Teen Vogue: par savjeta curicama u vezi analne j......e
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Teen Vogue: par savjeta curicama u vezi analne j......e
bolje dobra drkica nego los seksasilovski wrote:Na tebe ne bi projecirao niti urin ali no dobro je jebat kako godAntijunak wrote:asilovski wrote:hehehehe proanalna partija TajlandaAntijunak wrote:Eva_ wrote:Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
Možda bi promijenila mišljenje o analu ako bi ga probala.
Ja jesam promijenio mišljenje.
Nemoj svoja iskustva projicirati na mene.
haha, opet dobra asocijacija..Leviathan2 wrote:ebiga, uvijek me nesto na nesto asociramaggie13 wrote:DooobarLeviathan2 wrote:ko rece da smi mi crnogorci pederi, oca mu jebem u vr guzce :D
eto, laganini romoviranje pederskog nacina zivljenja
:D
ni srbijanci nisu nis bolje, (desi bre u dupe te jebem), jos ubacis onaj herljavi naglasak po mogusnosti charapanski i to je to :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Li la u svakom slučja bolje nego jebat AntijunakaLeviathan2 wrote:bolje dobra drkica nego los seksasilovski wrote:Na tebe ne bi projecirao niti urin ali no dobro je jebat kako godAntijunak wrote:asilovski wrote:hehehehe proanalna partija TajlandaAntijunak wrote:
Kermit-
2014-04-17
to istina, ajd da je junak, al antijunak :Dasilovski wrote:Li la u svakom slučja bolje nego jebat AntijunakaLeviathan2 wrote:bolje dobra drkica nego los seksasilovski wrote:Na tebe ne bi projecirao niti urin ali no dobro je jebat kako godAntijunak wrote:asilovski wrote:
hehehehe proanalna partija Tajlanda
Što je perverznije i prljavije, to bolje.
Guest- Guest
Mi nismo istog spola i nemremo dijelit iskustva, osim ak ti nisi golman.Antijunak wrote:Eva_ wrote:Ne, a i čemu kad ja imam dragulj među nogama, tj. vaginu. Ta rupica ostaje kao utješna nagrada homićima.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
ne brkati fizicku prljavost sa onom ..kaxekaže....dobro..u prenesenom znacenju..ne vjeruje mda mislis na sto vise ghovana pocne istjecati iz cure,kad je dobro preoreš pakšu,to bolje...Triny wrote:A šta je u seksu čisto?jastreb wrote:Analni seks je prljavi seks. U stvari to uopće nije seks. Zna se što je seks.
Pušenje nije seks,već predigra.Uvertira u seks. Analni seks je simulacija seksa.
Što je perverznije i prljavije, to bolje.
Guest- Guest
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Vogue: otvorena promocija pedofilije
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» Sukob Moskve i Berlina na zasjedanju Savjeta bezbjednosti UN
» ''Raste broj trovanja u SAD-u nakon Trumpova savjeta o ubrizgavanju izbjeljivača''
» Ćorić nakon sjednice Savjeta za Inu: Treba ići u otkup, uskoro razgovor s MOL-om
» Tegeltija imenovan za predsjedavajućeg Savjeta ministara
» Sukob Moskve i Berlina na zasjedanju Savjeta bezbjednosti UN
» ''Raste broj trovanja u SAD-u nakon Trumpova savjeta o ubrizgavanju izbjeljivača''
» Ćorić nakon sjednice Savjeta za Inu: Treba ići u otkup, uskoro razgovor s MOL-om
Page 6 of 6