Divljački napad na Bugare u Zadru
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Divljački napad na Bugare u Zadru
Nekima jesu, ali većini nisu. Nemaju tamo više ništa i nemaju gde da se vrate. I da imaju, pitanje je da li bi se vratili. Verovatno ne bi. Kao i što nisu.jastreb wrote:Hahahahaha...Zar stvarno vjeruješ u te bedastoće???dzango wrote:Mogu da se vrate kurac. U spaljenu kuću, bez posla i uz tajne optužnice,jastreb wrote:To nisu nikakve izbjeglice. Tj.izbjeglice su mogli biti najkasnije do 1998. Izbjeglice su lica koja su otjerana u ratnim okolnostima i koja se trenutno ne mogu vratiti kućama.dzango wrote:Kako bre kakve? Idu u Novi Sad pa vidi. Nekada mi se činilo da ih je više od lokalnih.jastreb wrote:
Ma kakve sinje izbjeglice??? Koliko ja znam jedine izbjeglice u Srbiji su oni kozojebi iz arapskih zemalja.
Kako je rat završio odavno,i kako se ovi mogu vratiti u Knin,Đevrske,Kistanje i Benkovac već 25 godina,to stoji da ih se više ne može zvati izbjeglicama,već izjelicama.
Pa kuće su im obnovljene i svako ljeto su ovdje i tu piju i šenluče po mjesec dana i onda odu.
Da ne govorimo o masi njih koja se bez ikakvih problema vratila.
Znači likovi ni po kojoj kategorizaciji ne mogu biti izbjeglice. Baš kao što kod nas nitko ne smatra izbjeglicama ljude prognane 1992. iz Posavine,ili Potkozarja 1992 ili 1995.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Dabogda se s tobom tako sprdali. bescutna stoko.dzango wrote:Srebrenica je fabrika marketinga, političke trgovine i mlaćenja para na tuđoj smrti. Srebrenica je sprdnja sama po sebi.jastreb wrote:Nije ni Srebrenica.dzango wrote:To baš i nije za šalu i ismevanje.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
nakom mujahedina i siptara oni vam dodju treci, triling !
yebati, mi im ne palimo " auta "
Istina...u vas je trenutni trend davljenje cetverogodisnjaka po ulicama. :)
2016-11-17
Epi, sta ti bi? :)))
2016-11-17
Vi se sami sprdate i pravite feštu svake godine. Možete da probate i sa mnom, niko vam ne brani.govinda wrote:Dabogda se s tobom tako sprdali. bescutna stoko.dzango wrote:Srebrenica je fabrika marketinga, političke trgovine i mlaćenja para na tuđoj smrti. Srebrenica je sprdnja sama po sebi.jastreb wrote:Nije ni Srebrenica.dzango wrote:To baš i nije za šalu i ismevanje.MaximusDecimusMiridije wrote:
Last edited by dzango on 13/7/2017, 14:46; edited 1 time in total
2014-04-19
Mr's.dzango wrote:Vi se sami sprdate i pravite feštu svake godine. Možete da probate i samnom, niko vam ne brani.govinda wrote:Dabogda se s tobom tako sprdali. bescutna stoko.dzango wrote:Srebrenica je fabrika marketinga, političke trgovine i mlaćenja para na tuđoj smrti. Srebrenica je sprdnja sama po sebi.jastreb wrote:Nije ni Srebrenica.dzango wrote:
To baš i nije za šalu i ismevanje.
2016-11-17
govinda wrote:Epi, sta ti bi? :)))
Našikao i napravio haos :D
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čibe bre.govinda wrote:Mr's.dzango wrote:Vi se sami sprdate i pravite feštu svake godine. Možete da probate i samnom, niko vam ne brani.govinda wrote:Dabogda se s tobom tako sprdali. bescutna stoko.dzango wrote:Srebrenica je fabrika marketinga, političke trgovine i mlaćenja para na tuđoj smrti. Srebrenica je sprdnja sama po sebi.jastreb wrote:
Nije ni Srebrenica.
2014-04-19
evo ovako izgledaju 'mirni' bugarski navijaci i 'turisti' koji su privedeni u zadru..kako tvrde pizzon i jastreb
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/496574/pogledajte-privedene-bugarske-navijace-neki-su-ostali-samo-u-boksericama
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/496574/pogledajte-privedene-bugarske-navijace-neki-su-ostali-samo-u-boksericama
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
djecu svoju tjeraj ko pascad, djubre cetnicko.dzango wrote:Čibe bre.govinda wrote:Mr's.dzango wrote:Vi se sami sprdate i pravite feštu svake godine. Možete da probate i samnom, niko vam ne brani.govinda wrote:Dabogda se s tobom tako sprdali. bescutna stoko.dzango wrote:
Srebrenica je fabrika marketinga, političke trgovine i mlaćenja para na tuđoj smrti. Srebrenica je sprdnja sama po sebi.
