Divljački napad na Bugare u Zadru
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Divljački napad na Bugare u Zadru
nato došao vama
nego, smanji malo kolu, tiltaš pa ti slova bježe
nego, smanji malo kolu, tiltaš pa ti slova bježe
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
i što velite vas dva brata uboga, srebrenica je izmišljen zločin? kao da ona milijunčina s kojom nas pokušavate teretit nije...
2015-08-02
Čekaj malo. Zločin ili genocid? Nešto ti popušta koncetracija. Znam ja da je u tvojoj blentavoj glavi Srbrenica veći zločin od Jasenovca jer su u Jasenovcu pobijeni Srbi. Ali moraš to malo da zamotaš. Ne možeš tako bezveze da lupaš i da ti se smeju ljudi.ljubo1212 wrote:i što velite vas dva brata uboga, srebrenica je izmišljen zločin? kao da ona milijunčina s kojom nas pokušavate teretit nije...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber-
2014-12-30
a fino, djeluje omega, znači znaš i sam da je srebrenica zločin..dzango wrote:Čekaj malo. Zločin ili genocid? Nešto ti popušta koncetracija. Znam ja da je u tvojoj blentavoj glavi Srbrenica veći zločin od Jasenovca jer su u Jasenovcu pobijeni Srbi. Ali moraš to malo da zamotaš. Ne možeš tako bezveze da lupaš i da ti se smeju ljudi.ljubo1212 wrote:i što velite vas dva brata uboga, srebrenica je izmišljen zločin? kao da ona milijunčina s kojom nas pokušavate teretit nije...
ajmo sad polako dalje, reci, kolika je razlika između 4000 i 7000?
vjerujem da ćeš u nekom roku odgovoriti, točno,
dobro, idemo sad dalje, kolika je razlika između 80000 i 700000?
jel išta jasnije?
neće me čudit ako ćeš se praviti blesav, neće ti biti prvi put, zato si takav i ostao..
odoh, neka ti tre baci sijena kad doše kasnije...
2015-08-02
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Aco razbesneo Bugare
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Zaredali se napadi na Bugare radi Makedonije u Hrvatskoj
» Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Zaredali se napadi na Bugare radi Makedonije u Hrvatskoj
» Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 5 of 5