ZATVORENA GRANICA SA SRBIJOM AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA
Page 5 of 18
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Re: ZATVORENA GRANICA SA SRBIJOM AHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHA
Uslijed izvanredne situacije vezane uz prihvat izbjeglica Slovenske željeznice obustavile su promet međunarodnih vlakova na graničnim prijelazima s Republikom Hrvatskom, priopćio je HŽ. Također, 17. rujna Njemačke željeznice obustavile su promet međunarodnih vlakova između Austrije i Njemačke pa time i međunarodne vlakove koji voze iz i prema Hrvatskoj.
Od 17. rujna do daljnjega neće prometovati putnički vlakovi:
- 158 Zagreb 7.25 – Beč 14.04
- 212 Zagreb 6.50 – Frankfurt 19.40
- 213 Frankfurt 8.22 – Zagreb 20.53
- 410 Beograd 21.30 – Ljubljana 7.21
- 480 Rijeka 20.50 – München 6.10
- 498 Zagreb 21.20 – München 6.10
- 499 München 23.36 – Zagreb 8.37.
Putnicima koji su kupili karte za te vlakove na blagajnama će biti vraćen novac.
Od 17. rujna do daljnjega neće prometovati putnički vlakovi:
- 158 Zagreb 7.25 – Beč 14.04
- 212 Zagreb 6.50 – Frankfurt 19.40
- 213 Frankfurt 8.22 – Zagreb 20.53
- 410 Beograd 21.30 – Ljubljana 7.21
- 480 Rijeka 20.50 – München 6.10
- 498 Zagreb 21.20 – München 6.10
- 499 München 23.36 – Zagreb 8.37.
Putnicima koji su kupili karte za te vlakove na blagajnama će biti vraćen novac.
Guest- Guest
eto...jbt dzihad, freedom i democracy, paraliziralo ovaj dio svijeta...ma sve u Antonove i padobranima iznad washintona, berlina i londona pustit, sve i da nisu Sirijci i Iaračani, otamo su najglasni "humanisti", dok "humanizam" djeluje negdje daleko
2014-04-15
ljudi se naivno nadaju da je ovo gotovo da je eto Ostojić sve rješio i spasio stvar zatvaranjem par cesta
Guest- Guest
Jest, eto samo je granica sa Srbijom problem...mi smo to sve trebali preusmjerit u zagreb i autobusima na Slovensku granicu, i urlat da su fašisti jer nedaju ljudima proći...jbt naguzi nas Janezlandia a gdje stigne evo prilike da im vratimo...pa janezlandia Asutriji pa tako dalje dok ovi ne dođu do stana i socijale u Berlinu...mislim koji qrac, mi ih zvali nismo, pomogli, propustili, i hajte za boljim životom, nek je sretno i berićetnoostrakon wrote:ljudi se naivno nadaju da je ovo gotovo da je eto Ostojić sve rješio i spasio stvar zatvaranjem par cesta
n_razbojnik-
2014-04-15
neka probijaju korodne.. iskreno ja bih volio da ih je ušlo 30 000 u hrvatsku.. onda bi izbilo sranje.. što veće sranje izbije to ćemo prije razjebati ideje o multikulturalizmu i spasiti kako sebe i svoju djecu tako i hrvatsku naciju.. ovo je ispalo ocijena 4 po mom sudu... za ocjenu 5 trebalo bi da ova ekipa napravi neko sranje
Guest- Guest
pa normalno da će slovenci zatvoriti granice.. evo i srbi kmeče da smo ustaše i fašisti i da će nas tužiti na sudu, i kako to da su oni primili 140 000 ljudi a mi nakon 10 000 zatvaramo granicu itd itd.. očito od kmečanja nema koristi.nevjestin_razbojnik wrote:Jest, eto samo je granica sa Srbijom problem...mi smo to sve trebali preusmjerit u zagreb i autobusima na Slovensku granicu, i urlat da su fašisti jer nedaju ljudima proći...jbt naguzi nas Janezlandia a gdje stigne evo prilike da im vratimo...pa janezlandia Asutriji pa tako dalje dok ovi ne dođu do stana i socijale u Berlinu...mislim koji qrac, mi ih zvali nismo, pomogli, propustili, i hajte za boljim životom, nek je sretno i berićetnoostrakon wrote:ljudi se naivno nadaju da je ovo gotovo da je eto Ostojić sve rješio i spasio stvar zatvaranjem par cesta
ja cilo vrijeme govorim, zemlje koje najviše kmeču, i zemlje koje govore "neka prolaze kroz nas mi ćemo ih prosljediti na zapad koji su zakuvali sranje" - te zemlje će najviše najebati. već pišem cilo vrime tako , jebiga. Mogu Srbi govoriti "treba ih prosljediti nacistima u Berlin, Ustašama u Zagreb ili Fašistima u Washington" međutim dok oni tako planiraju osvetu - njima će najviše njih ostati..
