Teen Vogue: par savjeta curicama u vezi analne j......e
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Teen Vogue: par savjeta curicama u vezi analne j......e
I ja mislim. Nit si mi vidio dupe nit ćeš za svog života, tak da bulazni i dalje o čem te volja.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Analni seks nije ništa prljaviji od običnog ili oralnog sexa.jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
Pušenje nije seks,već predigra.Uvertira u seks. Analni seks je simulacija seksa.
Također pročitao sam negdje na Wikipediji da postoji mogućnost doduše jako mala, da ženska kod analnog sexa zatrudni.
Sad jel to istina ne bih znao.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Pa to sad prvi puta čujem,ali možda je moguće ako lik svrši u pakšu,pa se onda to prelije iz jedne rupe u drugu.Antijunak wrote:Analni seks nije ništa prljaviji od običnog ili oralnog sexa.jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
Pušenje nije seks,već predigra.Uvertira u seks. Analni seks je simulacija seksa.
Također pročitao sam negdje na Wikipediji da postoji mogućnost doduše jako mala, da ženska kod analnog sexa zatrudni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa ne bas..po nekoj logici..sustavi su odvojeni..Antijunak wrote:Analni seks nije ništa prljaviji od običnog ili oralnog sexa.jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
no dobra opaska po pitanju "cistoce"...Pakšu je pun bakterija,Vadjajna gljivica,usta i jednosg i drugog,pa ti sad biraj..
Guest- Guest
No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
2014-04-22
Kažu da postoje muškarci od čijeg samo pogleda žene ostaju trudne, tak da ovo s anusom nije nemoguće.
2017-03-21
Ne boj se. Budi ono što jesi i priznaj da si to što jesi i sebi i drugima. Izadji iz ormara. Outaj se.pismejker wrote:I nadalje sam podijeljen...
2014-04-22
Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
2017-03-21
Ajduqrc...razmisljam se nesto drugo..ostala mi jedna piffa u frizideru,a valja hopnuti do Patricara po drugih...a nes mi se ne da..jastreb wrote:Ne boj se. Budi ono što jesi i priznaj da si to što jesi i sebi i drugima. Izadji iz ormara. Outaj se.pismejker wrote:I nadalje sam podijeljen...
Guest- Guest
Eva_ wrote:Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
Effa,jel ti lajkas Anusny seks?
Guest- Guest
Ne, to je zabava za pedere. Ionak to ženama nije napeto jer nemamo prostatu, pa si nemamo kaj draškat.pismejker wrote:Eva_ wrote:Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
2017-03-21
Eva_ wrote:Ne, to je zabava za pedere. Ionak to ženama nije napeto jer nemamo prostatu, pa si nemamo kaj draškat.pismejker wrote:Eva_ wrote:Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
Koliko sam primijetio žene su oko anala dosta podijeljene neke ga vole, a druge ni da čuju za to.
2015-09-26
Pa naspisah ranije..jos nisam curi Glavonju zavukao glavom unutra,a vec se supcic poceo vibrirati,stezati iotpustati...Daaaj,preorao je tvoj tebe,visestruko...Eva_ wrote:Ne, to je zabava za pedere. Ionak to ženama nije napeto jer nemamo prostatu, pa si nemamo kaj draškat.pismejker wrote:Eva_ wrote:Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
Guest- Guest
Ne vole ga, nego misle da će tak zadržat jebača u svom vrtu.Antijunak wrote:Eva_ wrote:Ne, to je zabava za pedere. Ionak to ženama nije napeto jer nemamo prostatu, pa si nemamo kaj draškat.pismejker wrote:Eva_ wrote:Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
Koliko sam primijetio žene su oko anala dosta podijeljene neke ga vole, a druge ni da čuju za to.
2017-03-21
a koje vole,doista vole..i uzivaju u tome..Antijunak wrote:Eva_ wrote:Ne, to je zabava za pedere. Ionak to ženama nije napeto jer nemamo prostatu, pa si nemamo kaj draškat.pismejker wrote:Eva_ wrote:Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
Guest- Guest
Pa i ja napisah ranije. To je za sport za pedere, što ove outane što za ove latentne koji bi ali se srame.pismejker wrote:Pa naspisah ranije..jos nisam curi Glavonju zavukao glavom unutra,a vec se supcic poceo vibrirati,stezati iotpustati...Daaaj,preorao je tvoj tebe,visestruko...Eva_ wrote:Ne, to je zabava za pedere. Ionak to ženama nije napeto jer nemamo prostatu, pa si nemamo kaj draškat.pismejker wrote:Eva_ wrote:Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
2017-03-21
E pa tu je negdje tajm for kofi....pozdrav Ekipa.,..
postoje tema o teen šupcicima..
postoje tema o teen šupcicima..
Guest- Guest
Teen & gerijatrija, to je baš hercik
2017-03-21
Eva_ wrote:Pa to je ionak samo supstitucija u nedostatku vagine.jastreb wrote:No nije mi bio cilj diskvalificirati analnu simulaciju seksa između muškarca i žene,već samo želim naglasiti da ono što prakticiraju gayevi,ja ne priznajem kao seks.
Jesi kad probala anal?
2015-09-26
Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
2017-03-21
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vogue: otvorena promocija pedofilije
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» Sukob Moskve i Berlina na zasjedanju Savjeta bezbjednosti UN
» ''Raste broj trovanja u SAD-u nakon Trumpova savjeta o ubrizgavanju izbjeljivača''
» Ćorić nakon sjednice Savjeta za Inu: Treba ići u otkup, uskoro razgovor s MOL-om
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» Sukob Moskve i Berlina na zasjedanju Savjeta bezbjednosti UN
» ''Raste broj trovanja u SAD-u nakon Trumpova savjeta o ubrizgavanju izbjeljivača''
» Ćorić nakon sjednice Savjeta za Inu: Treba ići u otkup, uskoro razgovor s MOL-om
Page 4 of 6