Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
Samo da prođe zima. Ne valja "arbitraža" po hladnoći.vuksadinare wrote:dabome da hoce..jer iduce godine sljedi arbitraza...dzango wrote:Nisu još. Ali hoće dogodine.vuksadinare wrote:vratili se oni nazad doma...dzango wrote:Dođi na godišnji odmor. Ima dosta tvojih zemljaka. Ima da te dočekaju kao najrođenijeg.vuksadinare wrote:apatin moj hrvatski grad ..upoznajte ga
https://www.youtube.com/watch?v=tAkSf-pzGmk
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Što ne bi živeli u administrativnoj jedinici pod nazivom Hrvatska?vuksadinare wrote:..a nista ako se jedan jsoko joras pomirio da mora zivjeti u hrvatskoj tako ce i apatinci....bar nece strahovati ici na more sa srbijanskom regom...
2014-04-19
vjerujem da je apatin ljepsi u proljece nego zimi..dzango wrote:Samo da prođe zima. Ne valja "arbitraža" po hladnoći.vuksadinare wrote:dabome da hoce..jer iduce godine sljedi arbitraza...dzango wrote:Nisu još. Ali hoće dogodine.vuksadinare wrote:vratili se oni nazad doma...dzango wrote:
Dođi na godišnji odmor. Ima dosta tvojih zemljaka. Ima da te dočekaju kao najrođenijeg.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja sam za Rovinj siguran.vuksadinare wrote:vjerujem da je apatin ljepsi u proljece nego zimi..dzango wrote:Samo da prođe zima. Ne valja "arbitraža" po hladnoći.vuksadinare wrote:dabome da hoce..jer iduce godine sljedi arbitraza...dzango wrote:Nisu još. Ali hoće dogodine.vuksadinare wrote:
vratili se oni nazad doma...
2014-04-19
...daleko je rovinj...ako prizednis nije ni apatin na kraj svijeta...dzango wrote:Ja sam za Rovinj siguran.vuksadinare wrote:vjerujem da je apatin ljepsi u proljece nego zimi..dzango wrote:Samo da prođe zima. Ne valja "arbitraža" po hladnoći.vuksadinare wrote:dabome da hoce..jer iduce godine sljedi arbitraza...dzango wrote:
Nisu još. Ali hoće dogodine.
2015-09-08
I bre kakav si trut. Nije daleko. Očas posla to. U Rovinju ima puno cigara pa možeš i da popušiš.vuksadinare wrote:...daleko je rovinj...ako prizednis nije ni apatin na kraj svijeta...dzango wrote:Ja sam za Rovinj siguran.vuksadinare wrote:vjerujem da je apatin ljepsi u proljece nego zimi..dzango wrote:Samo da prođe zima. Ne valja "arbitraža" po hladnoći.vuksadinare wrote:
dabome da hoce..jer iduce godine sljedi arbitraza...
2014-04-19
..cini mi se da ce te vi na koncu dobrano popusiti....na vuckov racun naravno,...dzango wrote:I bre kakav si trut. Nije daleko. Očas posla to. U Rovinju ima puno cigara pa možeš i da popušiš.vuksadinare wrote:...daleko je rovinj...ako prizednis nije ni apatin na kraj svijeta...dzango wrote:Ja sam za Rovinj siguran.vuksadinare wrote:vjerujem da je apatin ljepsi u proljece nego zimi..dzango wrote:
Samo da prođe zima. Ne valja "arbitraža" po hladnoći.
2015-09-08
Jel to znači da je Zemun naš?
bosanski?Eroo wrote:Jel to znači da je Zemun naš?
2014-12-30
ovo je vec postalo tradicionalno..ono sto popusimo od janeza ili međun.zajednice moramo namiriti preko leđa 'brace' srba..
2015-09-08
Lazanski i njegovi gosti pričaju gluposti, ono, kao bit će hr ucjenjibvanja prilikom otvaranja poglavlja.
Ne radi se o ucjenama, nego o nečem drugom. Naime, kod nekih od poglavlja morate priložiti i kartu
o državnoj granici, odnosno o granicama općina ili regija.Naravno, ako se neka od susjeda s tim granicama
ne slaže da neće dozvoliti otvaranje.To nisu ucjene, nego neprizvanje granice koju si je smislio susjed,
bez da je to prethodno sa susjedom dogovorio.
Ne radi se o ucjenama, nego o nečem drugom. Naime, kod nekih od poglavlja morate priložiti i kartu
o državnoj granici, odnosno o granicama općina ili regija.Naravno, ako se neka od susjeda s tim granicama
ne slaže da neće dozvoliti otvaranje.To nisu ucjene, nego neprizvanje granice koju si je smislio susjed,
bez da je to prethodno sa susjedom dogovorio.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Vanjska granica EU, ako ti je tako lakše progutat.veber wrote:bosanski?Eroo wrote:Jel to znači da je Zemun naš?
2016-07-22
PS:
Nije Slovenija samo tako blokirala 14 poglavlja Hrvatskoj. Podpisivanjem bi se priznalo ono šta se u poglavlju odnosilo na granice, a to se onda može koristiti kod eventualne arbitraže. Naravno, novinari i političari ovakvu argumentaciju (jedino ispravnu) namjerno preskaču.
