EVROPA PRIZNALA SVOJU NAJVEĆU GREŠKU
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: EVROPA PRIZNALA SVOJU NAJVEĆU GREŠKU
tako je, mi srbi čega smo se god dočepali sve smo sjebali!dzango wrote:Šteta. Sjebali bi celu EU.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
oni su svoje oslobodili od nas srba za četiri godine i mogu raditi sa svojim što im srce želi, koliko će nama srbima trebati da oslobodimo naše kosovo to niko živ ne može da zna.bora-corba wrote:Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".dzango wrote:A ne zbog secesionizma? E jebote.Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
prisvajanje JNA itd... To je jedina istina, a sve ostalo je srpska kuknjava za prolivenim mlijekom.
2017-08-05
Pa zašto su mitinge onda pokušavali organizirati i u ustašiji i u bosni...ti si obični slepi sisač srpske mitomanije i nije ni čudo što ste najgora zemlja na balkanu a i šire, bosanci vas prešišali u platama a za to moraš biti ekstremno glup da ti se to desi!dzango wrote:Šta kome smetaju mošti cara Lazara? Šta je pogrešno bilo na mitinzima koji su se bavili unutrašnjim stvarima Srbije?Eroo wrote:"Secesionizam" se desio poslije navedenog.dzango wrote:A ne zbog secesionizma? E jebote.Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
prisvajanje JNA itd... To je jedina istina, a sve ostalo je srpska kuknjava za prolivenim mlijekom.
Prije "secesionizma" su bili "mitinzi istine", "šetanje mošti cara Lazara", "jogurt revolucije" i ostalo, kao što sam naveo.
PS: Korišćenje suverenih prava nije secesionizam, jebote!
Otcepljenje je secesionizam.
2017-08-05
nas su tako učili odmalena i moramo se jako skoncentrisati kad želimo napisati hrvat!Eroo wrote:Može pozorište, ali ne u mojoj kući.dzango wrote:Šta kome smetaju mošti cara Lazara? Šta je pogrešno bilo na mitinzima koji su se bavili unutrašnjim stvarima Srbije?Eroo wrote:"Secesionizam" se desio poslije navedenog.dzango wrote:A ne zbog secesionizma? E jebote.Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
Prije "secesionizma" su bili "mitinzi istine", "šetanje mošti cara Lazara", "jogurt revolucije" i ostalo, kao što sam naveo.
PS: Korišćenje suverenih prava nije secesionizam, jebote!
Otcepljenje je secesionizam.
Secesionizam se ipak ljepše čuje...slično kao i ustaša umjesto Hrvat.
2017-08-05
jel to onaj pižon i jel smem koristi to u raspravama sa njim da ne povredim autorska prava?flumen wrote:Ante Markovic je jedini vodio Jugoslaviju kako treba. Steta da su srbi u ono vrijeme bili gluplji nego u vrijeme Milosa Obrenovica. Kako prolaze desetljeca oni sve gluplji...vid pizduna i djanga
2017-08-05
valjda misliš da se popnemo na njihov nivo? pa oni su ispred nas desetljećima i sjebali su nas i u ratu i u miru a mi smo sve ratove izgubili samo volimo da se kurčimo da smo mi pobedili a ne oni.dzango wrote:Beš mu mater. Al nikako da spadnemo na vaš nivo. Čak ni ubogi Pižon.flumen wrote:Ante Markovic je jedini vodio Jugoslaviju kako treba. Steta da su srbi u ono vrijeme bili gluplji nego u vrijeme Milosa Obrenovica. Kako prolaze desetljeca oni sve gluplji...vid pizduna i djanga
2017-08-05
da sam na vašem mestu ustašo i ja bi tako razmišljo nakon svega što smo vam napravili!danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".dzango wrote:A ne zbog secesionizma? E jebote.Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
2017-08-05
najgore je biti srbin i peder istovremeno, nema veće kazne prirode od toga :(crvenkasti wrote:Bolje biti majmun, samo ne Srbin.
2017-08-05
pa koji su vam kurac oni napravili da ih mrzite( osim turaka ali oni su mačiji kašalj za nas srbe)? Mi srbi smo vam napravili veliko zlo kroz historiju i normalno je da nas ne volite u svojoj blizini.jastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".dzango wrote:A ne zbog secesionizma? E jebote.Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
2017-08-05
to je zbog alkohola, tako ja kad se ožderem rakijom postanem četnik a kad se ožderem vinom postanem obični srbin!Noor wrote:zagonetan si ti meni...ponekad kažeš .....vi hrvati, a ponekad ...mi hrvatijastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".dzango wrote:
A ne zbog secesionizma? E jebote.
