EVROPA PRIZNALA SVOJU NAJVEĆU GREŠKU
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: EVROPA PRIZNALA SVOJU NAJVEĆU GREŠKU
zagonetan si ti meni...ponekad kažeš .....vi hrvati, a ponekad ...mi hrvatijastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".dzango wrote:A ne zbog secesionizma? E jebote.Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
prisvajanje JNA itd... To je jedina istina, a sve ostalo je srpska kuknjava za prolivenim mlijekom.
Guest- Guest
Osobno sa Srbima imam najbolja iskustva, sa ostalima nisam imao posla pa i ne znam što bih rekao...jastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".dzango wrote:A ne zbog secesionizma? E jebote.Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
prisvajanje JNA itd... To je jedina istina, a sve ostalo je srpska kuknjava za prolivenim mlijekom.
Mislim da te propala Juga i dalje muči, zato taj cinizam.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
nije ti @jastreb zagonetan...jedan dio u njemu je hrvatskog porijekla, a jedan srpskog...ovaj potonji preovladava iako su mu kune sladje od dinara.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
pa tako se i meni čini, al kako god, dobrica je onflumen wrote:nije ti @jastreb zagonetan...jedan dio u njemu je hrvatskog porijekla, a jedan srpskog...ovaj potonji preovladava iako su mu kune sladje od dinara.
Guest- Guest
Nema tu zagionetke....Jesam li ti neki dan napisao? Kada pišem tebi onda sam Hrvat. Kad se obraćam daniju,Flumenu,ili pak Metildi,onda sam komunista,Jugoslaven,Srbin,Crnogorac,Slovenac,Židov...Noor wrote:zagonetan si ti meni...ponekad kažeš .....vi hrvati, a ponekad ...mi hrvatijastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".dzango wrote:
A ne zbog secesionizma? E jebote.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Džejms Matis hvali hrvatsku „Oluju” – „izmenila tok istorije”
sreda, 12.07.2017. u 22:33
http://www.politika.rs/sr/clanak/384820/Dzejms-Matis-hvali-hrvatsku-Oluju-izmenila-tok-istorije
Avaj
sreda, 12.07.2017. u 22:33
http://www.politika.rs/sr/clanak/384820/Dzejms-Matis-hvali-hrvatsku-Oluju-izmenila-tok-istorije
Avaj
Guest- Guest
znači po potrebi..ok, sad ću baš pratitijastreb wrote:Nema tu zagionetke....Jesam li ti neki dan napisao? Kada pišem tebi onda sam Hrvat. Kad se obraćam daniju,Flumenu,ili pak Metildi,onda sam komunista,Jugoslaven,Srbin,Crnogorac,Slovenac,Židov...Noor wrote:zagonetan si ti meni...ponekad kažeš .....vi hrvati, a ponekad ...mi hrvatijastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:
Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".
Guest- Guest
ma ti si izgleda qrc od ovce, ali neka te...samo ti baljezgajjastreb wrote:Nema tu zagionetke....Jesam li ti neki dan napisao? Kada pišem tebi onda sam Hrvat. Kad se obraćam daniju,Flumenu,ili pak Metildi,onda sam komunista,Jugoslaven,Srbin,Crnogorac,Slovenac,Židov...Noor wrote:zagonetan si ti meni...ponekad kažeš .....vi hrvati, a ponekad ...mi hrvatijastreb wrote:Slažem se. Mi Hrvati volimo više čečene,Arbanase,Paštune,Turke,prebjege iz kršćanstva u islam...Ma sve...Samo da nisu Srbi.danni1 wrote:Nema Arapa kod nas, to u Srbiji i Bosni. No kako bilo, bolje i arapi nego srbi, bolje bilo tko samo ne srbi.bora-corba wrote:
Sad nema Srba pa opet prodaju Arapima zemlju za sitne pare i beže iz "lepe svoje".
