U Splitu djeci koja nisu uredno cijepljena zatvorena vrata vrtića
Page 1 of 1
U Splitu djeci koja nisu uredno cijepljena zatvorena vrata vrtića
GRAD Split donio je odluku prema kojoj mališani koji nisu uredno cijepljeni ili nemaju medicinsko opravdanje za izbjegavanje cijepljenja, ne mogu biti upisani u vrtić. Na vratima splitskih vrtića izvješene su obavijesti o tome, piše HRT.
Tom odlukom ove godine vrata vrtića ostaju zatvorena za čak 95 mališana. Prvi put u dvadeset godina u splitskim je vrtićima ostalo slobodnih mjesta.
Odluka Grada Splita došla je kao odgovor na lošu procijepljenost u županiji i nedavnoj pojavi zaraze ospica.
Nezadovoljni roditelji zatražili su zaštitu u Udruzi za prava roditelja i dobili odgovor kako se ne radi o diskriminaciji već odluci Grada koja je u skladu sa zakonom. Rješenje mogu potražiti docjepljivanjem djece ili žalbom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-splitu-djeci-koja-nisu-uredno-cijepljena-zatvorena-vrata-vrtica/972630.aspx
Tom odlukom ove godine vrata vrtića ostaju zatvorena za čak 95 mališana. Prvi put u dvadeset godina u splitskim je vrtićima ostalo slobodnih mjesta.
Odluka Grada Splita došla je kao odgovor na lošu procijepljenost u županiji i nedavnoj pojavi zaraze ospica.
Nezadovoljni roditelji zatražili su zaštitu u Udruzi za prava roditelja i dobili odgovor kako se ne radi o diskriminaciji već odluci Grada koja je u skladu sa zakonom. Rješenje mogu potražiti docjepljivanjem djece ili žalbom.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/u-splitu-djeci-koja-nisu-uredno-cijepljena-zatvorena-vrata-vrtica/972630.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: U Splitu djeci koja nisu uredno cijepljena zatvorena vrata vrtića
_Bas pitam seku jel svi Kozojepcici i Niggice malecke,kad dojdu,prolaze karantenu i obvezno cijepljenje..jerbo..jedna frendica Poljakinja,ima dva mala angelčića koji idu u vrtic,pa su pokupili tamo neku ocnu infekciju,nije proslo puno,to je preslo na njihove roditelje..Dotur im ne moze pomoci,filaju ih lijekovima,ali i nadalje im oci izgledaju oteceno,crvenkasto,sa dilitiranim zjenicama...
Guest- Guest
Pa jebi ga i zakon može biti diskriminativan kao i odluka grada. Djeca su diskriminirana i gotovo.
da dojde neko ćamugasto dite,prvo bi ga smjestili u vrtic,niti ga ne bi pitali jel pelcovan,ili mu mater..
mons after..scene u vrticu,kao u oniom filmu Virus..
mons after..scene u vrticu,kao u oniom filmu Virus..
Guest- Guest
Similar topics
» Jerbo sposobnost kritičkog mišljenja treba svoj djeci, i onoj koja nisu iz pobožnih obitelji i onoj koja jesu
» Djeci koja ne brinu o nemoćnim roditeljima kazna najmanje 10.000 kuna ili zatvor
» Osnovna skola u engleskoj nudi nagradu djeci koja prijave seksisticke termine
» Gdje su 334 tisuće potpisa kojima su se hvalili Suverenisti? Kad je nadležna agencija zatražila da ih pokažu, nisu otvarali vrata
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
» Djeci koja ne brinu o nemoćnim roditeljima kazna najmanje 10.000 kuna ili zatvor
» Osnovna skola u engleskoj nudi nagradu djeci koja prijave seksisticke termine
» Gdje su 334 tisuće potpisa kojima su se hvalili Suverenisti? Kad je nadležna agencija zatražila da ih pokažu, nisu otvarali vrata
» Kucamo na vrata zaboravljenih asova!Milan Martić:'Nisam ja kriv nego Srbija koja me izdala.Ja sam živio životom sveca..'
Page 1 of 1