2017-08-05
a može bit, voli jastreb naš opustiti se na zidićučardak efendija wrote:to je zbog alkohola, tako ja kad se ožderem rakijom postanem četnik a kad se ožderem vinom postanem obični srbin!Noor wrote:zagonetan si ti meni...ponekad kažeš .....vi hrvati, a ponekad ...mi hrvatijastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:
Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".
Guest- Guest
mi srbi jesmo ali gde su to ustaše radile reci mi, možda ja ne znam pa me prosvetlicrvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Cetiri ratne godine divljali, haracili, pljackali, silovali, etnicki cistili cijele gradove i regije
i sad im je ova kuknjava i teatralno prozivanje i optuzivanje svih i svakoga a Hrvata najvise, stvarno odvratna.
Uvate se Oluje i srpskog egzodusa a predhodne 4 godine rata, e tu imaju opcu amneziju.
Oni kad pocnu kenjati o etnickom ciscenju odmah im treba pod nos uvaliti primjer tkzv Rep. Srpske sa nacionalnom strukturo 1991 i danas.
Njima treba istinom na bezobrazluk
Mi, doduše, jesmo divljali, pljačkali i etnički čistili, ali i oni su isto.
2017-08-05
mi smo svetosavci a nama je velika srbija na prvom mestu bez obzira što Hristos govorio!Eroo wrote:Ne pomaže...Čovjek bi barem očekivao od crkvenih im velikodostojnika da su drugačiji.Ringo10 wrote:NAcional-sovinistickog divljanja, i otvorenog pokusaja za prekrajanjem SFRJ u velikosrpsku tvorevinu, ludjacke nacionalisticke propagande prepune teskih uvreda na racun drugih naroda SFRJ ...Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
Cetiri ratne godine divljali, haracili, pljackali, silovali, etnicki cistili cijele gradove i regije
i sad im je ova kuknjava i teatralno prozivanje i optuzivanje svih i svakoga a Hrvata najvise, stvarno odvratna.
Uvate se Oluje i srpskog egzodusa a predhodne 4 godine rata, e tu imaju opcu amneziju.
Oni kad pocnu kenjati o etnickom ciscenju odmah im treba pod nos uvaliti primjer tkzv Rep. Srpske sa nacionalnom strukturo 1991 i danas.
Čini mi se nevjerojatno koliko im godi dok se ih laže...No, ruku na srce, postoji i ona druga i drugačija Srbija.
2017-08-05
ti si ustaša postao posle oluje, prodana pičketino i jajaro.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Netko je prije mene ovdje napisao : Možeš uspoređivati ali ne i izjednačavati.crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Mi, doduše, jesmo divljali, pljačkali i etnički čistili, ali i oni su isto.
Za sve ratove je kriva Miloševićeva velikosrpska politika. Nisam rekao bilo čija, već Miloševićeva.
Neki imate problem sa nepotrebnim poistovjećivanjem s tom politikom i to je vaš najveći problem.
Točno. On je počeo divljati prije nogo što smo mi ponovo postali ustaše. Ovo naše je odgovor.
2017-08-05
jel on srbin, mi srbi to tako redovno radimo i kad se ožderemo najhrabriji smo na celome svetu!Noor wrote:a može bit, voli jastreb naš opustiti se na zidićučardak efendija wrote:to je zbog alkohola, tako ja kad se ožderem rakijom postanem četnik a kad se ožderem vinom postanem obični srbin!Noor wrote:zagonetan si ti meni...ponekad kažeš .....vi hrvati, a ponekad ...mi hrvatijastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:
Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.
2017-08-05
Haha, čardak efendija za koplje iznad crvenkastog po trolanju.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
yuga je morala prvo de se oslobodi tekovina revolucije,
i kao takva,
verovatno bude prva koja bi usla u nato i eu
nakon sloma komunizma.
tako bi i bilo, da se pitao neko ko sto je pizzon
yuga nije mogla da udje u eu sa odlukama avnoja
i ustavom iz 74 koji pocivna na tekovinama revolucije,
koje su unakazene do maximuma
i kao takva,
verovatno bude prva koja bi usla u nato i eu
nakon sloma komunizma.
tako bi i bilo, da se pitao neko ko sto je pizzon
yuga nije mogla da udje u eu sa odlukama avnoja
i ustavom iz 74 koji pocivna na tekovinama revolucije,
koje su unakazene do maximuma
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Grčka prodala svoju najveću luku Piraeus kineskoj tvrtki
» Evropa mora da uzme svoju sudbinu u svoje ruke
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Analitičar: Putin je napravio ključnu grešku s vojskom
» Fahrudin Radončić: Dragan Čović pravi jednu grešku
» Evropa mora da uzme svoju sudbinu u svoje ruke
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Analitičar: Putin je napravio ključnu grešku s vojskom
» Fahrudin Radončić: Dragan Čović pravi jednu grešku
Page 4 of 4