Maršal je pao
Page 9 of 23
Page 9 of 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
Re: Maršal je pao
Jebali te Popi...Hrvati nemaju popova.Mi imamo svećenike "franjevačkog reda, i dominikanskog reda"jastreb wrote:Daj molim te ne seri više. totalno su ti oni popi u Njemačkoj isprali muzak.
lobo1- Posts : 701
2014-04-18
U Ličkom Osiku imaš ulicu Popa Frana Biničkoga,a u Baški na Krku Popa Vinka Premude.lobo1 wrote:Jebali te Popi...Hrvati nemaju popova.Mi imamo svećenike "franjevačkog reda, i dominikanskog reda"jastreb wrote:Daj molim te ne seri više. totalno su ti oni popi u Njemačkoj isprali muzak.
Mi u Istri,Kvarneru,Lici svećenike zovemo popi ili popovi,a u stvari i oni se sami tako nazivaju.
U našem župskom biltenu župnik se potpisuje kao "Vaš pop Miko".
Zato ne pričaj o stvarima koje ne znaš.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A imali smo i čuvene popove glagoljaše,za koje nije moguće da nisi čuo.
2014-04-22
Današnja Hrvatska je klerofašistička vukojebina.redder4 wrote:Ringo10 wrote:Ustašiću maleni, nemoj bit neuurozan. Tito je svoje mjesto u povijesti velikana odredio i to u svjetskim razmjerama. To ne može promijeniti nikakvo preimenovanje ulica i trgova. Ali to pokazuje samo to da se Hrvatska srozala na nivo balkanske klerofašističke vukojebine.redder4 wrote:Sora wrote:Bolesnik . Jrbomibg mater ako ti nisi bolesnikepikur37 wrote:Gotov je!
Ljuštura od coveka
Pizdek
Stavi si za avatar kojeg psihijatra , Freuda ili nekog domaćeg , brajsu ili kaj znam ..
Soro - koja je litrača po redu ??
Vama partizančinama nije trebao psihić - vi ste to jednostavno riješavali - žicu oko ruke i metak u potiljak i bum u JAMU !
Za one " SRETNIJE " je GOLI OTOK bio ljetovalište gdje su se zabludjeli " DRUGOVI " morali samokritizirati i kopati jame iz kojih bi zemlju tačkama prenosili do druge jame i tamo jamu zatrpavali, onda opet kopali tu istu jamu i vraćali zemlju u onu prvu jamu i tako čitav dan, tjednima, mjesecima , godinama - dok DRUGOVI nebi POTPUNO " OZDRAVILI " !!
JEBOTE - koje ste vi JAKE psihijatre imali - kakav FREUD ili neki drugi bakrači - vaši su bili nenadjebivi - hajd ti srkni još koju litraču i uživaj !
A to što ga negiraju fašistički karinaši i jadovi poput tebe, ne mijenja u suštini ništa. Vi ste zaglavili u svojim autističnim selendrama i u svojim tupavim balkanskim glavurdama ustaškim ste izgradili nekakav paralelni svijet.
ZAto i jeste tu gdje jeste i naprijed nećete nikada.
Ringo - pomalo smo nervozni - JESAM li ja što pogrešno napisao - gdje ti u meni vidiš nekog USTAŠU - nađi neki moj post gdje ih ja branim - stara komunjarska navada ; napadni i pljuj po drugima - nema veze što to nema veze s istinom - bitno je blatiti - hajde lagano ODJEBI ; naravno TITO je odredio svoje mjesto u povijesti -- 13 MASOVNI UBOJICA u 20 stoljeću ( 580 000 UBIJENIH - nakon rata ) - kada nešto pišeš onda daj argumente a ne PLJUVANJE !
Još jedan ZATUCANI ANTIFA ISPRANOG MOZGA i bilo kojeg osjećaja moralne odgovornosti !
PLJUC za tebe i tebi sličnima !
I to ti je tako svidjelo ti se to ili ne
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Sve je bolje od Jugokomunističke vukojebine.Ringo10 wrote:Današnja Hrvatska je klerofašistička vukojebina.redder4 wrote:Ringo10 wrote:Ustašiću maleni, nemoj bit neuurozan. Tito je svoje mjesto u povijesti velikana odredio i to u svjetskim razmjerama. To ne može promijeniti nikakvo preimenovanje ulica i trgova. Ali to pokazuje samo to da se Hrvatska srozala na nivo balkanske klerofašističke vukojebine.redder4 wrote:Sora wrote:
Bolesnik . Jrbomibg mater ako ti nisi bolesnik
Ljuštura od coveka
Pizdek
Stavi si za avatar kojeg psihijatra , Freuda ili nekog domaćeg , brajsu ili kaj znam ..
