Teška paljba po 'svecu' iz srca Zagreba: 'Stepinac je bio slabić koji je blagoslivljao ustaše!'
Page 8 of 8
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Teška paljba po 'svecu' iz srca Zagreba: 'Stepinac je bio slabić koji je blagoslivljao ustaše!'
Eroo wrote:Slobodni ste ljudi, jer živite u slobodnoj državi, u kojoj vam je dana mogućnost slobodnog izbora.Sora wrote:Gnječ wrote:crvenkasti wrote:Ja nemam to, antisemitizam, čak ni Srbe ne mrzim, više se pretvaram, da bih se uklopio i bio prihvaćen od drugih Hrvata. Inače, ja sam glup i antipatičan, pa onda da bar to, da me netko voli.
nešto bih napisao a neznam šta. ja se nadam da ovo tvoje stanje nije zarazno.
Pa je.
Glupost je zarazna.
On crvenkasti nije glup nego se pravi glup.
Ismijava nscionslizam sto jE U REDU ali je stereotipan i ponavlja se .
Aj bok crveni.
Promijeni mslo taktiku, strategija je dobra.
Irska bi vam bila dobar izbor, Srbija i Bosna i ne baš.
Zasto ne Srbija i Bosna ?
Osobno bih otisla u mirovinu bilo gdje u Bosni , recimo Bihac .
Sora- Posts : 23831
2014-04-29
Re: Teška paljba po 'svecu' iz srca Zagreba: 'Stepinac je bio slabić koji je blagoslivljao ustaše!'
slidingdoorsoperator wrote:jastreb wrote:Mnogi pišu kako se bunio zbog ustaških zločina,ali je činjenica da NDH i njen režim nije napadao. Dok je protiv komunista zvonio na sva zvona.
Režim NDH jeste, to je dobro dokumentirano, ali nije ideju samostalne hrvatske države. Zbog toga je uostalom i osuđen od strane jugoslavenskih vlasti, jer su oni svaku ideju samostalne hrvatske države smatrali iznimno opasnom za sebe i Jugoslaviju, a kasnije se pokazalo da su bili u pravu.
Kad su poslijeratne vlasti u pitanju, nije poanta u komunizmu nego u jugoslovenstvu i s tim automatski povezanom antihrvatstvu.
Stepinac je bio za samostalnu drzavu Hrvata?
Ali nie za samostalnu crkvu nego onu pod Vatikanom.
To je tako ljigavo.
Ljigavo. Ljigavo.
Licemjerno.
I ima budaletina koje se drze ko pijan plota te crkvene politike u kojoj se samostalnost shvaca relativno. Onoliko i u onom sto odgovara interesima ekipe.
Klerikalizam kpji namecu ima izvor u njihovoj snazi i zajedništvu. POPOVA.
A narodi moraju biti ..SAMOSTALNI.
Onako kako crkvi pase.
Ma mrs .
Page 8 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» I Paul Krugman teška srca govori da je EU disfunkcionalna švapska prćija
» Klasic:Ustase imali zalizane frizure ko Clark Gable,vile i vinograde po Toscani.Srbi bi postivali NDH.Stepinac je bio hrvatski nacionalist.
» Ustaše u centru Zagreba provociraju na pravoslavni Badnjak: "Gubi se u svoj četnički brlog"
» Koji su kriteriji za svetost u Srpskoj pravoslavnoj Crkvi?Smeta im Stepinac?Pročitajte govor njihovog sveca!
» Tko su komunisti koji su zasjeli na čelo grada Zagreba
» Klasic:Ustase imali zalizane frizure ko Clark Gable,vile i vinograde po Toscani.Srbi bi postivali NDH.Stepinac je bio hrvatski nacionalist.
» Ustaše u centru Zagreba provociraju na pravoslavni Badnjak: "Gubi se u svoj četnički brlog"
» Koji su kriteriji za svetost u Srpskoj pravoslavnoj Crkvi?Smeta im Stepinac?Pročitajte govor njihovog sveca!
» Tko su komunisti koji su zasjeli na čelo grada Zagreba
Page 8 of 8