ZATVORENA GRANICA SA SRBIJOM AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA
Page 8 of 18
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Re: ZATVORENA GRANICA SA SRBIJOM AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA
Ma niš, bit će poliglotRayMabus wrote:A pa šta ću kad mi nerade sloaEva wrote:Ide tebi poljskiRayMabus wrote:Jedina prawda u owome swemu je šta ekipa ide u liberalni Zagreb a nezagađuje ostatak Rwatske.
Guest- Guest
Ne zaebai, čoviku ne radi "v".Eva wrote:Ide tebi poljskiRayMabus wrote:Jedina prawda u owome swemu je šta ekipa ide u liberalni Zagreb a nezagađuje ostatak Rwatske.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Možda da prijeđemo odmah na obuku kod potonjegEro wrote:maggie13 wrote:Meni se najviše sviđa ovo pod točkom 7.
Situacija je izvanredna. Uloga vrhovne zapovjednice je jasna. Makniti sa scene razne ostojiće i žive zidove. Za ispomoć pozvati NATO...ako je nema onda izravno svoje saveznike Amere. Ako nema ni toga onda -Orbana.
2014-04-12
možda u nekoj infantilnoj mašti, stvarnost će biti onakva kakvu možeš gledati po Švedskoj, Francuskoj itd.Eva wrote:Moja djeca su naučena da tko s tobom lijepo, ti s njime još ljepše. Ali, tko tebe kamenom, ti njega zoljomostrakon wrote:takvi poput tebe su se od vlastite gluposti trebali izlječiti pred 10 godina, sad je kasnoEva wrote:Nikad nije kasno, dok dišešostrakon wrote:malo ti je kasno za toEva wrote:A sad ozbiljno
tvoja djeca će ti biti zahvalna
Guest- Guest
Ljude treba pustit ...SAMO TRPAJ ....dok god Mađari i Zlowenći nenaprawe žičanu ogradu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Hrwate treba izolirat žičanom ogradom zbog swoje gluposti.
TO JE BOŽJA PRAWDA.
TO JE BOŽJA PRAWDA.
2014-04-11
Znam. No, Europa još uvijek može to promijeniti, da se drži načala, tko je civiliziran naprijed, tko je za šerijat, vozi od kuda si došao.ostrakon wrote:možda u nekoj infantilnoj mašti, stvarnost će biti onakva kakvu možeš gledati po Švedskoj, Francuskoj itd.Eva wrote:Moja djeca su naučena da tko s tobom lijepo, ti s njime još ljepše. Ali, tko tebe kamenom, ti njega zoljomostrakon wrote:takvi poput tebe su se od vlastite gluposti trebali izlječiti pred 10 godina, sad je kasnoEva wrote:Nikad nije kasno, dok dišešostrakon wrote:malo ti je kasno za toEva wrote:A sad ozbiljno
Guest- Guest
OD ZAGREBA TREBA NAPRAWITI GETO.
2014-04-11
Ma triba ih natrpati na slovensku granicu a oni će se već snaći za dalje.
Kakvi crni kampovi u Rh
Kakvi crni kampovi u Rh
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Pa gdje je Zagreb nego na Zlowenskoj granići ?Yehudi wrote:Ma triba ih natrpati na slovensku granicu a oni će se već snaći za dalje.
Kakvi crni kampovi u Rh
2014-04-11
Dolaskom u Rim prihvaćaš njihov način života, a u svoja 4 zida prakticiraj kaj te volja. Da su Englezi slušali svog kralja koji je kazal, Ljudi, radite kaj god vas je volja sam ne na cesti da ne plašite konje, ne bi danas imali šerijat po Londonu. Kome to ne paše, lijepo ga zamoliš da ode tam di mu to bude dozvoljeno. I ja da živim u Iraku, Afganistanu ili bilo di drugdje di je hidžab dress code, hodala bih tak odjevena jer to kultura tog kraja. No, kak ne volim taj stil, niti ne idem u te krajeve.