Vama partizančinama nije trebao psihić - vi ste to jednostavno riješavali - žicu oko ruke i metak u potiljak i bum u JAMU !
Za one " SRETNIJE " je GOLI OTOK bio ljetovalište gdje su se zabludjeli " DRUGOVI " morali samokritizirati i kopati jame iz kojih bi zemlju tačkama prenosili do druge jame i tamo jamu zatrpavali, onda opet kopali tu istu jamu i vraćali zemlju u onu prvu jamu i tako čitav dan, tjednima, mjesecima , godinama - dok DRUGOVI nebi POTPUNO " OZDRAVILI " !!
JEBOTE - koje ste vi JAKE psihijatre imali - kakav FREUD ili neki drugi bakrači - vaši su bili nenadjebivi - hajd ti srkni još koju litraču i uživaj !
A to što ga negiraju fašistički karinaši i jadovi poput tebe, ne mijenja u suštini ništa. Vi ste zaglavili u svojim autističnim selendrama i u svojim tupavim balkanskim glavurdama ustaškim ste izgradili nekakav paralelni svijet.
Ringo - pomalo smo nervozni - JESAM li ja što pogrešno napisao - gdje ti u meni vidiš nekog USTAŠU - nađi neki moj post gdje ih ja branim - stara komunjarska navada ; napadni i pljuj po drugima - nema veze što to nema veze s istinom - bitno je blatiti - hajde lagano ODJEBI ; naravno TITO je odredio svoje mjesto u povijesti -- 13 MASOVNI UBOJICA u 20 stoljeću ( 580 000 UBIJENIH - nakon rata ) - kada nešto pišeš onda daj argumente a ne PLJUVANJE !
Još jedan ZATUCANI ANTIFA ISPRANOG MOZGA i bilo kojeg osjećaja moralne odgovornosti !
danni1 wrote:Sve je bolje od Jugokomunističke vukojebine.Ringo10 wrote:
Današnja Hrvatska je klerofašistička vukojebina.
Ostvarili su nam se tisućljetni snovi da imamo svoju državu
koju smo si uredili kako mi hoćemo.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:danni1 wrote:Sve je bolje od Jugokomunističke vukojebine.Ringo10 wrote:
Uneredili , bolje receno
Sora wrote:crvenkasti wrote:danni1 wrote:Sve je bolje od Jugokomunističke vukojebine.Ringo10 wrote:
Uneredili , bolje receno
evo za soru .. da gušta u antifašističkoj mladosti...
Guest- Guest
jastreb wrote:U Ličkom Osiku imaš ulicu Popa Frana Biničkoga,a u Baški na Krku Popa Vinka Premude.lobo1 wrote:Jebali te Popi...Hrvati nemaju popova.Mi imamo svećenike "franjevačkog reda, i dominikanskog reda"jastreb wrote:Daj molim te ne seri više. totalno su ti oni popi u Njemačkoj isprali muzak.
Mi u Istri,Kvarneru,Lici svećenike zovemo popi ili popovi,a u stvari i oni se sami tako nazivaju.
U našem župskom biltenu župnik se potpisuje kao "Vaš pop Miko".
Zato ne pričaj o stvarima koje ne znaš.
Istra i Rijeka se što prije trebaju odvojiti od ovih luđaka jer ovo je već odavno prešlo sve granice snošljivosti.
Guest- Guest
Gnječ wrote:Istra i Rijeka se što prije trebaju odvojiti od ovih luđaka jer ovo je već odavno prešlo sve granice snošljivosti.
