Hajduk Split
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Hajduk Split
Naravno da nema.Tommy R wrote:...ovo nema nigdjeisključivi krivac wrote:Naravno da je. Kad je Hajduk napravija malu kapelicu na Poljudu, Zdravko Mamić je vođen onom "ne bu mene niko jebal" poentirao da će i on za Dinamo na Maksimiru napraviti kapelicu, samo puno bolju, moderniju, raskošniju, veću, da će biti najbolja. Tako i bi. Što više novaca u nju uložiš, veći si katolikfridrih_niche wrote:Zar Dinamo nije najkatolicanskiji klub na svitu?
:D
Samo znaš kaj, to kaj je vaš Mamić stvarno izjavija nešto u tom stilu. Nemoj me sad hvatati za svaku riječ, ali na presici je svojedobno najavija gradnju kapelice, a netko mu je spomenuo kako je Hajduk već ima, pa je nadodao da će njihova biti veća i modernija.
Guest- Guest
Fala ti Boze sta je najveci hrvatski klub pobjedija bečki, provincijski klubić...
Hajduk živi vječno!
<3
Hajduk živi vječno!
<3
Guest- Guest
Čestitam Hajdukovcima na pobjedi!
Kad Bog hoće i mrtav prdne!
Kad Bog hoće i mrtav prdne!
sat2-
2015-09-28
Protiv ovako jake osovine zla (sudac RESPECT i GNK Lopov) uzet tri bodu u srcu Mordora, pa to je slađe nego da mi Monica Bellucci nakon blowjoba napravi cupavce...
Velik si, Hajduce!
<3
Velik si, Hajduce!
<3
Guest- Guest
Jesam reka...penal, dva iskljucenja...
Steta sto vise ne igram kladionicu...
Steta sto vise ne igram kladionicu...
darth_vader-
2014-04-17
Mater vam jebem smrdljivu tovarsku, stvarno nemate obraza. Sudac vam donese gol i to se ne spominje. Fuj, govna ste bili govna ćete ostati.
Guest- Guest
Tako doma sa ženom pričaj!Tommy R wrote:Mater vam jebem smrdljivu tovarsku, stvarno nemate obraza. Sudac vam donese gol i to se ne spominje. Fuj, govna ste bili govna ćete ostati.
RESPECT za tatticara Tominha...
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Nije moj tiket hahaha...
Ne igran to zlo...
;)
Svejedno...lijepo za vidit...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:fridrih_niche wrote:Nije moj tiket hahaha...
Ne igran to zlo...
;)
Svejedno...lijepo za vidit...
Guest- Guest
I tako dođe taj Kopić (po novome Kopp )koji je dobio pedalu u Belupu i u par miseci uzme pobjedu protiv Osijeka, Rijeke i Dinama, sve u gostima. S tim da ne pamtim kad je Hajduk dobija Dinama a da je ovako oštećen kao danas, u pravilu bi gubio utakmice i bodove.
Dokaz da je trener itekako bitan, ali i da igrački kadar Hajduka nije tako loš kako su neki mislili i pisali nakon Rudeša.
Od kad ja pratim Hajduka, nijedan trener do sad se nije nekad znao prilagoditi protivniku nego bi u pravilu igrali svoju igru bez obzira na protivnika. Tu je Kopićeva prednost.
Btw. Hvala Slaven Belupo.
Dokaz da je trener itekako bitan, ali i da igrački kadar Hajduka nije tako loš kako su neki mislili i pisali nakon Rudeša.
Od kad ja pratim Hajduka, nijedan trener do sad se nije nekad znao prilagoditi protivniku nego bi u pravilu igrali svoju igru bez obzira na protivnika. Tu je Kopićeva prednost.
Btw. Hvala Slaven Belupo.
Guest- Guest
Rudeš nema veze s kvalitetom ekipe...
To je bila prodana utakmica u rangu Dinamo-Arsenal 100 %...
;)
;)
Guest- Guest
Po tome su onda prodali još utakmica, ne slažem se s tobom. Hajduk je tada oscilira i pada u drugom poluvrimenu, a trener nije zna sačuvati prednost. Nije Rudeš jedina utakmica.fridrih_niche wrote:Rudeš nema veze s kvalitetom ekipe...
;)
Guest- Guest
8 službenih utakmica ove sezone, 6 prvenstvo i 2 kup. 8 pobjeda, samo jedan jedini primljeni gol (na Rujevici Bradarić).
Nova golmančina na Poljudu. Koja jebena šteta što on nije bija zadnja linija obrane protiv onih engleskih pijanaca.
Guest- Guest
Svaka čast, malom!isključivi krivac wrote:
8 službenih utakmica ove sezone, 6 prvenstvo i 2 kup. 8 pobjeda, samo jedan jedini primljeni gol (na Rujevici Bradarić).
Nova golmančina na Poljudu. Koja jebena šteta što on nije bija zadnja linija obrane protiv onih engleskih pijanaca.
(Y)
Jos da je nama stvorit bilo koga osim golmana di bi nam kraj bija haha...
:D
Guest- Guest
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50