Guest- Guest
Ništa se neće promjeniti, to su sve iluzije. Što se promjenilo od 2011, kad je Breivik pobio 100injak djece ljevičarskih političara kao upozorenje zbog masovne imigracije u Norvešku? Ništa, brojke su samo još porasle. I još će rasti.Eva wrote:Znam. No, Europa još uvijek može to promijeniti, da se drži načala, tko je civiliziran naprijed, tko je za šerijat, vozi od kuda si došao.ostrakon wrote:možda u nekoj infantilnoj mašti, stvarnost će biti onakva kakvu možeš gledati po Švedskoj, Francuskoj itd.Eva wrote:Moja djeca su naučena da tko s tobom lijepo, ti s njime još ljepše. Ali, tko tebe kamenom, ti njega zoljomostrakon wrote:takvi poput tebe su se od vlastite gluposti trebali izlječiti pred 10 godina, sad je kasnoEva wrote:Nikad nije kasno, dok dišešostrakon wrote:malo ti je kasno za toEva wrote:A sad ozbiljno
Od nade nema spasa.
Guest- Guest
Ono šta mene weseli je šta sam ja mislio da ću im morat kupoat kartu Zlowenije i objašnjaat di je to al idim da oni to swe i sami znaju.
TO JE ODLIČNO-
TO JE ODLIČNO-
2014-04-11
Odlično zapažanje ....zato : SAMO TRPAJ.ostrakon wrote:
Ništa se neće promjeniti, to su sve iluzije. Što se promjenilo od 2011, kad je Breivik pobio 100injak djece ljevičarskih političara kao upozorenje zbog masovne imigracije u Norvešku? Ništa, brojke su samo još porasle. I još će rasti.
Od nade nema spasa.
2014-04-11
RayMabus wrote:OD ZAGREBA TREBA NAPRAWITI GETO.
Najprije izvuć van 'Ercegovce, pa radite šta 'oćete.
Očitite Zagreb.
2014-04-23
Nije došao jedan čovjek, ni njih deset. Dolazi cijeli novi grad u Rim. I ne oni se neće ponašati kao rimljani nego sve svoje donose sa sobom, treba im samo novi lebensraum.Eva wrote:Dolaskom u Rim prihvaćaš njihov način života
Čini se da niste svjesni razmjera, što znače milijuni imigranata u Europu.
Guest- Guest
Sad treba zbit redove, Ero, a ne dijelit se regionalnoEro wrote:RayMabus wrote:OD ZAGREBA TREBA NAPRAWITI GETO.
Očitite Zagreb.
Guest- Guest
Kog boli kuaz za emanićipiranu Eropu ?!?ostrakon wrote:Nije došao jedan čovjek, ni njih deset. Dolazi cijeli novi grad u Rim. I ne oni se neće ponašati kao rimljani nego sve svoje donose sa sobom, treba im samo novi lebensraum.Eva wrote:Dolaskom u Rim prihvaćaš njihov način života
Čini se da niste svjesni razmjera, što znače milijuni imigranata u Europu.
SAMO TRPAJ.
Last edited by RayMabus on 18/9/2015, 09:32; edited 1 time in total
2014-04-11
Ostojić zatvorio granicu
'RAŠČISTIT ĆEMO KOLODVOR U TOVARNIKU NOĆAS' - sinoćnja izjava Ostojića
9:28 Na željezničkom kolodvoru u Tovarniku trenutačno se nalazi oko 2000 izbjeglica pristiglih noćas i rano jutros u to mjesto na hrvatsko-srpskoj granici, neslužbeno se doznaje od policije.
'RAŠČISTIT ĆEMO KOLODVOR U TOVARNIKU NOĆAS' - sinoćnja izjava Ostojića
Last edited by ostrakon on 18/9/2015, 09:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
triba se najprije nekim ljudima na**t majke, pa tek onda zbijanje redova. U četverored.Eva wrote:Sad treba zbit redove, Ero, a ne dijelit se regionalnoEro wrote:RayMabus wrote:OD ZAGREBA TREBA NAPRAWITI GETO.
Očistite Zagreb.
Last edited by Ero on 18/9/2015, 09:34; edited 1 time in total
2014-04-23
Page 8 of 18 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 18
Similar topics
» Granica sjeverne Irske i EU zatvorena na jedan dan zbog prijetnje unionista
» Zatvorena džamija u nemačkom Kaselu
» Firma iz BL zatvorena jer su radnici otišli u Njemačku
» Zatvorena birališta u Grčkoj, Syriza opet pobijedila?
» U Splitu djeci koja nisu uredno cijepljena zatvorena vrata vrtića
» Zatvorena džamija u nemačkom Kaselu
» Firma iz BL zatvorena jer su radnici otišli u Njemačku
» Zatvorena birališta u Grčkoj, Syriza opet pobijedila?
» U Splitu djeci koja nisu uredno cijepljena zatvorena vrata vrtića
Page 8 of 18