Pa u biti da, sad mogu Talijani reći kako je zločinac Tito oteo Istru i Rijeku i Dalmaciju matici Italiji i da žele reviziju granica, evo nove arbitraže
catabbath-
2015-08-22
metilda wrote:Sora wrote:crvenkasti wrote:danni1 wrote:Sve je bolje od Jugokomunističke vukojebine.Ringo10 wrote:
Uneredili , bolje receno
Za Mutildu da uživa u fašističkoj mladosti
Ringo10 wrote:Današnja Hrvatska je klerofašistička vukojebina.redder4 wrote:Ringo10 wrote:Ustašiću maleni, nemoj bit neuurozan. Tito je svoje mjesto u povijesti velikana odredio i to u svjetskim razmjerama. To ne može promijeniti nikakvo preimenovanje ulica i trgova. Ali to pokazuje samo to da se Hrvatska srozala na nivo balkanske klerofašističke vukojebine.redder4 wrote:Sora wrote:
Bolesnik . Jrbomibg mater ako ti nisi bolesnik
Ljuštura od coveka
Pizdek
RINGO - SMUTLJIVCU i IDOTE ;
JA SAM TI DAO BROJKE UBIJENIH U MIRU NAKON 45 _- daj mi argumente da to nije TAKO - SMRADE CRVENI - kakav ti je to uopće odgovor koji pokušavaš ovdje staviti - pred svim forumašima - UBOJICA ostaje UBOJICA i njegovi zločini ni pred kojim sudom se ne mogu anulirati - OSIM u GLAVAMA KOMUNISTIČKIH UMOBOLNIKA KAO ŠTO SI TI i SLIČNI !!
PLJUC !!
Guest- Guest
debotoijusto wrote:ovi tito jebe rvate 35g. nakon smrti s jednom nogom , koji komplesi
A , i ti si veliki Hrvat - hajde - odjebi PLAĆENIK !
Guest- Guest
Reddera i Lobu uvijek rado vidim,i uvijek me dobro nasmiju i poprave mi dan....PLJUC !!..pardon THX..!!!
Guest- Guest
Lobo mi je već dosadan. Uvijek isto. Tito,neke lažne slike,lažne izjave ,Pupovci,Mesići,Josipovići...pismejker wrote:Reddera i Lobu uvijek rado vidim,i uvijek me dobro nasmiju i poprave mi dan....PLJUC !!..pardon THX..!!!
Nikad nije napisao neki trijezni post.
2014-04-22
Pa..meni je sveukupno simpa,posto ne mislim dopustiti da lokalna politika utice na mene i opustanje na forumu..sve pod ZAJEBANCIJA..
Guest- Guest
E takvima je trebalo cvijeće dati na kraju rata...Sora wrote:metilda wrote:Sora wrote:crvenkasti wrote:danni1 wrote:
Sve je bolje od Jugokomunističke vukojebine.
Uneredili , bolje receno
red wolf-
2016-02-10
Ti dao brojke, dobro ...redder4 wrote:
JA SAM TI DAO BROJKE UBIJENIH U MIRU NAKON 45 _- daj mi argumente da to nije TAKO - SMRADE CRVENI - kakav ti je to uopće odgovor koji pokušavaš ovdje staviti - pred svim forumašima - UBOJICA ostaje UBOJICA i njegovi zločini ni pred kojim sudom se ne mogu anulirati - OSIM u GLAVAMA KOMUNISTIČKIH UMOBOLNIKA KAO ŠTO SI TI i SLIČNI !!
PLJUC !!
Evo kako izgleda pedder4 neoborivi argument, citat:
"Ringo - pomalo smo nervozni - JESAM li ja što pogrešno napisao - gdje ti u meni vidiš nekog USTAŠU - nađi neki moj post gdje ih ja branim - stara komunjarska navada ; napadni i pljuj po drugima - nema veze što to nema veze s istinom - bitno je blatiti - hajde lagano ODJEBI ; naravno TITO je odredio svoje mjesto u povijesti -- 13 MASOVNI UBOJICA u 20 stoljeću ( 580 000 UBIJENIH - nakon rata ) - kada nešto pišeš onda daj argumente a ne PLJUVANJE !"
Ovo argument. To je argument svadje pijanaca u birtiji kad jedan drugome sipaju u lice lokalne traceve.
Evo ja tako mogu reći da je redder4 pedofil koji siluje malu djecu a da je u ranoj mladosti silovao vlastitu majku a kad je poodrastao ukokao vlastitog oca jer mu nije dao pare za drogu. Inače je u tajnom životu serial killer i do sada je sjekirom ubio i na raznim lokalitetima zakopao 156 ljudi svik spolova i uzrasta.
