Današnje spoznaje..
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 28 of 40
Page 28 of 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Re: Današnje spoznaje..
kic wrote:
most people are degenerates..
otkud sad to.. makar ti ne voliš generaliziranje..
Guest- Guest
nije dobro tako loše misliti o ljudima i generalizirati..
kad u većini ljudi oko sebe čovjek vidi degeneričnost onda i sam postaje takav, izolira se i postoji velika mogućnost da oboli od psihosomatskih bolesti..
moguće je da se veže uz grupu osoba ili jednu osobu ne videći koliko loš utjecaj ona ima na njega..
uglavnom, to je izraz nesigurnosti i manjak samopoštovanja..
ali ako je uvjeren da je u pravu .. tko sam ja da sudim...
kad u većini ljudi oko sebe čovjek vidi degeneričnost onda i sam postaje takav, izolira se i postoji velika mogućnost da oboli od psihosomatskih bolesti..
moguće je da se veže uz grupu osoba ili jednu osobu ne videći koliko loš utjecaj ona ima na njega..
Guest- Guest
Kad se prijateljski odnos potroši, treba pustiti da se dogodi rastanak. I ne žaliti. Tako je najbolje.
Guest- Guest
Ne treba forsirati ni jedan prijateljski odnos.
Davati previse sebe, a da ne dobijes isto ili slicno je najveca greska.
Kada vidis da si dosadio nekome, digni zastavicu.
Davati previse sebe, a da ne dobijes isto ili slicno je najveca greska.
Kada vidis da si dosadio nekome, digni zastavicu.
Guest- Guest
metilda wrote:nije dobro tako loše misliti o ljudima i generalizirati..
Ti zivis vjerovatno u manjem mjestu....ja tu kad dodjem u grad npr i vidim ponasanje ljudi,smuci mi se...o komentarima po portalima na vrucim temama da ne govorim...tako da,i dalje smstram da je vecina degenericna....
Guest- Guest
Moxy wrote:metilda wrote:nije dobro tako loše misliti o ljudima i generalizirati..
Ti zivis vjerovatno u manjem mjestu....ja tu kad dodjem u grad npr i vidim ponasanje ljudi,smuci mi se...o komentarima po portalima na vrucim temama da ne govorim...tako da,i dalje smstram da je vecina degenericna....
pa da, živim u manjem mjestu ali nije nimalo lakše nego živjeti u velikom.. mi se ovdje svi znamo.. ako ne osobno onda preko prijatelja i znanaca.. čim se nađeš u nekom društvu povede se razgovor o osobama koje nisu prisutne.. mene je to strašno nerviralo jer sam znala da će se nastaviti razgovor o meni kad odem.. ali moj duhovnik mi je jako pomogao oko toga.. posebno jer sam imala svakakvih problema. rekao mi je - pođi u mislima po svojoj ulici od kuće do kuće i ako nađeš jednu u kojoj nema prljavog veša javi mi.. i zbilja - svaka kuća je imala neku tamnu tajnu ili stranu - od tada ljude gledam sasvim drugačije - neka te ne zavara to što ovdje lako planem.. svi su ljudi potrebni ljubavi i nježnosti.. ako im izostane postanu nasilnici i gnjavatori ili im to postane obrambeni mehanizam na grubost
Guest- Guest
Znam znam....moras prvo sebe pocistit da bi razumio druge i ne osuďivao
Guest- Guest
Moxy wrote:Znam znam....moras prvo sebe pocistit da bi razumio druge i ne osuďivao
eto.. treba jako puno raditi na sebi i taman kad misliš da si uspio dogodi se nešto što te opet zbaci iz takta.. i tako sve ispočetka.. pa do sretne smrti...
Guest- Guest
Moxy wrote:Bitno je ne stagnirati
mislim da od sebe ne treba očekivati savršenstvo.. i kad padamo i kad se uspinjemo mi rastemo u sebespoznaji..
čak mislim da je jedan neuspjeh kojeg smo proanalizirali puno bolji od mnoštva dana koji nam prolaze u jednoličnom obavljanju poslova..
uopće se ne treba obeshrabriti ako nam nešto ne pođe za rukom na radu na sebi.. tako upoznajemo naše slabosti i drugi put će nam to biti pouka..
ipak smo mi samo ljudi...
Guest- Guest
najcesca laz na svijetu je kad covjek odgovori 'dobro sam' na pitanje 'kako si?'
betty.boop-
2015-01-23
betty.boop wrote:najcesca laz na svijetu je kad covjek odgovori 'dobro sam' na pitanje 'kako si?'
najveća istina na svijetu je da onaj koji te pita "kako si" ne očekuje nikakav drugi odgovor nego "dobro sam"
Guest- Guest
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ja kažem...pamtim i bolje dane
tada te već sumnjičavo pogledaju i požure
odoh, moje je vrijeme prošlo.. laku noć.
Guest- Guest
Ma koliko zvučalo otrcano, istina je da zdrav čovjek ne cijeni svoje zdravlje. Dok se ne razboli. :)
Guest- Guest
Kad si u dobrom periodu sve se posloži kako treba samo od sebe. Čak i ono čega si se najviše bojao dobije najbolji mogući rasplet. :)
A kad te ne ide, ne pomaže nikakva molitva, čarolija ili uloženi trud i napor. Jednostavno se moraš umiriti i prihvatiti život takav kakav je tog trenutka, sačekati neka bolja vremena, bez da se žališ, osuđuješ ili samosažaljevaš.
Sve je prolazno.
A kad te ne ide, ne pomaže nikakva molitva, čarolija ili uloženi trud i napor. Jednostavno se moraš umiriti i prihvatiti život takav kakav je tog trenutka, sačekati neka bolja vremena, bez da se žališ, osuđuješ ili samosažaljevaš.
Sve je prolazno.
Guest- Guest
Page 28 of 40 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40
Similar topics
» Današnje spoznaje..
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
» Karta današnje BIH u budućnosti
» Tko su u stvari danasnje 'antifa' organizacije?
» Današnje žene vol. II, , luđakinja optužila muškarca da ju je izbacio iz vozila u vožnji...
» Kolindina granitna zapovjed Hasimu:Ima da danasnje granice budu uklesane u kamenu
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 28 of 40