Idem baš malo na srpske medije da čitam kmečanje na komentarima
Guest- Guest
ajme zatvorit ce slovenija granicu pa te raje ima više nego stanovnika u Sloveniji...jedino djelotvorno se pokazalo zid i vojska sve drugo oni prolaze i probijajuneoliberalni_placenik wrote:pa normalno da će slovenci zatvoriti granice.. evo i srbi kmeče da smo ustaše i fašisti i da će nas tužiti na sudu, i kako to da su oni primili 140 000 ljudi a mi nakon 10 000 zatvaramo granicu itd itd.. očito od kmečanja nema koristi.nevjestin_razbojnik wrote:Jest, eto samo je granica sa Srbijom problem...mi smo to sve trebali preusmjerit u zagreb i autobusima na Slovensku granicu, i urlat da su fašisti jer nedaju ljudima proći...jbt naguzi nas Janezlandia a gdje stigne evo prilike da im vratimo...pa janezlandia Asutriji pa tako dalje dok ovi ne dođu do stana i socijale u Berlinu...mislim koji qrac, mi ih zvali nismo, pomogli, propustili, i hajte za boljim životom, nek je sretno i berićetnoostrakon wrote:ljudi se naivno nadaju da je ovo gotovo da je eto Ostojić sve rješio i spasio stvar zatvaranjem par cesta
ja cilo vrijeme govorim, zemlje koje najviše kmeču, i zemlje koje govore "neka prolaze kroz nas mi ćemo ih prosljediti na zapad koji su zakuvali sranje" - te zemlje će najviše najebati. već pišem cilo vrime tako , jebiga. Mogu Srbi govoriti "treba ih prosljediti nacistima u Berlin, Ustašama u Zagreb ili Fašistima u Washington" međutim dok oni tako planiraju osvetu - njima će najviše njih ostati..
Idem baš malo na srpske medije da čitam kmečanje na komentarima
n_razbojnik-
2014-04-15
pustit ih sve za Zg, i onda na slovensku granicu...gdje god ostanu meni dobro :D jest da navijam za klanjanje ispred katedrale i shariah for Zagreb ali i s ovime se zadovoljimneoliberalni_placenik wrote:neka probijaju korodne.. iskreno ja bih volio da ih je ušlo 30 000 u hrvatsku.. onda bi izbilo sranje.. što veće sranje izbije to ćemo prije razjebati ideje o multikulturalizmu i spasiti kako sebe i svoju djecu tako i hrvatsku naciju.. ovo je ispalo ocijena 4 po mom sudu... za ocjenu 5 trebalo bi da ova ekipa napravi neko sranje
n_razbojnik-
2014-04-15
Samo Iskreno
E super! Bravo Vucicu uspeo si! Ni Sloba nije bio u takvoj mogucnosti da zatvori sve granice Srbije ka Evropi, ali evo ti jesi, sada lepo da zovemo Ruse da naprave baze jer od ovih nema ni leba ni pomoci.BRAVO VUCICU SADA SMO SABIRNI CENTAR ZA KOJI SI REKAO DA NECEMO BITI,STA CES SADA??? Da nas zamajavas pricom kako ti se place al si junak,kako moramo da zbrinemo stotine hiljada muslimana? ZATVARAJ GRANICU SA MAKEDONIJOM DOK NIJE KASNO
Guest- Guest
nevjestin_razbojnik wrote:pustit ih sve za Zg, i onda na slovensku granicu...gdje god ostanu meni dobro :D jest da navijam za klanjanje ispred katedrale i shariah for Zagreb ali i s ovime se zadovoljimneoliberalni_placenik wrote:neka probijaju korodne.. iskreno ja bih volio da ih je ušlo 30 000 u hrvatsku.. onda bi izbilo sranje.. što veće sranje izbije to ćemo prije razjebati ideje o multikulturalizmu i spasiti kako sebe i svoju djecu tako i hrvatsku naciju.. ovo je ispalo ocijena 4 po mom sudu... za ocjenu 5 trebalo bi da ova ekipa napravi neko sranje
to pusti na slovensku granicu neće ići... tako su i srbi govorili "pusti ih u mađarsku , pusti ih u hrvatsku".. i zatvorena granica.. ovih 11 000 što je ušlo , to je sada naš trajni problem.. nije mnogo, ali nije niti malo. uskoro će kao u mađarskoj pobune u azilantskim centrima itd..
