Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
Hahahhaha, nisam..ručak je preneseno značenje iako uključuje zbilju.aben wrote:kako nemo kvalitetnog obeda? ti si danaska toliko kalorija savladala, da ti se počelo mutiti
Pogledaj sve samo sve nadobudne, samodopadne osobe koje ovdje pišu. Zbog čega?
Mjesečna sigurna plaća.
I ja bih tako bila intelektualno nadmoćna, sve i još više od toga.
No, ne osjećam se, dovoljno nadmoćna :)
Sigurna plaća je plaća :)
Guest- Guest
Re: Žižek: ‘Zdrava hrana je glupa moda, treba pušiti, jesti čokoladu i mnogo piti’
ma, ploća- šmloća.
jo sun na odvikavanju i od ploće. na valjo ovisiti o ničemu.
da imun ploću, možda bi i jo bi nadobudan, možda bi poželi kupiti nešto, a unda bi moro ugro, pa bi se moro oprati, pa vrućina biži biži. a bog nan je do da nan barinku u letu nišće ne tribo, nego iskricu isti i piti, i tloh za spati...
da imun ploću, možda bi i jo bi nadobudan, možda bi poželi kupiti nešto, a unda bi moro ugro, pa bi se moro oprati, pa vrućina biži biži. a bog nan je do da nan barinku u letu nišće ne tribo, nego iskricu isti i piti, i tloh za spati...
2014-04-16
No, da...aben wrote:ma, ploća- šmloća.
Ali u kojem svijetu živimo?
Sve se mjeri brojevima...
Što je veći broj, to su prsa napuhanija :)
Guest- Guest
a sta da kazem
od ove teme sam se i uspalio i ogladnio
od ove teme sam se i uspalio i ogladnio
2014-04-19
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Balkan treba jednostavno ignorirati. Laganje im je duševna hrana
» ''INFEKTOLOG IZ SVEUČILIŠNE BOLNICE U BERLINU: ‘Hrvatska treba mnogo strože mjere, i to idućih dva do tri mjeseca’''
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
» Kolinda deci delila srpsku čokoladu za Dan branitelja
» ''INFEKTOLOG IZ SVEUČILIŠNE BOLNICE U BERLINU: ‘Hrvatska treba mnogo strože mjere, i to idućih dva do tri mjeseca’''
» Kinezi bijesni na Dačića jer izbjegava put u Kinu!Ovo može mnogo da nas mnogo košta
» Mnogo smo jaki!Kad mi Aca naredi cu da kazem sta smo kupili.Mnogo smo jaki kus
» Kolinda deci delila srpsku čokoladu za Dan branitelja
Page 6 of 6