Od kolovoza poskupljuje struja: Računi na viši za 168 kn
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Od kolovoza poskupljuje struja: Računi na viši za 168 kn
????Noor wrote:ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cmLeviathan2 wrote:otprilike 4x4Noor wrote:Uhuuuu..a tlocrtne dim?Leviathan2 wrote:6mNoor wrote:
Koja dubina rezervoara?
Guest- Guest
Svetac Ukucaj rods tj šipke na engleski
To ti je ta baja
Bezopasno je
To ti je ta baja
Bezopasno je
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
sad nebih ulazio u debljinu stjenki, to je mog brata podrucje, on je to radio i jos nema problema, jesu debele jer mi je jednom objasnjavao da mora biti zbog eventualnog pomicanja tla a ne zbog pritiska vode,Noor wrote:ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cmLeviathan2 wrote:otprilike 4x4Noor wrote:Uhuuuu..a tlocrtne dim?Leviathan2 wrote:6mNoor wrote:
Koja dubina rezervoara?
natrpano zeljeza unutra na kamare, ja sam projektirao navodnjavanje brda i proizvodnju struje tako da stvarno nisam u toj shemi, iako te rezervare koristim i ja za proizvodnju struje
Bezopasno je
Guest- Guest
mozda najbitnija stavka,da ne bi doslo do katastrofe..Leviathan2 wrote:sad nebih ulazio u debljinu stjenki, to je mog brata podrucje, on je to radio i jos nema problema, jesu debele jer mi je jednom objasnjavao da mora biti zbog eventualnog pomicanja tla a ne zbog pritiska vode,Noor wrote:ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cmLeviathan2 wrote:otprilike 4x4Noor wrote:Uhuuuu..a tlocrtne dim?Leviathan2 wrote:
6m
natrpano zeljeza unutra na kamare, ja sam projektirao navodnjavanje brda i proizvodnju struje tako da stvarno nisam u toj shemi, iako te rezervare koristim i ja za proizvodnju struje
Guest- Guest
evo čitajpismejker wrote:dobro..kod menea je bila prilicno velika gvalja paučine,koja se cudno micala...RayMabus wrote:Svetac Ukucaj rods tj šipke na engleski
To ti je ta baja
Bezopasno je
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2009/05/rods.html?m=1
2014-04-11
bukmarkao,kasnije procitam..RayMabus wrote:evo čitajpismejker wrote:dobro..kod menea je bila prilicno velika gvalja paučine,koja se cudno micala...RayMabus wrote:Svetac Ukucaj rods tj šipke na engleski
To ti je ta baja
Bezopasno je
Guest- Guest
kažeš 1 cm?! :) hjuuuiij :Dpismejker wrote:????Noor wrote:ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cmLeviathan2 wrote:otprilike 4x4Noor wrote:Uhuuuu..a tlocrtne dim?Leviathan2 wrote:
6m
Pa šahte 1m x 1m su 15-20...ovisno :)
Guest- Guest
ajmo ovako duzina6 metara,fi 1 metar..dakle cjevulja postena,e sad fi mesa stijenke,na te dimenzije da bude 25 cenata?? nelogicno mi..Noor wrote:kažeš 1 cm?! :) hjuuuiij :Dpismejker wrote:????Noor wrote:ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cmLeviathan2 wrote:otprilike 4x4Noor wrote:
Uhuuuu..a tlocrtne dim?
Guest- Guest
Leviathan2 wrote:sad nebih ulazio u debljinu stjenki, to je mog brata podrucje, on je to radio i jos nema problema, jesu debele jer mi je jednom objasnjavao da mora biti zbog eventualnog pomicanja tla a ne zbog pritiska vode,Noor wrote:ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cmLeviathan2 wrote:otprilike 4x4Noor wrote:Uhuuuu..a tlocrtne dim?Leviathan2 wrote:
6m
A da, ti zidovi trpe opterećenja i izvana ;)
I odozdo ;)
Guest- Guest
hajmo reci do nekih 3 centa,bi drzalo sve cvrstim..panece tu biti 10 000 kg,po cm2
Guest- Guest
neće ništa nemoj truditi hvatati jer bježi u druga dimenzija ne može uhvatitipismejker wrote:bukmarkao,kasnije procitam..RayMabus wrote:evo čitajpismejker wrote:dobro..kod menea je bila prilicno velika gvalja paučine,koja se cudno micala...RayMabus wrote:Svetac Ukucaj rods tj šipke na engleski
To ti je ta baja
Bezopasno je
2014-04-11
Nema takve cijevi, bar ja ne znampismejker wrote:ajmo ovako duzina6 metara,fi 1 metar..dakle cjevulja postena,e sad fi mesa stijenke,na te dimenzije da bude 25 cenata?? nelogicno mi..Noor wrote:kažeš 1 cm?! :) hjuuuiij :Dpismejker wrote:????Noor wrote:ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cmLeviathan2 wrote:
otprilike 4x4
Za koji medij? Temperatura? Tlak?
Guest- Guest
govoris o zeljezu?pismejker wrote:ajmo ovako duzina6 metara,fi 1 metar..dakle cjevulja postena,e sad fi mesa stijenke,na te dimenzije da bude 25 cenata?? nelogicno mi..Noor wrote:kažeš 1 cm?! :) hjuuuiij :Dpismejker wrote:????Noor wrote:ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cmLeviathan2 wrote:
otprilike 4x4
zeljezni rezervar takvih dimenzija bi mogao biti i od 5 mm stijenke, eventualnim pomicanjem tla bi doslo od deformiranja a kod betona do pucanja
2014-04-11
a kak to izgleda?RayMabus wrote:ignorirati ne treba bojatipismejker wrote:hvatati? ne pada mi napamet
Guest- Guest
nope,ja bih iskopao rupetinu,duboku koliko je potrebno izbetonirao je,imala bi sa strane lufta da kad rezervoar stane,sa svake strane bar 30cm,a rezervoar bi postavio na masivne celicne opruge ili gumaste amortizere...oni bi kompenzirali pomicanje tla,a drugog naprezanja ne bi bilo...Leviathan2 wrote:govoris o zeljezu?pismejker wrote:ajmo ovako duzina6 metara,fi 1 metar..dakle cjevulja postena,e sad fi mesa stijenke,na te dimenzije da bude 25 cenata?? nelogicno mi..Noor wrote:kažeš 1 cm?! :) hjuuuiij :Dpismejker wrote:????Noor wrote:
ako su stijenke AB, mimimalno su 35-40 cm
zeljezni rezervar takvih dimenzija bi mogao biti i od 5 mm stijenke, eventualnim pomicanjem tla bi doslo od deformiranja a kod betona do pucanja
Last edited by pismejker on 9/7/2017, 00:30; edited 1 time in total
Guest- Guest
može vidjeti samo kad mrak i krajičkom oka, nešto prođe zrakomNoor wrote:a kak to izgleda?RayMabus wrote:ignorirati ne treba bojatipismejker wrote:hvatati? ne pada mi napamet
2014-04-11
Noor wrote:a kak to izgleda?RayMabus wrote:ignorirati ne treba bojatipismejker wrote:hvatati? ne pada mi napamet
ovaj je onaj opasni...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» STRUJA IPAK POSKUPLJUJE
» Novi namet : Struja poskupljuje 30%
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Italija : Struja poskupljuje 40 a plin 30%
» Poskupljuje struja, plin, pogrebne usluge a i autoput
» Novi namet : Struja poskupljuje 30%
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Italija : Struja poskupljuje 40 a plin 30%