Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bezumlje se nastavlja-Radnice Borova dobile otkaze zbog lajkova na Fejsu
veber wrote:nije, ali poslodavci dijele otkaze zbog lajkova i napisa na fejsu.cuddle bitch wrote:pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
nitko nije dobio otkaz, pročitaj članak koji put umjesto naslova
lažna vijest
maloprije si rekao da si ti sam dao otkaz
ako ti imaš pravo raskinuti radni odnos jer ti se ne sviđaju poslodavci, zašto poslodavac ne bi smio prekinuti radni odnos sa zaposlenikom koji mu se ne sviđa?
Guest- Guest
onda si, znači, osnovao svoju firmu?
crvenkasti-
2014-04-17
zato jer sam im trebao i nisu mi dali papire, jednostavno me nisu odjavili, kada smo se svi skulirali ja i dalje nastavio radit.
vjerovatno sam to napravio jer sam podsvjesno znao da me neće pustiti.
s druge strane otpremnina mi nije ginula jer sam imao tako u ugovoru.
jedino ne bi imao pravo na nju da sam otišao raditi kod konkurencije, po ugovoru mi se otpremnina isplaćivala 6mj nakon prekida radnog odnosa.
vjerovatno sam to napravio jer sam podsvjesno znao da me neće pustiti.
s druge strane otpremnina mi nije ginula jer sam imao tako u ugovoru.
jedino ne bi imao pravo na nju da sam otišao raditi kod konkurencije, po ugovoru mi se otpremnina isplaćivala 6mj nakon prekida radnog odnosa.
2014-12-30
ne, drkam kurac, gradim kuću i idem na more. ove godine vjerovatno se neću ni zaposlit.crvenkasti wrote:onda si, znači, osnovao svoju firmu?
osim ako me nijemci ne zajebu pa pozovu gore.
2014-12-30
To nije onda otkaz inace novinari nemaju pojmaNoor wrote:cuddle bitch wrote:pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
lažna vijest
"Dobile smo otkaz jer imamo ugovore na određeno, a svi drugi koji su lajkali pismo stalni su zaposlenici i dobili su opomene. Dali su mi otkaz mailom koji su poslali na poslovnicu. Nisu naveli niti jedan konkretan dokaz zašto im više ne trebam. A sa sigurnošću tvrdim da im trebam jer su tijekom ljeta prodavaonice Borova krcate kupcima", rekla je Antonija Aračić (26). Slično je prošla i Danijela Mažar Golubić iz Karlovca, te Boja Banić iz Šibenika.
ok, dobile su NEproduljenje ugovora na određeno vrijeme.
Kermit-
2014-04-17
nije, al naveli su kao ženin citat, a sklona sam vjerovati da ni radnice ne znaju svoja pravaasilovski wrote:To nije onda otkaz inace novinari nemaju pojmaNoor wrote:cuddle bitch wrote:pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
lažna vijest
"Dobile smo otkaz jer imamo ugovore na određeno, a svi drugi koji su lajkali pismo stalni su zaposlenici i dobili su opomene. Dali su mi otkaz mailom koji su poslali na poslovnicu. Nisu naveli niti jedan konkretan dokaz zašto im više ne trebam. A sa sigurnošću tvrdim da im trebam jer su tijekom ljeta prodavaonice Borova krcate kupcima", rekla je Antonija Aračić (26). Slično je prošla i Danijela Mažar Golubić iz Karlovca, te Boja Banić iz Šibenika.
Guest- Guest
općenito radnici ne poznaju ZoR pa ih poslodavci izrabljuju.Noor wrote:nije, al naveli su kao ženin citat, a sklona sam vjerovati da ni radnice ne znaju svoja prava
kod nas su išli na smanjenje plaće zbog krize, kao.
i ekipa je uredno pristala. kako što ćemo mi, kuda, pa tu radim 30g. naravno uprava je to iskoristila.
mojem odielu nisu taknuli plaće jer je školovana ekipa tamo radila i nisu se htjeli zajebavat, a i dnevno smo radili preko 300 000kn u tri smjene ali fina lovica.
2014-12-30
Ma nemaju pojma, sindikat zakurac a novinari debili. Bolje da djeca u školi uce o otkazu, kamati glavnici i ugovoru nego o blaženom stepincu ili građanskom odgojuNoor wrote:nije, al naveli su kao ženin citat, a sklona sam vjerovati da ni radnice ne znaju svoja pravaasilovski wrote:To nije onda otkaz inace novinari nemaju pojmaNoor wrote:cuddle bitch wrote:pismejker wrote:I nitko niti jedan komentar od ostalih..
lažna vijest
Kermit-
2014-04-17
sindikati su sami sebi svrha, to ne poduzima ništa osim što uzima plaćeasilovski wrote:Ma nemaju pojma, sindikat zakurac a novinari debili. Bolje da djeca u školi uce o otkazu, kamati glavnici i ugovoru nego o blaženom stepincu ili građanskom odgojuNoor wrote:nije, al naveli su kao ženin citat, a sklona sam vjerovati da ni radnice ne znaju svoja pravaasilovski wrote:To nije onda otkaz inace novinari nemaju pojmaNoor wrote:cuddle bitch wrote:
lažna vijest
Guest- Guest
za prvi maj odu na grah s bandićem u maksimir.Noor wrote:sindikati su sami sebi svrha, to ne poduzima ništa osim što uzima plaće
a, imaju jebene plaće.
