Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Lazanski:Hrvati merkaju Apatin a Srbima jaruge i mocvara
Vi obično zamišljate pre arbitraže. Posle dobijete daonju pipu i papir da obrišete dupe.vuksadinare wrote:zamisli mi dobijemo pivo,luku,2/3 grada a oni komarce i gliste...i na upit sta da rade sa komarcima i glistama..dobiju odgovor idite pecat na dunav
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber wrote:a, bre džango nisam znao da si derpe. hoće to kod vas u srbiji!dzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.vuksadinare wrote:tsssss...jelen pivo postaje hrvatsko pivo...
Vidi se da ne znaš SrBski, SrBski se ispravno kaže "kod vas u SrbijU".
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
apatin moj hrvatski grad ..upoznajte ga
https://www.youtube.com/watch?v=tAkSf-pzGmk
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kako se kaže kod Bosanaca u Sloveniji?Eroo wrote:veber wrote:a, bre džango nisam znao da si derpe. hoće to kod vas u srbiji!dzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:
Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.
Vidi se da ne znaš SrBski, SrBski se ispravno kaže "kod vas u SrbijU".
2014-04-19
Dođi na godišnji odmor. Ima dosta tvojih zemljaka. Ima da te dočekaju kao najrođenijeg.vuksadinare wrote:apatin moj hrvatski grad ..upoznajte ga
2014-04-19
vratili se oni nazad doma...dzango wrote:Dođi na godišnji odmor. Ima dosta tvojih zemljaka. Ima da te dočekaju kao najrođenijeg.vuksadinare wrote:apatin moj hrvatski grad ..upoznajte ga
2015-09-08
nije šija već je vrat. okdzango wrote:Nisam ja derpe nego je čovek žedan. Gde ti je humanost?veber wrote:a, bre džango nisam znao da si derpe. hoće to kod vas u srbiji!dzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....dzango wrote:
Može. Ali ćete da ga dobijete na donju pipu. Vučino na kolena.
nisi derpe, već podržavatelj lgbt zajednice.
kako sam to merkeličnosrpsi objasnio.
2014-12-30
pazi malo dobiti jedan cijeli grad sa lukom,pivovarom,okolicom...bez ispaljenog metka..tssss...a ovima dati mocvaru i jaruge sa komarcima,pijavicama,zmijama i ustajalom vodom...
2015-09-08
pizzon wrote:ako zapad zeli najzescu tucu i rat na ovim prostorima,
do apsolutne pobede ili poraza, neka im bude na cast i sramotu !
Zašto tako razmišljaš? Zemlju koja nije vaša ćete morati vratiti vlasniku, s arbitražom ili bez arbitraže.
Jebote, kakva vam je to logika?
Apatin? Ne sjećam se da bi Apatin ikad bio hrvatski...Možda se varam, ali mi je takvo sjećanje i pamćenje.
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
ako nije bice uskoro...Eroo wrote:pizzon wrote:ako zapad zeli najzescu tucu i rat na ovim prostorima,
do apsolutne pobede ili poraza, neka im bude na cast i sramotu !
Zašto tako razmišljaš? Zemlju koja nije vaša ćete morati vratiti vlasniku, s arbitražom ili bez arbitraže.
Jebote, kakva vam je to logika?
Apatin? Ne sjećam se da bi Apatin ikad bio hrvatski...Možda se varam, ali mi je takvo sjećanje i pamćenje.
2015-09-08
jebo apatin,ocemo suboticu i petrovaradin(tzv.novi sad).prije stogodina je to sve do tamo bila Ustaska zemlja i Hrvatski grunt.dok ih karadjordjevici nisu posrbili..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
ih pa nije subotica daleko od apatina..cekaj polako..a da apatin djoramo za zemun i đanga...max123 wrote:jebo apatin,ocemo suboticu i petrovaradin(tzv.novi sad).prije stogodina je to sve do tamo bila Ustaska zemlja i Hrvatski grunt.dok ih karadjordjevici nisu posrbili..