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
NAcional-sovinistickog divljanja, i otvorenog pokusaja za prekrajanjem SFRJ u velikosrpsku tvorevinu, ludjacke nacionalisticke propagande prepune teskih uvreda na racun drugih naroda SFRJ ...Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
Cetiri ratne godine divljali, haracili, pljackali, silovali, etnicki cistili cijele gradove i regije
i sad im je ova kuknjava i teatralno prozivanje i optuzivanje svih i svakoga a Hrvata najvise, stvarno odvratna.
Uvate se Oluje i srpskog egzodusa a predhodne 4 godine rata, e tu imaju opcu amneziju.
Oni kad pocnu kenjati o etnickom ciscenju odmah im treba pod nos uvaliti primjer tkzv Rep. Srpske sa nacionalnom strukturo 1991 i danas.
Njima treba istinom na bezobrazluk
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Secesionizma nije bilo kad su se šetale mošti cara Lazara, organizirali mitinzi istine po Jugi i provodile jogurt revolucije,dzango wrote:A ne zbog secesionizma? E jebote.Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
ukidale autonomije(Srbiji automatski 4 glasa u predsjedništvu) i pljačkale se zajedničke (hrvatske i slovenske) devize...
Ukratko, pogazili ste Ustav SFRJ.
Sve se to desilo a da Franje nije bilo ni na vidiku.
2016-07-22
Ringo10 wrote:
Cetiri ratne godine divljali, haracili, pljackali, silovali, etnicki cistili cijele gradove i regije
i sad im je ova kuknjava i teatralno prozivanje i optuzivanje svih i svakoga a Hrvata najvise, stvarno odvratna.
Uvate se Oluje i srpskog egzodusa a predhodne 4 godine rata, e tu imaju opcu amneziju.
Oni kad pocnu kenjati o etnickom ciscenju odmah im treba pod nos uvaliti primjer tkzv Rep. Srpske sa nacionalnom strukturo 1991 i danas.
Mi, doduše, jesmo divljali, pljačkali i etnički čistili, ali i oni su isto.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne pomaže...Čovjek bi barem očekivao od crkvenih im velikodostojnika da su drugačiji.Ringo10 wrote:NAcional-sovinistickog divljanja, i otvorenog pokusaja za prekrajanjem SFRJ u velikosrpsku tvorevinu, ludjacke nacionalisticke propagande prepune teskih uvreda na racun drugih naroda SFRJ ...Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
Čini mi se nevjerojatno koliko im godi dok se ih laže...No, ruku na srce, postoji i ona druga i drugačija Srbija.
2016-07-22
Netko je prije mene ovdje napisao : Možeš uspoređivati ali ne i izjednačavati.crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Za sve ratove je kriva Miloševićeva velikosrpska politika. Nisam rekao bilo čija, već Miloševićeva.
Neki imate problem sa nepotrebnim poistovjećivanjem s tom politikom i to je vaš najveći problem.
2016-07-22
Eroo wrote:Netko je prije mene ovdje napisao : Možeš uspoređivati ali ne i izjednačavati.crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Za sve ratove je kriva Miloševićeva velikosrpska politika. Nisam rekao bilo čija, već Miloševićeva.
Neki imate problem sa nepotrebnim poistovjećivanjem s tom politikom i to je vaš najveći problem.
Točno. On je počeo divljati prije nogo što smo mi ponovo postali ustaše. Ovo naše je odgovor.
crvenkasti-
2014-04-17
od koga? bradatih svetosavaca? pa to je zločinačka politička organzacija..što od njih možeš očekivati?Eroo wrote:Ne pomaže...Čovjek bi barem očekivao od crkvenih im velikodostojnika da su drugačiji.Ringo10 wrote:NAcional-sovinistickog divljanja, i otvorenog pokusaja za prekrajanjem SFRJ u velikosrpsku tvorevinu, ludjacke nacionalisticke propagande prepune teskih uvreda na racun drugih naroda SFRJ ...Eroo wrote:Juga je raspala zbog srpskog gaženja Ustava- ukidanjanje autonomnih pokrajina, pljačka zajedničkih deviznih rezervi,
Čini mi se nevjerojatno koliko im godi dok se ih laže...No, ruku na srce, postoji i ona druga i drugačija Srbija.
