Slovenci počeli provoditi arbitražnu odluku
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Slovenci počeli provoditi arbitražnu odluku
Činjenice vjerojatno "alternativne" čardak insajderskeslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:U biti ti si opisao Jutarnji režimski bilten i tvoje drugare iz čardaka, nevjerojatno...slidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:pa valu smo izgubili
Samo u tvojoj i mašti slovenskih šovinista. :)
A čak im vala nije ni važna, jer nemaju direktan kontakt sa otvorenim morem što im je nudiio Račan, pa zato ne mogu proglasiti isključivi gospodarski pojas kako bi u njemu crpili plin i možda i naftu. :)
Zato ovoliko silno zapomaganje po slovenskim medijima kako zapravo nisu dobili ono što su jedino i htjeli, jedino politika smiruje stvari i širi neutemeljeni optimizam kako bi umanjili razočaranje javnosti. :)
Samo sam naveo činjenice, druga je priča što si ti alergičan na iste. :)
Kermit- Posts : 26479
2014-04-17
eto, i to stoji.Leviathan2 wrote:nije talijanizam, vale je dolina a vala dolazi od uvalamaggie13 wrote:nisam ni sumnjala, ali visestoljetno koristenje ima tezinu.asilovski wrote:riječ je talijanizmu, koristim i ja riječ šporet ili ceker ali to nisu naše riječimaggie13 wrote:vala je vrlo nasa rijec.asilovski wrote:
Vala nije naša riječ, a i to kurčenje sa nazivima me podsjeća na srspko kmečanje sa Kosovom a koje će vjerojatno isto završiti iako ovo u biti i nije naročito bitno
U ocevoj mi obitelji koristi se generacijama.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Borba protiv emanicpacije se nastavlja.
Prije par dana , šema dobit ceš posao al moraš se pomirit s materom.
Rekoh jel želiš da izbacim ego ?
Lika malo zbunio.
Ja ponovio.
OK.
Ja nazva mater jucer , ona kaže cut cemo se sutra , nezove , ja nzavao , nejavlja se , došlo osam sati razgovor s ocem.
U scietologiji pojam nemam vremena znaci BOLI ME KURAZ.
Sve na mobitelu da me nije zvala.
Žao mi je al nemogu prihvatit posao , nemogu ti ispunit obecanje , nije problem u meni.
Ja sam govno ( svoj ego ) pojia cim mogu zvat da to riješimo konstruktivno i cim mogu još jednom sutra iako smo se dogovorili da ti zoveš zvat i tebe nigdje.
Znaci da ti a ne ja nisi za konstruktivnost i nije u meni problem.
KRAJ PRICE.
Prije par dana , šema dobit ceš posao al moraš se pomirit s materom.
Rekoh jel želiš da izbacim ego ?
Lika malo zbunio.
Ja ponovio.
OK.
Ja nazva mater jucer , ona kaže cut cemo se sutra , nezove , ja nzavao , nejavlja se , došlo osam sati razgovor s ocem.
U scietologiji pojam nemam vremena znaci BOLI ME KURAZ.
Sve na mobitelu da me nije zvala.
Žao mi je al nemogu prihvatit posao , nemogu ti ispunit obecanje , nije problem u meni.
Ja sam govno ( svoj ego ) pojia cim mogu zvat da to riješimo konstruktivno i cim mogu još jednom sutra iako smo se dogovorili da ti zoveš zvat i tebe nigdje.
Znaci da ti a ne ja nisi za konstruktivnost i nije u meni problem.
KRAJ PRICE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ljudi su glupi.
U laži su kratke noge.
Sve memorirano na mobitelu tko je koga zva.
Da je tebi stalo do toga šta pricaš našla bi ti liniju komunikacije.
U scinetologiji a to san sad starome objasnija kad ti netko kaže nemam vremena to znaci BOLI ME KURAZ ZA TEBE.
I SAD CU SE JA S TAKVOM MATERON OKO NECEGA IŠTA DOGOVOARAT.
AJ BOG.
CRNO NA BILO.
SVE NA MOBIUELU.
U laži su kratke noge.
Sve memorirano na mobitelu tko je koga zva.
Da je tebi stalo do toga šta pricaš našla bi ti liniju komunikacije.
U scinetologiji a to san sad starome objasnija kad ti netko kaže nemam vremena to znaci BOLI ME KURAZ ZA TEBE.
I SAD CU SE JA S TAKVOM MATERON OKO NECEGA IŠTA DOGOVOARAT.
AJ BOG.
CRNO NA BILO.