2016-11-17
hahahahahahepikur37 wrote:govinda wrote:Epi, sta ti bi? :)))
Našikao i napravio haos :D
2016-11-17
Čibe, rekao sam.govinda wrote:djecu svoju tjeraj ko pascad, djubre cetnicko.dzango wrote:Čibe bre.govinda wrote:Mr's.dzango wrote:Vi se sami sprdate i pravite feštu svake godine. Možete da probate i samnom, niko vam ne brani.govinda wrote:
Dabogda se s tobom tako sprdali. bescutna stoko.
Sagni se pa sapni mom bobiju...dzango wrote:Čibe, rekao sam.govinda wrote:djecu svoju tjeraj ko pascad, djubre cetnicko.dzango wrote:Čibe bre.govinda wrote:Mr's.dzango wrote:
Vi se sami sprdate i pravite feštu svake godine. Možete da probate i samnom, niko vam ne brani.
2016-11-17
Šapći mu sam, kao i do sada.govinda wrote:Sagni se pa sapni mom bobiju...dzango wrote:Čibe, rekao sam.govinda wrote:djecu svoju tjeraj ko pascad, djubre cetnicko.dzango wrote:Čibe bre.govinda wrote:
Mr's.
2014-04-19
pizzon wrote:ako je on faca za poredjenje,MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
onda yebiga.
Aha ali je zato to sta navijaci jedni drugima rade sranja za usporedbu? Mozemo se i oko toga igrati. Jesi siguran da zelis? Kod nas nikoga jos nije ubilo na stadionima. Kako vi stojite s tim stvarima?
Mislim ovo je dick-measuring najgore vrste ali ti obicno uzivas povlaciti usporedbe i paralele i prisivati epitete "divljaci" pa rekoh. Sta god da nadjes apsolutno sta god bilo na ovome svijetu da nadjes nesto najbolesnije sto je neki umobolnik napravio u Hr. Ja ti pronadjem momentalno nesto gore sto se kod vas desilo. Tako i ovo s davljenjem. Ja ne uzivam u tim stvarima, ali ti volis bas takvu vrstu zajebancije pa ajd.
Guest- Guest
dzango wrote:Srebrenica je fabrika marketinga, političke trgovine i mlaćenja para na tuđoj smrti. Srebrenica je sprdnja sama po sebi.jastreb wrote:Nije ni Srebrenica.dzango wrote:To baš i nije za šalu i ismevanje.MaximusDecimusMiridije wrote:pizzon wrote:zar oni nisu vasi ortaci,
kad bi ti ti čovjek rekao da to isto vi radite s jasenovcem, samo par desetaka godina dulje, al još žešće i s manje osnove...nego ovi u srebrenici...
ljubo1212- Posts : 2050
2015-08-02
Manje osnova u Jasenovcu nego u Srebrenici? Blago tvojoj glavi.ljubo1212 wrote:dzango wrote:Srebrenica je fabrika marketinga, političke trgovine i mlaćenja para na tuđoj smrti. Srebrenica je sprdnja sama po sebi.jastreb wrote:Nije ni Srebrenica.dzango wrote:To baš i nije za šalu i ismevanje.MaximusDecimusMiridije wrote:
kad bi ti ti čovjek rekao da to isto vi radite s jasenovcem, samo par desetaka godina dulje, al još žešće i s manje osnove...nego ovi u srebrenici...
2014-04-19
manje osnova ??
ono jeste, tito je sve to ogranicio
b I j
ono jeste, tito je sve to ogranicio
b I j
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
stiltalo vas? hebga, ni nakon tolko srdelica nemrete upariti obje ganglije
al,neka..
al,neka..
2015-08-02
nato došao vama
nego, smanji malo kolu, tiltaš pa ti slova bježe
nego, smanji malo kolu, tiltaš pa ti slova bježe
2015-08-02
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Aco razbesneo Bugare
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Zaredali se napadi na Bugare radi Makedonije u Hrvatskoj
» Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
» Izetbegović : Napad na muslimane u Jeruzalemu je napad na civilizacijske vrijednosti a preglasavanje kršćana u BiH je super stvar
» Počeo je napad ukrajinskih trupa - pokrenut je napad u gradu Kramatorsk na istoku zemlje, stižu vijesti o žrtvama
» Zaredali se napadi na Bugare radi Makedonije u Hrvatskoj
» Krstičević podivljao u saboru , divljački bacio maketu aviona o pod
Page 4 of 5