2015-09-08
Ne treba nitko nikome krasti zemlju, niti jedan centimetar kvadratni,
jer to ne bi bila dobro za one koji će doći poslije nas...Čisti računi, duga ljubav.
jer to ne bi bila dobro za one koji će doći poslije nas...Čisti računi, duga ljubav.
'Srbija u šoku.U mogucoj arbitraži sa Hrvatskom može izgubiti jedan ceo grad a dobiti močvaru'
2015-09-08
nema djoranja,to je prirodno Hrvatsko.django ce dobit pivo iz donje pipe.kad se god zazeli i ozedni..vuksadinare wrote:ih pa nije subotica daleko od apatina..cekaj polako..a da apatin djoramo za zemun i đanga...max123 wrote:jebo apatin,ocemo suboticu i petrovaradin(tzv.novi sad).prije stogodina je to sve do tamo bila Ustaska zemlja i Hrvatski grunt.dok ih karadjordjevici nisu posrbili..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Nisu još. Ali hoće dogodine.vuksadinare wrote:vratili se oni nazad doma...dzango wrote:Dođi na godišnji odmor. Ima dosta tvojih zemljaka. Ima da te dočekaju kao najrođenijeg.vuksadinare wrote:apatin moj hrvatski grad ..upoznajte ga
2014-04-19
Ja Vuka uvek podržavam. Gej je OK. A možda je samo žedan.veber wrote:nije šija već je vrat. okdzango wrote:Nisam ja derpe nego je čovek žedan. Gde ti je humanost?veber wrote:a, bre džango nisam znao da si derpe. hoće to kod vas u srbiji!dzango wrote:Ja odlučujem ko će na moju pipu a ne arbitaža. Hoćeš svetlo ili tamno?vuksadinare wrote:
...odlucit ce arbitraza ko ce na pipu....
nisi derpe, već podržavatelj lgbt zajednice.
kako sam to merkeličnosrpsi objasnio.
2014-04-19
..a nista ako se jedan jsoko joras pomirio da mora zivjeti u hrvatskoj tako ce i apatinci....bar nece strahovati ici na more sa srbijanskom regom...
2015-09-08
dabome da hoce..jer iduce godine sljedi arbitraza...dzango wrote:Nisu još. Ali hoće dogodine.vuksadinare wrote:vratili se oni nazad doma...dzango wrote:Dođi na godišnji odmor. Ima dosta tvojih zemljaka. Ima da te dočekaju kao najrođenijeg.vuksadinare wrote:apatin moj hrvatski grad ..upoznajte ga
2015-09-08
Jeste kurac. Nikada nije bila ustaška.max123 wrote:jebo apatin,ocemo suboticu i petrovaradin(tzv.novi sad).prije stogodina je to sve do tamo bila Ustaska zemlja i Hrvatski grunt.dok ih karadjordjevici nisu posrbili..
2014-04-19
Samo da prođe zima. Ne valja "arbitraža" po hladnoći.vuksadinare wrote:dabome da hoce..jer iduce godine sljedi arbitraza...dzango wrote:Nisu još. Ali hoće dogodine.vuksadinare wrote:vratili se oni nazad doma...dzango wrote:Dođi na godišnji odmor. Ima dosta tvojih zemljaka. Ima da te dočekaju kao najrođenijeg.vuksadinare wrote:apatin moj hrvatski grad ..upoznajte ga
2014-04-19
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Lazanski (citaj i Suljo) uputio najozbiljnije ratoborne prijetnje Hrvatskoj i Kosovu!Nove "Oluje" nad Srbima Srbija nece dozvoliti
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
» BRAĆA PO MRŽNJI PREMA SRBIMA! Hrvati i Albanci zajedno
» HARADINAJ:Trebamo Srbima pokazati gdje im je mjesto i isto uraditi kao i Hrvati
» Hrvati zabranili muslimanima i Srbima da ulaze u Livno
» SKANDAL!I Hrvati zabranili ulazak Srbima na njihovu teritoriju
» BRAĆA PO MRŽNJI PREMA SRBIMA! Hrvati i Albanci zajedno
» HARADINAJ:Trebamo Srbima pokazati gdje im je mjesto i isto uraditi kao i Hrvati
Page 2 of 4