jer očito je da slovenci nikoga ne puštaju.. OK , istina je da će i dalje možda dio biti "provšercan iz srbije u hrvatsku" pa onda iz "hrvatske u sloveniju" ali generalno 95% protoka je zaustavljeno.
Sada je vrijeme da se RH nosi sa ovim sranjem, sva sreća zbog centralizirane države uglavnom će ekipa biti smještena oko Zagreba..vrijeme je da ZG upozna čari multikulturalizma
Guest- Guest
Ostojić o izbjeglicama: Slijedimo politiku Angele Merkel
Guest- Guest
kojih 95%, pa nitko od izbjeglica još nije ni ušao preko graničnog prijelaza, nego su svi ušli pored njeganeoliberalni_placenik wrote:OK , istina je da će i dalje možda dio biti "provšercan iz srbije u hrvatsku" pa onda iz "hrvatske u sloveniju" ali generalno 95% protoka je zaustavljeno.
nisu Mađari gradili bodljikavu ogradu tek tako jer su htjeli baciti koji milijun eura u vjetar
Guest- Guest
Hungary violated international law in response to the asylum seeker crisis, UN human rights chief Zeid Ra'ad al Hussein said in the statement.
“The images of women and young children being assaulted with tear gas and water cannons at Hungary’s border with Serbia were truly shocking. I am appalled at the callous, and in some cases illegal, actions of the Hungarian authorities in recent days…Some of these actions amount to clear violations of international law,” Zeid said.
He also expressed concern about “the xenophobic and anti-Muslim views that appear to lie at the heart of current Hungarian government policy.”
“The images of women and young children being assaulted with tear gas and water cannons at Hungary’s border with Serbia were truly shocking. I am appalled at the callous, and in some cases illegal, actions of the Hungarian authorities in recent days…Some of these actions amount to clear violations of international law,” Zeid said.
He also expressed concern about “the xenophobic and anti-Muslim views that appear to lie at the heart of current Hungarian government policy.”
Guest- Guest
reporter 24sata javlja iz Srbije U Hrvatskoj do vikenda čak 20.000 izbjeglica
Naime, koliko znam već za sada preko 5 tisuća izbjeglica je stiglo u Hrvatsku, a po ovome što vidim ovdje, ta ukupna brojka će negdje do nedjelje vjerojatno prijeći 15 a možda i 20 tisuća.
Naime, koliko znam već za sada preko 5 tisuća izbjeglica je stiglo u Hrvatsku, a po ovome što vidim ovdje, ta ukupna brojka će negdje do nedjelje vjerojatno prijeći 15 a možda i 20 tisuća.
