Jebo ekologiju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jebo ekologiju
veber wrote:kod mene se na autu osjeća razlika plin/benzin.
na plinu počne trokirat oko 200/215 ovisno čiji plin.
benzin ide do blokade.
i u gradu je tromiji na plinu pa ga moram vozit na višim okretajima.
možda je razlika u kompresiji i količini ubrizganog plina tj. benzina
u manji volumen stane više tekućine nego plina
i kako se to ubrizgava, ima li neki dodatni kompresor ili samo ide iz boce
Guest- Guest
ja sam imao plinase i isli su ko zvijeri, bez tromosti jedino mi je na 180 kmh . elektronika sama prebacivala nazad na benzin,veber wrote:kod mene se na autu osjeća razlika plin/benzin.
na plinu počne trokirat oko 200/215 ovisno čiji plin.
benzin ide do blokade.
i u gradu je tromiji na plinu pa ga moram vozit na višim okretajima.
eo danas kolega otisao preuzet teslu, sutra ce bit krstenje :D
valjda ce dat koji krug
Guest- Guest
ide na injektore kao i benzin. imam 6 injektora za svaki cilindar. jedino mu treba više zraka. no to comp odradi pa pušta više zraka prema injektorima.
2014-12-30
ja jule i hektopaskale ne poznam. samo kalorije i bare ili atmosfere.cuddle bitch wrote:još se koristi u industriji, hrpa dijagrama je još uvijek izražena u kalorijamaveber wrote:
kalorija je stara mjerna jedinica.
2014-12-30
ne velim da ne ide, velim da u nekim trenucima trokira.Leviathan2 wrote:ja sam imao plinase i isli su ko zvijeri, bez tromosti jedino mi je na 180 kmh . elektronika sama prebacivala nazad na benzin,
eo danas kolega otisao preuzet teslu, sutra ce bit krstenje :D
valjda ce dat koji krug
ja sam odjebao automatiku i imam gumbić za promjenu, nevezano za sistem.
tesla ti ima linearno ubrzanje, nema onog osjećaja šaltanja.
2014-12-30
i tu bi mogao biti problem, računala su baždarena za jedan tip goriva, ako ono kontrolira ubrizgavanje, kompresiju, paljenje... onda kad mijenjaš gorivo računalo može raditi u uvjetima koji nisu optimalni za sagorjevanje plinaveber wrote:
ja sam odjebao automatiku i imam gumbić za promjenu, nevezano za sistem.
Guest- Guest
gumbić je vezan uz računalo. pri većim brzinama plin više nije dovoljan. možeš ga vozit do 210 ali je inertan.
i svako gorivo ima svoje računalo i dvije lambda sonde za svako gorivo.
čim pređe na plin vidim na komandnoj ploči.
dva kompletno odvojena računala i sistema ubrizgavanja. original od proizvođača.
i svako gorivo ima svoje računalo i dvije lambda sonde za svako gorivo.
čim pređe na plin vidim na komandnoj ploči.
dva kompletno odvojena računala i sistema ubrizgavanja. original od proizvođača.
2014-12-30
veber wrote:
onda OK, to ima smisla
ja sam na jednom dizelu bio gasio EGR ventil, 20% više snage, puno bolji odziv na gas
ali nakon nekog vremena te počne zezati računalo sa paljenjem i lampicama za servis, treba mu valjda vremena da skuži kako nije krivo očitanje nego da ne radi
Guest- Guest
meni se samo na benzinu, kada se motor zagrije, pojavi lampica check engine. prvi put rekoh sam sebi koji je to kurac? poklopilo se da sam maknuo katalizator i prvi lonac i vozio jednu forumašicu na klopu. i veli ona meni nije ti to nikaj, lažna uzbuna.
nisam imao plina u drugom tanku. natankirao plin i lampica se ugasila nakon par min.
žena imala praf ( dotičnoj) čim sam na benzinu, lambda ne očitava plinove pa javlja grešku.
nisam imao plina u drugom tanku. natankirao plin i lampica se ugasila nakon par min.
žena imala praf ( dotičnoj) čim sam na benzinu, lambda ne očitava plinove pa javlja grešku.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» jebo vas zds...
» kic jebo te...
» jebo me dan kad sam naučio čitat
» U JEBO TE,DA NE POVJERUJES.
» Jebo Baustelu
» kic jebo te...
» jebo me dan kad sam naučio čitat
» U JEBO TE,DA NE POVJERUJES.
» Jebo Baustelu