Od kolovoza poskupljuje struja: Računi na viši za 168 kn
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Od kolovoza poskupljuje struja: Računi na viši za 168 kn
Poskupljuje struja: Računi na godišnjoj razini viši za 168 kn
Prema izračunima stručnjaka za Novu TV račun za struju prosječnog kućanstva koje troši 300 kilovatsati na mjesec bi se sa sadašnje 272 kune povećao na 286 kuna
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/poskupljuje-struja-racuni-na-godisnjoj-razini-visi-za-168-kn-531654 - 24sata.hr
Od kolovoza poskupljuje struja. Naime, u sljedećih tjedan dana, kako doznaje Dnevnik Nove TV, ministar energetike donijet će odluku o povećanju naknade za poticanje obnovljivih izvora energije pa će se povećati računi za električnu energiju.
Odluka o povećanju naknade za obnovljive izvore očekuje se sljedeći tjedan, formalno najvjerojatnije na slijedećoj sjednici Vlade.
Guest- Guest
Re: Od kolovoza poskupljuje struja: Računi na viši za 168 kn
ahahaha, pljackaska posla,
e mojtesla jebemte zvaljavog ,
jesi im dao nacin da oderu ljude
e mojtesla jebemte zvaljavog ,
jesi im dao nacin da oderu ljude
ti mislis da se zajebavampismejker wrote:Otimat cemo se mi za Levija i njegov Spaček...
:D
i nije spacek nego yugic al je na bengu
audi je buo na struju al sam ga ujebo, sad trebam slagat drugog
čuj,pricao sam sa jkednim frendom u Slavoniji,i kaze da se na internetu na tjuu mogu naci shematicsi i upute za slaganje nekog stroja,koji ..a nes radi...valjda kostenlos energija,a kad su ghovna iz Obamine administracije to nanjusili,Obama je zaprijetio da ce svakog tk oto pokusa uvesti u masovno koristenje proglasiti teroristom..pas mu guzicu matere poharo..mislim Obami...
jkesi cuo nes slicno?
jkesi cuo nes slicno?
Guest- Guest
ma internet je pun nazovi free energija, odi na yubito i upisi free, imas hrpu tih sranjapismejker wrote:čuj,pricao sam sa jkednim frendom u Slavoniji,i kaze da se na internetu na tjuu mogu naci shematicsi i upute za slaganje nekog stroja,koji ..a nes radi...valjda kostenlos energija,a kad su ghovna iz Obamine administracije to nanjusili,Obama je zaprijetio da ce svakog tk oto pokusa uvesti u masovno koristenje proglasiti teroristom..pas mu guzicu matere poharo..mislim Obami...
jkesi cuo nes slicno?
ja govorim o prakticnim stvarima, jednostavno i funkcionalno, ostalo na pp
jasna stvar..Leviathan2 wrote:ma internet je pun nazovi free energija, odi na yubito i upisi free, imas hrpu tih sranjapismejker wrote:čuj,pricao sam sa jkednim frendom u Slavoniji,i kaze da se na internetu na tjuu mogu naci shematicsi i upute za slaganje nekog stroja,koji ..a nes radi...valjda kostenlos energija,a kad su ghovna iz Obamine administracije to nanjusili,Obama je zaprijetio da ce svakog tk oto pokusa uvesti u masovno koristenje proglasiti teroristom..pas mu guzicu matere poharo..mislim Obami...
jkesi cuo nes slicno?
Guest- Guest
poslano objasnjenjenje, jesi shvatio?pismejker wrote:jasna stvar..Leviathan2 wrote:ma internet je pun nazovi free energija, odi na yubito i upisi free, imas hrpu tih sranjapismejker wrote:čuj,pricao sam sa jkednim frendom u Slavoniji,i kaze da se na internetu na tjuu mogu naci shematicsi i upute za slaganje nekog stroja,koji ..a nes radi...valjda kostenlos energija,a kad su ghovna iz Obamine administracije to nanjusili,Obama je zaprijetio da ce svakog tk oto pokusa uvesti u masovno koristenje proglasiti teroristom..pas mu guzicu matere poharo..mislim Obami...
jkesi cuo nes slicno?
ten-four...jesam...isao samo kofi napraviti....imas odgovor..Leviathan2 wrote:poslano objasnjenjenje, jesi shvatio?pismejker wrote:jasna stvar..Leviathan2 wrote:ma internet je pun nazovi free energija, odi na yubito i upisi free, imas hrpu tih sranjapismejker wrote:čuj,pricao sam sa jkednim frendom u Slavoniji,i kaze da se na internetu na tjuu mogu naci shematicsi i upute za slaganje nekog stroja,koji ..a nes radi...valjda kostenlos energija,a kad su ghovna iz Obamine administracije to nanjusili,Obama je zaprijetio da ce svakog tk oto pokusa uvesti u masovno koristenje proglasiti teroristom..pas mu guzicu matere poharo..mislim Obami...
jkesi cuo nes slicno?