Guest- Guest
neka dodju.. odlično.. moja ocjena stanja je kao -4 , nije loše.. za ocijenu 5 bi trebalo još više izbjeglica ali ne i previše (ne tipa 100 000 pa da sutra ja idem u fight), i po mogućnosti neka se bune, neka rade sranja itd.. samo tako ćemo razbiti iluzije o multikulturalizmu
"opet teorija kuhane žabe"
Sutra će biti veseo dan, vjerojatno će biti okršaja na granici
"opet teorija kuhane žabe"
Guest- Guest
bilo je i danas, između Afganistanaca i Sirijacaneoliberalni_placenik wrote:
Guest- Guest
i odlična je stvar što će biti natrpani oko Zagreba... ne što se rugam ZGu(aj i toga ima :D) nego radi svega.. jer da su u nekoj vukojebini, - 1) nebi imali prilike radit toliko sranja , 2)ako bi i napravili sranja mediji bi ignorirali itd
ovako u najvećem RH gradu, ne mogu mediji uljepšavati.. sve je umreženo, internet, facebook, čim se napravi sranje, možda yutarnji narediti svojima da cenzuriraju , ali tu su drugi mediji, facebook grupe itd..
ovako u najvećem RH gradu, ne mogu mediji uljepšavati.. sve je umreženo, internet, facebook, čim se napravi sranje, možda yutarnji narediti svojima da cenzuriraju , ali tu su drugi mediji, facebook grupe itd..
Guest- Guest
6.40 - Iako je hrvatska zatvorila sedam graničnih prijelaza sa Srbijom producent američke televizijske mreže ABC News Nasser Atta na svojem je Twitteru noćas napisao kako je vidio veći broj izbjeglica da ulaze u Hrvatsku preko polja.
6.50 - Noćas se sastao osječko-baranjski stožer zaštite i spašavanja. Naglasili su da je situacija kaotična i traže od premijera Milanovića i ministra Ostojića "ozbiljan pristup situaciji" i formiranje kriznog stožera u ovoj županiji. Rekli su i da je na području Belog Manastira trenutno 6000 izbjeglica.
7.00 - Granični prijelaz Bajakovo je otvoren, a HAK javlja da je jutros na njemu pojačan promet te da je kolona na izlasku 1,5 kilometara te da su na ulasku moguća čekanja.
6.50 - Noćas se sastao osječko-baranjski stožer zaštite i spašavanja. Naglasili su da je situacija kaotična i traže od premijera Milanovića i ministra Ostojića "ozbiljan pristup situaciji" i formiranje kriznog stožera u ovoj županiji. Rekli su i da je na području Belog Manastira trenutno 6000 izbjeglica.
7.00 - Granični prijelaz Bajakovo je otvoren, a HAK javlja da je jutros na njemu pojačan promet te da je kolona na izlasku 1,5 kilometara te da su na ulasku moguća čekanja.
Guest- Guest
http://www.index.hr/vijesti/clanak/granica-zatvorena-ali-izbjeglice-i-dalje-ulaze-u-hrvatsku/842586.aspx
Guest- Guest
Nama su zid i bodljikava žica sava i dunav.ostrakon wrote:kojih 95%, pa nitko od izbjeglica još nije ni ušao preko graničnog prijelaza, nego su svi ušli pored njeganeoliberalni_placenik wrote:OK , istina je da će i dalje možda dio biti "provšercan iz srbije u hrvatsku" pa onda iz "hrvatske u sloveniju" ali generalno 95% protoka je zaustavljeno.
nisu Mađari gradili bodljikavu ogradu tek tako jer su htjeli baciti koji milijun eura u vjetar
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
upravo, čak i fizička blokada, sa tisućama policajaca i vojnika, te ograde ne znači, a ne ovo papirnato rješenj, ima da sirijce obrišu šupak sa ostojinim papiromostrakon wrote:Ovi ionako ulaze u zemlju ilegalno. Zatvaranje graničnih prijelaza ništa ne znači.
Kermit-
2014-04-17
Page 5 of 18 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 18
Similar topics
» Granica sjeverne Irske i EU zatvorena na jedan dan zbog prijetnje unionista
» Zatvorena džamija u nemačkom Kaselu
» Firma iz BL zatvorena jer su radnici otišli u Njemačku
» Zatvorena birališta u Grčkoj, Syriza opet pobijedila?
» U Splitu djeci koja nisu uredno cijepljena zatvorena vrata vrtića
» Zatvorena džamija u nemačkom Kaselu
» Firma iz BL zatvorena jer su radnici otišli u Njemačku
» Zatvorena birališta u Grčkoj, Syriza opet pobijedila?
» U Splitu djeci koja nisu uredno cijepljena zatvorena vrata vrtića
Page 5 of 18