ko je branio tu utakmicu, sjebao gol i dobio crveni karton?
Pričamo o sastavu s kojim je fergi zaigrao, zaigrao je najjačim sastavom, a ne kako ti trabunjaš! Uopće nije izveo miješanu momčad. Primjerice, za razliku od finala LP te sezone, samo jedna jedina promjena u početnom sastavu (u finalu LP je od prve minute zaigrao Carrick, dok je u tom FA cupu protiv Portmoutha od prve minute zaigrao Nani. U finalu LP Nani je ušao u produžecima, dok je Carrick u spomenutom FA cupu igrao od 68-e minute). Toliko o miješanom sastavu.
A kad već spominješ tu situaciju (penal - crveni), tko je kreirao tu najbolju akciju Portmoutha, kreirao tu "jedan na jedan" priliku suigraču (Milan Baroš) nakon čega ga golman MU ruši za penal i crveni?
Guest- Guest
Kako bilo te godine su ti igrači uzeli LP, trofej koji tvoji junačine iz Juve-a tipa Buffon i Chiellini mogu ipak samo sanjatioperw wrote:brown, vidić, nani, rooney, hargveas, van der saar, scholes ne znaš tko je veći klošar
Guest- Guest
operw wrote:brown, vidić, nani, rooney, hargveas, van der saar, scholes ne znaš tko je veći klošar
najveci si ti, ostali neka se poredjaju...
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Kako bilo te godine su ti igrači uzeli LP, trofej koji tvoji junačine iz Juve-a tipa Buffon i Chiellini mogu ipak samo sanjatioperw wrote:brown, vidić, nani, rooney, hargveas, van der saar, scholes ne znaš tko je veći klošar
kakva samarcina klosarcini...
Guest- Guest
Ja ne idem za svaki post guglati i vaditi statistiku. Ostalo mi je u sjećanju da je Poljak napravio glupi penal i prestrogo isključen. Izvučeno je ionako iz konteksta da su sve igrali s tadašnjim 2- i 3-ligašima osim Uniteda i da nije vukao sam jer je imao u vezi Diarru i Muntarija koji su orali i kopali umjesto njega, u napadu Kanua i Baroša, a u obrani Campbella i onog Francuza te Jamesa na golu.isključivi krivac wrote:Branio je Van der sar, koji je na poluvremenu zbog ozljede zamijenjen Kuszczakom,koji je u nastavku napravio penal i dobio crveni.Morpheus wrote:Ko je branio tu utakmicu, sjebao gol i dobio crveni karton?
Pričamo o sastavu s kojim je fergi zaigrao, zaigrao je najjačim sastavom, a ne kako ti trabunjaš! Uopće nije izveo miješanu momčad. Primjerice, za razliku od finala LP te sezone, samo jedna jedina promjena u početnom sastavu (u finalu LP je od prve minute zaigrao Carrick, dok je u tom FA cupu protiv Portmoutha od prve minute zaigrao Nani. U finalu LP Nani je ušao u produžecima, dok je Carrick u spomenutom FA cupu igrao od 68-e minute). Toliko o miješanom sastavu.
A kad već spominješ tu situaciju (penal - crveni), tko je kreirao tu najbolju akciju Portmoutha, kreirao tu "jedan na jedan" priliku suigraču (Milan Baroš) nakon čega ga golman MU ruši za penal i crveni?
Guest- Guest
Morpheus wrote:Ja ne idem za svaki post guglati i vaditi statistiku. Ostalo mi je u sjećanju da je Poljak napravio glupi penal i prestrogo isključen. Izvučeno je ionako iz konteksta da su sve igrali s tadašnjim 2- i 3-ligašima osim Uniteda i da nije vukao sam jer je imao u vezi Diarru i Muntarija koji su orali i kopali umjesto njega, u napadu Kanua i Baroša, a u obrani Campbella i onog Francuza te Jamesa na golu.isključivi krivac wrote:Branio je Van der sar, koji je na poluvremenu zbog ozljede zamijenjen Kuszczakom,koji je u nastavku napravio penal i dobio crveni.Morpheus wrote:Ko je branio tu utakmicu, sjebao gol i dobio crveni karton?
Ne guglam ni ja za svaki post, ali mi je "ostalo u glavi" da je MU tada igrao u najjačem sastavu, a kad sam vidio što si ti napisao, išao sam provjeriti. Ništa nije izvučeno iz konteksta, nego pišeš nešto što nije istina.
Guest- Guest
rip operwisključivi krivac wrote:Kako bilo te godine su ti igrači uzeli LP, trofej koji tvoji junačine iz Juve-a tipa Buffon i Chiellini mogu ipak samo sanjatioperw wrote:brown, vidić, nani, rooney, hargveas, van der saar, scholes ne znaš tko je veći klošar
Similar topics
» Slavi se pobjeda protiv HDZ-a: Pogledajte ludilo u stožeru nezavisnog Pranića
» 'FENOMENALAN IZBOR'
» 83.godine od Marseillea. Smaknuto srpsko govno
» DaIu burkinija u vodenom parku blizu Marseillea
» Zoki:Mamic je fenomenalan menadzer,rukovao bih se sa njim
» 'FENOMENALAN IZBOR'
» 83.godine od Marseillea. Smaknuto srpsko govno
» DaIu burkinija u vodenom parku blizu Marseillea
» Zoki:Mamic je fenomenalan menadzer,rukovao bih se sa njim
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 2