Čeda Jovanović:Srebrenica je naša sramota i grijeh
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Čeda Jovanović:Srebrenica je naša sramota i grijeh
Mene je onda otac četnik tukao genocidom po leđima.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
Re: Čeda Jovanović:Srebrenica je naša sramota i grijeh
Bio je jedan film i tamo je pobijeno njih desetak. Ne hiljade. Prava cifra je oko 400.kaja wrote:ma nemoj zajebavat đango, pa filovi su bili na you tubu, snimali su neki srbi, ti škorpioni valjdadzango wrote:To je kurac na biciklu. Izginuli su u probijanju ka Tuzli. Zato ih skupljaju 20 godina i usput dodaju svaku kosku koju iskopaju diljem Bosne. Streljanih je u stvari ukupno oko 400.kaja wrote:ma dobra daj ajde, i da je 5000. jel imaš ti predožbu koliko je to ljudi?dzango wrote:U presudi Haga stoji 7 hiljada. Jebote dajte se više dogovorite. Dosta više skupljanja po svakoj rupi u Bosni.kaja wrote:ja ne znam jel se ovi srbi rade ludi ili su ludi.
jasenovac, naser orić, leteći zmaj i bomboni..
pa jebo vas vrag, 8000 (OSAM HILJADA) ljudi ubiti u tjedan dana, kamionima danima voziti do streljanja, bacati u rupe od 12 -92 godina .
jeste normalni luđaci jedni ?! pa poklopite se i šutite bar ako ste bez srama.
pa to u auswitzu nije ubijeno 8000 ljudi u tjedan dana! o jasenovcu da ne pričam, je u 4 godine ali nije u 7 dana !
to tebi normalno možda?
strašno nešto, izvaditi iz kamiona hrpu prestrašenih ljudi, starih, mladih, od 15,16 , odvući do grabe i streljati
pa to monstrum moraš biti
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Čeda Jovanović na aparatima
» Čeda Jovanović: Čović je Ustaša
» Naša granična policija je SRAMOTA
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» NU2-Čeda Prašak
» Čeda Jovanović: Čović je Ustaša
» Naša granična policija je SRAMOTA
» KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ U STUTTGARTU Hrvati izvan Hrvatske nisu dijaspora, nego iseljena Hrvatska - naša braća, naša snaga
» NU2-Čeda Prašak
Page 5 of 5