U JEBO TE,DA NE POVJERUJES.
Page 1 of 1
U JEBO TE,DA NE POVJERUJES.
Procurili mailovi koji dokazuju: Željka Markić bila je strateg mreže konzervativaca povezanih s Rusijom
Više hrvatskih političara i aktivista godinama su bili članovi grupe 'Agenda Europe' koja je utjecala na zakone o ženskim i LGBT pravima
[size=55]Istina o Agendi[/size]
Više hrvatskih političara i aktivista godinama su bili članovi grupe Agenda Europe, lobističke mreže sastavljene od nekoliko stotina najmoćnijih ultrakonzervativnih organizacija i političkih pokreta. Jedan od stratega bila je Željka Markić. Novosti će u idućim brojevima pokazati kako su utjecali na zakone i rezolucije o ženskim pravima i pravima LGBT zajednice. Istraživanje je provedeno u suradnji s više europskih medi
https://www.portalnovosti.com/istina-o-agendi
Re: U JEBO TE,DA NE POVJERUJES.
Iskreno,zaboli me kurac za Hrvatsku.Vec dugo ne pratim sto se tamo desava,ali ste mi interesantni zbog vasih mentalnih bolesti pa zato i ovdje ne dolazim vise cesto jer sam shvatio da ste ne izljecivi.Ispricavam se par forumasa koji se osjecaju kao hrvati,ali jebiga,tamo zive i vecina su zadnji shupci i podguzne muhe zunzare.Ti si tipichan uzorak gore opisanog.Slucajno sam nabasao na ovo i bilo mi interesantno kako onaj "srpski" mredij SN manipulira i laze hrvate sluzeci na svoj nachin americhkim cifutima.Vi ste ionako vec dugo na vrteski pa vas od toga nece zaboliti prazna tintara.debotoijusto wrote:topla voda
Page 1 of 1