2014-12-30
otkazi su glupost
to sam prerastao,
kad mi dosadi firma jednostavno kazem , dosadni ste odoh dalje
nema otkaznog roka, nema natezanja, ne jebem sindikate dva posto
ugovor koji svatko treba potpisati nikad ne prihvacam standardni nego ono sto smo dogovorili i kako smo dogovorili
kad mi neki potrazitelj mojih usluga ponudi sindikalnu placu, jednostavno ga odjebem, sindikat dogovara inace koliko ti smije najmanje platit
ili u prijevodu on mi nudi minimalac, e neces razbojnice, ako se radi na minimalcu u tvojoj firmi onda znaci da ti je firma u kurcu
levi iznajmljuje svoje usluge po cijeni koju levi odredjuje, naravno moze se cjenjkat al jako jako malo,
problem je u ljudima sto ne shvacaju da oni prodaju svoj rad , oni shvataju uglavnom da im klijent cini uslugu i da je iznad njih te se podcinjavaju istom,
samo malo jebene samosvjesti
to sam prerastao,
ugovor koji svatko treba potpisati nikad ne prihvacam standardni nego ono sto smo dogovorili i kako smo dogovorili
kad mi neki potrazitelj mojih usluga ponudi sindikalnu placu, jednostavno ga odjebem, sindikat dogovara inace koliko ti smije najmanje platit
ili u prijevodu on mi nudi minimalac, e neces razbojnice, ako se radi na minimalcu u tvojoj firmi onda znaci da ti je firma u kurcu
levi iznajmljuje svoje usluge po cijeni koju levi odredjuje, naravno moze se cjenjkat al jako jako malo,
problem je u ljudima sto ne shvacaju da oni prodaju svoj rad , oni shvataju uglavnom da im klijent cini uslugu i da je iznad njih te se podcinjavaju istom,
vis ti vis,Plemenskog veleuma...
Guest- Guest
Guest- Guest
Treba se prilagoditi vremenima....
Sjećam se vremena kada sam priupitala kolegicu: a, što je to Facebook, ona meni, ma neka glupost...
Sjećam se vremena kada sam priupitala kolegicu: a, što je to Facebook, ona meni, ma neka glupost...
Guest- Guest
mate wrote:Treba se prilagoditi vremenima....
istina,kod nas je face već 10-ak god.standard i must have,ko ga nema osjeća se glupo dok ima i onih koji se boje nepoznatima davat prijateljstvo a ima i onih dakako koji mirno spavaju bez njega,jedan moj frend iz djetinjstva i mladosti s kojim sam uzgubio kontakt a radi u informatičkoj tvrtki(!) uopće ga nema(ili ne koristi pod pravim imenom),nemreš vjerovat..
mizantrop-
2017-05-01
Nova vremena, nova radna mjesta, pratititi što radnici pišu po društvenim mrežama.
Trinity-
2014-04-17
Društvene mreže su ok, neka vas tamo, pod pravim ili lažnim profilima.
Ja plaćam reklame tamo. I isplati se.
Ja plaćam reklame tamo. I isplati se.
Trinity-
2014-04-17
sad je aktuelno ponajviše što ljudi pišu o anemičnom ili nekom drugom hadezenjari iz vrha,murja ima pune ruke posla,pravi syber kriminal i tragikomedija..
mizantrop-
2017-05-01
Sve je za vjerovati i stvarnost...metalhead wrote:mate wrote:Treba se prilagoditi vremenima....
istina,kod nas je face već 10-ak god.standard i must have,ko ga nema osjeća se glupo dok ima i onih koji se boje nepoznatima davat prijateljstvo a ima i onih dakako koji mirno spavaju bez njega,jedan moj frend iz djetinjstva i mladosti s kojim sam uzgubio kontakt a radi u informatičkoj tvrtki(!) uopće ga nema(ili ne koristi pod pravim imenom),nemreš vjerovat..
Za nekoga alat, a za nekoga droga (što bi moji rekli:))
Guest- Guest
levi tako rad oduvjek,pismejker wrote:dobro zboris Lev..
naravno levi i odradi ono sto treba tako da nitko ne moze reci da je platio nerad,
ali isto tako nema radis dzaba
samo jedan talijan me zavrsnuo za placu, kako kazu bosanci, halalio sam mu je, :D
istina da ga je neko napao ispred kuce u pola 6 ujutro i doslovno polomio i mercedes mu zapalio, imam svakojakih chudaka na ovom svjetu, i mene murja nest ispitivala al nisam dalje upucen u razvoj istrage, eto proslo 15 godina od toga :D
poslije se koliko cuh okanio biznisa :D a i malo hoda ukrivo :D
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Merekelica će internet ksenofobima davati otkaze, te oduzimati djecu zbog "negativnog utejcaja"
» Desničarski huškač Travaš i pravomoćno izgubio tužbu zbog vrijeđanja i laži na Fejsu
» Teror transrodnih se nastavlja: Obama će kažnjavati škole zbog korištenja klonje!!!
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» hdz sakrio broj lajkova
» Desničarski huškač Travaš i pravomoćno izgubio tužbu zbog vrijeđanja i laži na Fejsu
» Teror transrodnih se nastavlja: Obama će kažnjavati škole zbog korištenja klonje!!!
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» hdz sakrio broj lajkova
Page 2 of 5