SVE NA MOBIUELU.
2014-04-11
Ljudi misle da je ne kužin psihologiju.
Mene je moj bivši šef nazva , uša sam u njegovu tocku gledišta , po nekoj logici ja bi treba njega a ne on mene no to nije tocno jer sposobni se neboje , cijenim ga i poštujem , nije zva taj dan al je iduci dan , kako san reka eto mene za uru vrimena tamo.
Necu ti ja brajo rec NEMAM VRIMENA AKO TE POŠTUJEN I CIJENIN.
TO MOŠ ZABORAVIT KOD MENE.
Neman vrimena je samo ako baš taj tren nemoš bit tu inace zoveš i objasniš situaciju al tražiš liniju komunikaciju za odma najbližu vrmensku tocku kad tome il toj odgovara.
Zato se i nisan oženija.
Kao one ce meni NEMAMN VRIMENA A JA NI PET NI ŠEST : AJ PUŠI KURAZ.
Mene je moj bivši šef nazva , uša sam u njegovu tocku gledišta , po nekoj logici ja bi treba njega a ne on mene no to nije tocno jer sposobni se neboje , cijenim ga i poštujem , nije zva taj dan al je iduci dan , kako san reka eto mene za uru vrimena tamo.
Necu ti ja brajo rec NEMAM VRIMENA AKO TE POŠTUJEN I CIJENIN.
TO MOŠ ZABORAVIT KOD MENE.
Neman vrimena je samo ako baš taj tren nemoš bit tu inace zoveš i objasniš situaciju al tražiš liniju komunikaciju za odma najbližu vrmensku tocku kad tome il toj odgovara.
Zato se i nisan oženija.
Kao one ce meni NEMAMN VRIMENA A JA NI PET NI ŠEST : AJ PUŠI KURAZ.
2014-04-11
Nemam vrimena kod mene ne postoji jedino ako ti nemoš fizicki bit taj moment u dvi tocke šta ja razumin al ako možeš pa nemaš vrimena DOVIĐEMA.
2014-04-11
I sad me još zaposli kao Gestapo kad navale Arapi.
Zoven te u tri ure iza ponoci da dođeš na položaj ( a inace te nezovem i ok sam prema tebi ).
Reci mi NEMAM VRIMENA.
Zoven te u tri ure iza ponoci da dođeš na položaj ( a inace te nezovem i ok sam prema tebi ).
Reci mi NEMAM VRIMENA.
2014-04-11
Provjera personala.RayMabus wrote:I sad me još zaposli kao Gestapo kad navale Arapi.
Reci mi NEMAM VRIMENA.
2014-04-11
A nemoj se dignit , upalit auto il motor il šta vec imaš i doc na položaj.RayMabus wrote:Provjera personala.RayMabus wrote:I sad me još zaposli kao Gestapo kad navale Arapi.
Reci mi NEMAM VRIMENA.
AJ NEMOJ.
Reci mi NEMAM VREMENA.
2014-04-11
Reci mi NEMAM VREMENA i dobijaš otkaz.
Prvo cu bit naj ok prema tebi i ocekujem i povratnu reakciju.
Reci mi NEMAM VREMENA poziv u tri ure iza ponoci ( toleriram neispavanost i pijanstvo ) SUTRA TE ČEKA
OTKAZ
Prvo cu bit naj ok prema tebi i ocekujem i povratnu reakciju.
Reci mi NEMAM VREMENA poziv u tri ure iza ponoci ( toleriram neispavanost i pijanstvo ) SUTRA TE ČEKA
OTKAZ
2014-04-11
Znaš šta ti je covik koji u deset godina rada nije uzeja ni dana bolovanja , nikad godišnji priko lita i kad uzme godišnji ide pomoc ocu brat trišnje i masline dakle opet radi.
E brajo moj taki skidaju planete.
A NE SE NEDIŽU U TRI URE IZA PONOCI NA POZIV.
TAKI UVIK IMAJU VRIMENA.
E brajo moj taki skidaju planete.
A NE SE NEDIŽU U TRI URE IZA PONOCI NA POZIV.
TAKI UVIK IMAJU VRIMENA.
2014-04-11
Naglasak je na sposobnosti.
Ron Hubbard , osnivac scientologije.
Ron Hubbard , osnivac scientologije.
2014-04-11
Ja cu svoj ego pojist , zagrist govno a ti cerce jedno tvrdiš a onda u praksi imaš pametnijeg posla.
AJ TI MOJA
LETI
AJ TI MOJA
LETI
2014-04-11
Pa smo to riješili.