Guest- Guest
inace taj sistem sam smislio prije 30 godina za navodnjavanje jednog brda gdje imam nasade jabuka :Dpismejker wrote:ten-four...jesam...isao samo kofi napraviti....imas odgovor..Leviathan2 wrote:poslano objasnjenjenje, jesi shvatio?pismejker wrote:jasna stvar..Leviathan2 wrote:ma internet je pun nazovi free energija, odi na yubito i upisi free, imas hrpu tih sranjapismejker wrote:čuj,pricao sam sa jkednim frendom u Slavoniji,i kaze da se na internetu na tjuu mogu naci shematicsi i upute za slaganje nekog stroja,koji ..a nes radi...valjda kostenlos energija,a kad su ghovna iz Obamine administracije to nanjusili,Obama je zaprijetio da ce svakog tk oto pokusa uvesti u masovno koristenje proglasiti teroristom..pas mu guzicu matere poharo..mislim Obami...
jkesi cuo nes slicno?
samo se pazi Zlih i jalnušnih susjeda... ..Imam takvu u susjedstvu..podrijetlom Zlovenka...Leviathan2 wrote:inace taj sistem sam smislio prije 30 godina za navodnjavanje jednog brda gdje imam nasade jabuka :Dpismejker wrote:ten-four...jesam...isao samo kofi napraviti....imas odgovor..Leviathan2 wrote:poslano objasnjenjenje, jesi shvatio?pismejker wrote:jasna stvar..Leviathan2 wrote:
ma internet je pun nazovi free energija, odi na yubito i upisi free, imas hrpu tih sranja
Guest- Guest
u plemenu nema zlih susjeda :Dpismejker wrote:samo se pazi Zlih i jalnušnih susjeda... ..Imam takvu u susjedstvu..podrijetlom Zlovenka...Leviathan2 wrote:inace taj sistem sam smislio prije 30 godina za navodnjavanje jednog brda gdje imam nasade jabuka :Dpismejker wrote:ten-four...jesam...isao samo kofi napraviti....imas odgovor..Leviathan2 wrote:poslano objasnjenjenje, jesi shvatio?pismejker wrote:
jasna stvar..
pleme isto ima koristi od toga tako da :D
inace u plemenu struju od elektre ne koristi nitko, odavno smo nezavisni sto se tice toga
blago tebi..hmmm,nelose...dam malo štroma i susjedi,pa tako.....Leviathan2 wrote:u plemenu nema zlih susjeda :Dpismejker wrote:samo se pazi Zlih i jalnušnih susjeda... ..Imam takvu u susjedstvu..podrijetlom Zlovenka...Leviathan2 wrote:inace taj sistem sam smislio prije 30 godina za navodnjavanje jednog brda gdje imam nasade jabuka :Dpismejker wrote:ten-four...jesam...isao samo kofi napraviti....imas odgovor..Leviathan2 wrote:
poslano objasnjenjenje, jesi shvatio?
Guest- Guest
dobro,imam pofanj komad zemlje,i kazem da je to hidrofor za navodnjavanje bašte...
Guest- Guest
gledaj, kod nas je filozofija da ako imas neceg viska to i podijelis, posto neke stvari ne komercijaliziramo a kreiraju se viskovi onda ima cjelo peleme, u biti je dobrobit plemena na prvom mjestu jer ako pleme dobro stoji onda je svima dobro,pismejker wrote:blago tebi..hmmm,nelose...dam malo štroma i susjedi,pa tako.....Leviathan2 wrote:u plemenu nema zlih susjeda :Dpismejker wrote:samo se pazi Zlih i jalnušnih susjeda... ..Imam takvu u susjedstvu..podrijetlom Zlovenka...Leviathan2 wrote:inace taj sistem sam smislio prije 30 godina za navodnjavanje jednog brda gdje imam nasade jabuka :Dpismejker wrote:
ten-four...jesam...isao samo kofi napraviti....imas odgovor..
