Teen Vogue: par savjeta curicama u vezi analne j......e
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Teen Vogue: par savjeta curicama u vezi analne j......e
Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
..no probala jesi,.ali nisi bila impresionirana ili..??Eva_ wrote:Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
Guest- Guest
Eva_ wrote:Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
Možda bi promijenila mišljenje o analu ako bi ga probala.
Ja jesam promijenio mišljenje.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
eto Effa Prpošna,imas cestitu ponudu..Grijeh je i nepristojnost odbiti...
Guest- Guest
jastreb wrote:Ne boj se. Budi ono što jesi i priznaj da si to što jesi i sebi i drugima. Izadji iz ormara. Outaj se.pismejker wrote:I nadalje sam podijeljen...
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
Sigurno, kad pogledam kakva su govna na visokim pozicijama kod nas jasno je od kud su došla...Antijunak wrote:Analni seks nije ništa prljaviji od običnog ili oralnog sexa.jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
Pušenje nije seks,već predigra.Uvertira u seks. Analni seks je simulacija seksa.
Također pročitao sam negdje na Wikipediji da postoji mogućnost doduše jako mala, da ženska kod analnog sexa zatrudni.
Sad jel to istina ne bih znao.
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Sigurno, kad pogledam kakva su govna na visokim pozicijama kod nas jasno je od kud su došla...Antijunak wrote:Analni seks nije ništa prljaviji od običnog ili oralnog sexa.jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
Pušenje nije seks,već predigra.Uvertira u seks. Analni seks je simulacija seksa.
Također pročitao sam negdje na Wikipediji da postoji mogućnost doduše jako mala, da ženska kod analnog sexa zatrudni.
a izgleda da je anal popularniji neg bi se reklo, gledajuci politicki rod
ko rece da smi mi crnogorci pederi, oca mu jebem u vr guzce :D
eto, laganini romoviranje pederskog nacina zivljenja
Evo na Wikipediji piše ovako: The likelihood of pregnancy occurring during anal sex is greatly reduced, as anal sex alone cannot lead to pregnancy unless sperm is somehow transported to the vaginal opening. Malo je proturječno, no čini se da ne može doći do trudnoće kod analnog sexa.Antijunak wrote:Analni seks nije ništa prljaviji od običnog ili oralnog sexa.jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
2015-09-26
Antijunak wrote:Evo na Wikipediji piše ovako: The likelihood of pregnancy occurring during anal sex is greatly reduced, as anal sex alone cannot lead to pregnancy unless sperm is somehow transported to the vaginal opening. Malo je proturječno, no čini se da ne može doći do trudnoće kod analnog sexa.Antijunak wrote:Analni seks nije ništa prljaviji od običnog ili oralnog sexa.jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
lastane, poljubio me je, jesam li trudna
Guest- Guest
A šta je u seksu čisto?jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
Što je perverznije i prljavije, to bolje.
Trinity-
2014-04-17
Ne, poenta je još gora; da se uništi svaka čednost i mogućnost ljubavi, da se ljude dehumanizira i da se dehumanizira mogućnost svakog ispravnog ljudskog odnosa u što ranijoj dobi.kic wrote:asilovski wrote:Što je najbolje poanta je nešto sasvim sasvim drugokic wrote:
sad ce svetac objasnit..
poanta je da se ne razmnozavamo
Žele djeci ukrasti djetinjstvo, žele im ukrasti prve ljubavi.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ne, hoće se od djece učiniti isprazne, bešćutne kurve/kurviše, prerano ostarjele i ofucanemaggie13 wrote:da, kroz otupljivanje razlika među spolovima. Svi cemo biti it uskoro.kic wrote:asilovski wrote:Što je najbolje poanta je nešto sasvim sasvim drugokic wrote:
sad ce svetac objasnit..
poanta je da se ne razmnozavamo
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
hehehehe proanalna partija TajlandaAntijunak wrote:Eva_ wrote:Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
Kermit-
2014-04-17
Opa batoTriny wrote:A šta je u seksu čisto?jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
Što je perverznije i prljavije, to bolje.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:hehehehe proanalna partija TajlandaAntijunak wrote:Eva_ wrote:Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
Nemoj svoja iskustva projicirati na mene.
2015-09-26
DooobarLeviathan2 wrote:ko rece da smi mi crnogorci pederi, oca mu jebem u vr guzce :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Na tebe ne bi projecirao niti urin ali no dobro je jebat kako godAntijunak wrote:asilovski wrote:hehehehe proanalna partija TajlandaAntijunak wrote:Eva_ wrote:Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
Kermit-
2014-04-17
ebiga, uvijek me nesto na nesto asociramaggie13 wrote:DooobarLeviathan2 wrote:ko rece da smi mi crnogorci pederi, oca mu jebem u vr guzce :D
:D
ni srbijanci nisu nis bolje, (desi bre u dupe te jebem), jos ubacis onaj herljavi naglasak po mogusnosti charapanski i to je to :D
bolje dobra drkica nego los seksasilovski wrote:Na tebe ne bi projecirao niti urin ali no dobro je jebat kako godAntijunak wrote:asilovski wrote:hehehehe proanalna partija TajlandaAntijunak wrote:Eva_ wrote:Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» Sukob Moskve i Berlina na zasjedanju Savjeta bezbjednosti UN
» ''Raste broj trovanja u SAD-u nakon Trumpova savjeta o ubrizgavanju izbjeljivača''
» Ćorić nakon sjednice Savjeta za Inu: Treba ići u otkup, uskoro razgovor s MOL-om
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» Sukob Moskve i Berlina na zasjedanju Savjeta bezbjednosti UN
» ''Raste broj trovanja u SAD-u nakon Trumpova savjeta o ubrizgavanju izbjeljivača''
» Ćorić nakon sjednice Savjeta za Inu: Treba ići u otkup, uskoro razgovor s MOL-om
Page 5 of 6