To su argumenti u stilu redder4 a sad nek on i bilo ko dokaže da sve ovo nije istina.
Last edited by Ringo10 on 24/7/2017, 19:22; edited 1 time in total
2015-09-24
Ma sad će ti lobo, pedder i još neki objasniti da su to na slici partizani preobučeni u ustaše.red wolf wrote:E takvima je trebalo cvijeće dati na kraju rata...Sora wrote:metilda wrote:Sora wrote:crvenkasti wrote:
Uneredili , bolje receno
2015-09-24
ako si ti primjer hrvatstva onda ja hrvat ne zelim bitiredder4 wrote:debotoijusto wrote:ovi tito jebe rvate 35g. nakon smrti s jednom nogom , koji komplesi
A , i ti si veliki Hrvat - hajde - odjebi PLAĆENIK !
eno ti @crvenkasti
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Ringo10 wrote:Ti dao brojke, dobro ...redder4 wrote:
PLJUC !!
Evo kako izgleda pedder4 neoborivi argument, citat:
"Ringo - pomalo smo nervozni - JESAM li ja što pogrešno napisao - gdje ti u meni vidiš nekog USTAŠU - nađi neki moj post gdje ih ja branim - stara komunjarska navada ; napadni i pljuj po drugima - nema veze što to nema veze s istinom - bitno je blatiti - hajde lagano ODJEBI ; naravno TITO je odredio svoje mjesto u povijesti -- 13 MASOVNI UBOJICA u 20 stoljeću ( 580 000 UBIJENIH - nakon rata ) - kada nešto pišeš onda daj argumente a ne PLJUVANJE !"
Ovo argument. To je argument svadje pijanaca u birtiji kad jedan drugome sipaju u lice lokalne traceve.
Evo ja tako mogu reći da je redder4 pedofil koji siluje malu djecu a da je u ranoj mladosti silovao vlastitu majku a kad je poodrastao ukokao vlastitog oca jer mu nije dao pare za drogu. Inače je u tajnom životu serial killer i do sada je sjekirom ubio i na raznim lokalitetima zakopao 156 ljudi svik spolova i uzrasta.
To su argumenti u stilu redder4 a sad nek on i bilo ko dokaže da sve ovo nije istina.
Ringo - jado jadovna - kao prvo, ja se neću spuštatit na tvoj nivo i vrijeđati tvoju majku - to samo dokazuje da si DNO DNA !
Što se praviš blesav ;
znaš ti jako dobro koji argumenti govore protiv tvog IDOLA - no praviš se mutav !
Evo jedan od argumenata - sigurno partizani nisu prigodom oslobođenja Zagreba IZ BOLNICA vadili ranjenike i onda ih pobili - - jeli da to nije istina !
- sigurno nisu u Barbarinom rogu žive zazidali oko 3000 ljudi
- sigurno nije bilo KRIŽNOG puta i na njemu nitko nije poginuo
- sigurno nema žrtava u kočevskom rogu
- sigurno nitko nije ubijen na Macelju - ta , idi - ne zna se čije su to kosti
- sigurno nije postojao GOLI OTOK
- sigurno nije TITO dao naredbu da se po NJemačkoj, Australiji itd. ubijaju njegovi politički protivnici u MIRNODOPSKOM vremenu
- sigurno je TITO bio DEMOKRATA
- sigurno nije bio diktator i prijatelj mnogih svjetskih diktatora
- sigurno nije podržavao TERORIZAM i TERORISTE - Arafat,Gadafi,Sadam.... ( Avala kod Beograda - kamp za obuku terorista u bivšoj YU )
- sigurno------ ima toga na čitave knjige no KOMUNJARSKI IDIOTI kao ti nikada nažalost NE MOGU i NEĆE MOĆI PROGLEDATI
Ovo svakako nisu ARGUMENTI jeli tako ?
Hajde ODJEBI IDIOTE !
PLJUC
Guest- Guest
Page 9 of 23 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 16 ... 23
Similar topics
» crko maršal
» Crko maršal
» Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
» Jansa u ratu sa europskim liberalno leftardskim medijima.Prozvali ga 'Marsal Tvito'
» Crko maršal
» Meloni: Maršal Tito je ratni zločinac
» Jansa u ratu sa europskim liberalno leftardskim medijima.Prozvali ga 'Marsal Tvito'
Page 9 of 23