posto je pleme ipak zajednica ukoliko bi bilo ekstremnih razlika imovinskog ili drugog tipa dolazilo bi do trzavica,
ako meni biznis dobro ide ja cu dodat vise u plemensku kasu za pomoci drugima, isto ako ogu pomoci nekim savjetom, nekom vezom i slicno,
pleme brine o svojima,
ufffff....lici mi to na Jehowine svjedoke,kad sam se pokusao infiltrirati da ugrabim jednu ojojojjjjj curu..podosta mi oni lice konstruktom na pleme..i djeljenje je bas izrazeno...Leviathan2 wrote:gledaj, kod nas je filozofija da ako imas neceg viska to i podijelis, posto neke stvari ne komercijaliziramo a kreiraju se viskovi onda ima cjelo peleme, u biti je dobrobit plemena na prvom mjestu jer ako pleme dobro stoji onda je svima dobro,pismejker wrote:blago tebi..hmmm,nelose...dam malo štroma i susjedi,pa tako.....Leviathan2 wrote:u plemenu nema zlih susjeda :Dpismejker wrote:samo se pazi Zlih i jalnušnih susjeda... ..Imam takvu u susjedstvu..podrijetlom Zlovenka...Leviathan2 wrote:
inace taj sistem sam smislio prije 30 godina za navodnjavanje jednog brda gdje imam nasade jabuka :D
posto je pleme ipak zajednica ukoliko bi bilo ekstremnih razlika imovinskog ili drugog tipa dolazilo bi do trzavica,
ako meni biznis dobro ide ja cu dodat vise u plemensku kasu za pomoci drugima, isto ako ogu pomoci nekim savjetom, nekom vezom i slicno,
pleme brine o svojima,
Guest- Guest
ma sto imas komu objasnjavat, koga boli kurac sto je to na tvojemu,pismejker wrote:dobro,imam pofanj komad zemlje,i kazem da je to hidrofor za navodnjavanje bašte...
ljudi se previse opravdavaju i trose energiju
jel znas kakve klime imamo u kucama, obicna hladna voda i jebeni ventilator,i koga boli kuratz zas imamo par dubokih rezervaraa ne uzgajamo ni ribe ni rakove unutra
prije 20 godina sam u zurichu bio sam nekim likovima (inovatorima) i spomenuo im to, evo vec par godina se zurich hladi s vodom iz jezera, , jbte, na dnu jezera je par stupnjeva temperatura,
viš ti viš...imas pravo...nego pitanje..kolikom tlacnom ili kakvom drugom naprezanju je izlozen taj rezervoar?,i koliko je u biti debelo "meso" tog rezervoara..?Leviathan2 wrote:ma sto imas komu objasnjavat, koga boli kurac sto je to na tvojemu,pismejker wrote:dobro,imam pofanj komad zemlje,i kazem da je to hidrofor za navodnjavanje bašte...
jel znas kakve klime imamo u kucama, obicna hladna voda i jebeni ventilator,i koga boli kuratz zas imamo par dubokih rezervaraa ne uzgajamo ni ribe ni rakove unutra
prije 20 godina sam u zurichu bio sam nekim likovima (inovatorima) i spomenuo im to, evo vec par godina se zurich hladi s vodom iz jezera, , jbte, na dnu jezera je par stupnjeva temperatura,
Guest- Guest
jehove su ok samo da se odreknu religije, al religija je to sto njih drzi na okupupismejker wrote:ufffff....lici mi to na Jehowine svjedoke,kad sam se pokusao infiltrirati da ugrabim jednu ojojojjjjj curu..podosta mi oni lice konstruktom na pleme..i djeljenje je bas izrazeno...Leviathan2 wrote:gledaj, kod nas je filozofija da ako imas neceg viska to i podijelis, posto neke stvari ne komercijaliziramo a kreiraju se viskovi onda ima cjelo peleme, u biti je dobrobit plemena na prvom mjestu jer ako pleme dobro stoji onda je svima dobro,pismejker wrote:blago tebi..hmmm,nelose...dam malo štroma i susjedi,pa tako.....Leviathan2 wrote:u plemenu nema zlih susjeda :Dpismejker wrote:
samo se pazi Zlih i jalnušnih susjeda... ..Imam takvu u susjedstvu..podrijetlom Zlovenka...
pleme brine o svojima,
pleme funkcionira na nesebicnosti ali i apsolutnoj slobodi da budes sebican ako to zelis, ninasto nisi obvezan i nitko te ne moze natjerat na nesto sto ne zelis, hrpu stvari sam i ja odbio ucestvovat jer me em ne zanima em smatram nekorisnim po mene
nemam blage, nitko to nije mjerio, bitna je temperatura vode na dnu rezervarapismejker wrote:viš ti viš...imas pravo...nego pitanje..kolikom tlacnom ili kakvom drugom naprezanju je izlozen taj rezervoar?,i koliko je u biti debelo "meso" tog rezervoara..?Leviathan2 wrote:ma sto imas komu objasnjavat, koga boli kurac sto je to na tvojemu,pismejker wrote:dobro,imam pofanj komad zemlje,i kazem da je to hidrofor za navodnjavanje bašte...
» Novi namet : Struja poskupljuje 30%
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Italija : Struja poskupljuje 40 a plin 30%
» Poskupljuje struja, plin, pogrebne usluge a i autoput
» Novi namet : Struja poskupljuje 30%
» Od Nove godine poskupljuje struja
» Italija : Struja poskupljuje 40 a plin 30%
» Poskupljuje struja, plin, pogrebne usluge a i autoput
Page 1 of 4