Guest- Guest
pa nisu rvati budale kao mi srbi kada smo napali rvate i dobili po pički pa se i sad češemopizzon wrote:slidingdoorsoperator wrote:bora-corba wrote:Dan poslije Titove smrti u listu Korijere dela Sera osvanuo je tekst u kojem je pisalo: 'Ako ne budemo oprezni, u Jugoslaviji će se desiti masakr.' Ipak, kada su počeli konflikti u bivšoj Jugoslaviji, Italijani više nisu razumeli šta se tamo dešava.
Pa naravno da nisu razumjeli kada su obični kreteni.
Uostalom, nisu samo političari, intelektualci i novinari u pitanju.
Glasnogovornik BB Galija tada glavnog tajnika UN-a Fred Eckhardt je prvog svibnja 1995. nakon silnih poraza koje su Srbi doživjeli u BiH te i prethodne godine na prvi dan Bljeska javno izjavi kako zna da su Hrvati krenuli prema Okučanima, ali da ne vjeruje da su sposobni tamo stići.
Izgleda kako je to vrijeme bilo neke opće zaraze kretenizmom, a čini se kako se ta situacija ponavlja i danas.
Očito se pribižavaju novi bljeskovi i nove oluje.
Tako to ide kada se kreteni bave politikom, posebno onom vanjskom.
hahahaha
pa mi bismo castili kada bi iko od vas kretena i zlikovaca krenuo na srbe,
bilo gde i bilo kada !
pa i udruzeni u zlocinackom poduhvatu, po navici !
Ma možeš ti zatvoriti vrata i prozore, upaliti klimu, ali će vani i dalje biti +36°C.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Netko je prije mene ovdje napisao : Možeš uspoređivati ali ne i izjednačavati.crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Točno. On je počeo divljati prije nogo što smo mi ponovo postali ustaše. Ovo naše je odgovor.
2016-07-22
evo jajare opet izaziva a kad dobije po pički kmeči godinama! Takvih hrabrih srba sam se ja naslušao u životu,. svi hrabri do odlučujućeg trenutka a onda se razbeže ko zečevipizzon wrote:samo vi hrabro krenite na nas,
bilo gde, u bosni, na kosmetu,
nije problem, pa i c.gori,
od svuda vam se nadamo !
Eroo wrote:Ma možeš ti zatvoriti vrata i prozore, upaliti klimu, ali će vani i dalje biti +36°C.crvenkasti wrote:Eroo wrote:Netko je prije mene ovdje napisao : Možeš uspoređivati ali ne i izjednačavati.crvenkasti wrote:Ringo10 wrote:
Bacio sam jabuku sa balkona, gađao kontejner, i nisam puno fulao, 2-3 metra. Ne kažu bezveze naši stari: jabuka ne pada daleko od kontejnera.
crvenkasti-
2014-04-17
jebiga kad su nas ustaše razbucale ali da je bio pižon sa nama pobedili bi vi moju maunu ustašo!slidingdoorsoperator wrote:Ukratko, tko o čemu, a četnici i njihovi simpatizeri svako malo o Jugoslaviji. Da ne spominjem kako nikako iz psihe ne mogu izbaciti frustracije zbog Bljeska i Oluje.
tako je, mi srbi čega smo se god dočepali sve smo sjebali!dzango wrote:Šteta. Sjebali bi celu EU.
čardak efendija- Posts : 2106
2017-08-05
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Grčka prodala svoju najveću luku Piraeus kineskoj tvrtki
» Evropa mora da uzme svoju sudbinu u svoje ruke
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Analitičar: Putin je napravio ključnu grešku s vojskom
» Fahrudin Radončić: Dragan Čović pravi jednu grešku
» Evropa mora da uzme svoju sudbinu u svoje ruke
» Rado bi branitelj mijenjao svoju mirovinu, neprospavane noći, strahove i svoju žrtvu za vaša radna mjesta, vaše plaće, za vaše obitelji, žene i djecu, rođendane i vaš mir!
» Analitičar: Putin je napravio ključnu grešku s vojskom
» Fahrudin Radončić: Dragan Čović pravi jednu grešku
Page 3 of 4