Nije Slovenija samo tako blokirala 14 poglavlja Hrvatskoj. Podpisivanjem bi se priznalo ono šta se u poglavlju odnosilo na granice, a to se onda može koristiti kod eventualne arbitraže. Naravno, novinari i političari ovakvu argumentaciju (jedino ispravnu) namjerno preskaču.
Sad sam malo preletio stare karte...Jako komplicirano, odista...Trebat će puno dobre volje
i znanja da se odredi pravedna i poštena granica. Nema te arbitraže koja bi to mogla bolje
učiniti od Hrvatske i Srbije. Admirali i generali tu nemaju što tražiti. Posebno oni frustrirani s gubitkom države.
i znanja da se odredi pravedna i poštena granica. Nema te arbitraže koja bi to mogla bolje
učiniti od Hrvatske i Srbije. Admirali i generali tu nemaju što tražiti. Posebno oni frustrirani s gubitkom države.
2016-07-22
Vjerojatno će se zamieniti to apatinsko područje za srbsku zemlju u Baranji i Slavoniji.
ma i to ćemo popušiti, naša diplomacija će jesti kanapeje i vuči bijelo, a srbadija lobirati po ložama, lobijima i konferencijama, samo kad vidim onu novu tuku iz MVP-a koja tvrdi da se Hrvatska brani u Kuvajtu sasvim je jasno gdje smo i gdje idemo
Kermit-
2014-04-17
Opet kmeči hedervaryjeski izdrk! Hrvatska nije popušila na kopnu ništa, sve je dobila, a na moru Slovenci nisu ostvarili glavni cilj, izlaz na otvoreno more i epikontinentski pojas. A ti vuci bielo!!!asilovski wrote:ma i to ćemo popušiti, naša diplomacija će jesti kanapeje i vuči bijelo, a srbadija lobirati po ložama, lobijima i konferencijama, samo kad vidim onu novu tuku iz MVP-a koja tvrdi da se Hrvatska brani u Kuvajtu sasvim je jasno gdje smo i gdje idemo
Čardak trolino pročitaj marcelov članak, onda uzmi govna koja si izasrao do sada i fino se najedi sa svojim drugarima parazitimaRegoč wrote:Opet kmeči hedervaryjeski izdrk! Hrvatska nije popušila na kopnu ništa, sve je dobila, a na moru Slovenci nisu ostvarili glavni cilj, izlaz na otvoreno more i epikontinentski pojas. A ti vuci bielo!!!asilovski wrote:ma i to ćemo popušiti, naša diplomacija će jesti kanapeje i vuči bijelo, a srbadija lobirati po ložama, lobijima i konferencijama, samo kad vidim onu novu tuku iz MVP-a koja tvrdi da se Hrvatska brani u Kuvajtu sasvim je jasno gdje smo i gdje idemo
Kermit-
2014-04-17
Vuci bielo! Što je Hrvatska popušila?asilovski wrote:Čardak trolino pročitaj marcelov članak, onda uzmi govna koja si izasrao do sada i fino se najedi sa svojim drugarima parazitimaRegoč wrote:Opet kmeči hedervaryjeski izdrk! Hrvatska nije popušila na kopnu ništa, sve je dobila, a na moru Slovenci nisu ostvarili glavni cilj, izlaz na otvoreno more i epikontinentski pojas. A ti vuci bielo!!!asilovski wrote:ma i to ćemo popušiti, naša diplomacija će jesti kanapeje i vuči bijelo, a srbadija lobirati po ložama, lobijima i konferencijama, samo kad vidim onu novu tuku iz MVP-a koja tvrdi da se Hrvatska brani u Kuvajtu sasvim je jasno gdje smo i gdje idemo
hahaha,
hrvati bi malo badintera malo au katastar,
ili nesto trece, kako im sta odgovara.
nema problema, mi cekamo da predjete dunav
da nam donesete na uvid au katastar ):)
ili nesto trece, kako im sta odgovara.
Last edited by pizzon on 6/7/2017, 09:50; edited 1 time in total
pizzon2- Posts : 1267
2017-05-25
...pa da nisu ne bi lazanski,dacic drhtali i naricali izgubit cemo grad a dobiti mocvari sa komarcima i pijavicama..pizzon wrote:hahaha,
ili nesto trece, kako im sta odgvara.
2015-09-08
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Lazanski (citaj i Suljo) uputio najozbiljnije ratoborne prijetnje Hrvatskoj i Kosovu!Nove "Oluje" nad Srbima Srbija nece dozvoliti
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
» BRAĆA PO MRŽNJI PREMA SRBIMA! Hrvati i Albanci zajedno
» HARADINAJ:Trebamo Srbima pokazati gdje im je mjesto i isto uraditi kao i Hrvati
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
» BRAĆA PO MRŽNJI PREMA SRBIMA! Hrvati i Albanci zajedno
» HARADINAJ:Trebamo Srbima pokazati gdje im je mjesto i isto uraditi kao i Hrvati
Page 3 of 4