On meni a treba ovo a treba ono a ja ga prekinem HOČEŠ LI DA POJEDEM SVOJ EGO ?
Muk.
Ja ponovim jer u biti znam šta tražiš , evo ako oceš napravit cu to.
Evo ti sad fino na mobitelu tko je zvao koga a tko nije , tko zna nac liniju komunikacije , tko hoce a tko GLUMI.
Ja san izija govno jer neman ego.
CRNO NA BILO.
KRAJ RASPRAVE.
On meni a treba ovo a treba ono a ja ga prekinem HOČEŠ LI DA POJEDEM SVOJ EGO ?
Muk.
Ja ponovim jer u biti znam šta tražiš , evo ako oceš napravit cu to.
Evo ti sad fino na mobitelu tko je zvao koga a tko nije , tko zna nac liniju komunikacije , tko hoce a tko GLUMI.
Ja san izija govno jer neman ego.
CRNO NA BILO.
KRAJ RASPRAVE.
2014-04-11
Pa nemožete meni prodavat price.
Ja cu vas naguzit najjacim oružjem kojeg imam , odreci cu se EGA.
A ONDA CE ISPLIVAT
PROBLEM
A TO NISAM
JA
A ONDA CE ISPLIVAT
PROBLEM
A TO NISAM
JA
2014-04-11
Zato ono . pripadnik Asthar komande , nevezano uz cinove u GF i vezu s anđeoskom hijerarhijom.RayMabus wrote:Pa nemožete meni prodavat price.
A ONDA CE ISPLIVAT
PROBLEM
A TO NISAM
JA
Da to nije tako ja se nebi kitio tom titulom : PRIPADNIK ASHTAR KOMANDE.
2014-04-11
A to šta mi psiholozi razni na svim psiho testovima stalno govore a u kuraz jbte šta je ovo ...mene vam to netangira.
Pusti me.
To je samo nuspojava onoga šta ja JESAM.
VIŠA INTELIGENCIJA.
Pusti me.
To je samo nuspojava onoga šta ja JESAM.
VIŠA INTELIGENCIJA.
2014-04-11
I tako smo to riješili.
Svi pozivi memorirani i to cu pokazat bivšem šefu ...evo ti , pitaj i nju jel to tako , a je.
E pa vidiš , ja cu svoj ego maknit ....a evo ti zapis tko NECE.
Žao mi je al nemogu prihvatit taj posao pod tim uvjetima ( pomirdba s tom osobom ) nemogu ti to obecati jer problem nije u meni i cijenim te i poštujem al necu te stavit u neugodnu situaciju i baš zato necu prihvatit taj posao jer NEMOGU.
Svi pozivi memorirani i to cu pokazat bivšem šefu ...evo ti , pitaj i nju jel to tako , a je.
E pa vidiš , ja cu svoj ego maknit ....a evo ti zapis tko NECE.
Žao mi je al nemogu prihvatit taj posao pod tim uvjetima ( pomirdba s tom osobom ) nemogu ti to obecati jer problem nije u meni i cijenim te i poštujem al necu te stavit u neugodnu situaciju i baš zato necu prihvatit taj posao jer NEMOGU.
2014-04-11
To ti je sad spin, a pred dve vure si "spinal' o hr teritoriju pod srpskom upravom..hehe moj asila, skupo bi te platio tko te ne znaasilovski wrote:nebitan teritorij, naime ako i ovaj rel. mali teritorij sa malo stanovništa ne možeš održavati sasvim su nebitne vale i gere, odnosno one su dobar spin da ne bi se pričalo o važnim stvarimaNoor wrote:a ti i dalje izokrećeš i dodaješ...tko uopće ima aspiracije na SLO, samo neka vrate Sv.Geru.asilovski wrote:čardaklije bi ju popljačkale vrlo jednostavnoNoor wrote:te odluke, kao i utvrđivanja, nemaju ama baš nikakvu pravnu težinu, niti značenje.asilovski wrote:
koliko sam shvatio arbitražni sud nema ingerenciju nad sv. gerom samo je utvrdio, ali to ostavlja za drugu arbitražu, ali to je nebitno nama da se da slovenija zemlja bi bila uništena u roku od 2 godine
ali, nisam shvatila ovo zadnje, slovenija bi bila uništena u roku 2 godine? zašto?
Guest- Guest
Evo sad me zvala , tri puta ,svaki put sam joj spustio slušalicu i rekao usput ako ti za svog sina koji ti je JEDINI imaš pametnjeg posla taj dan a sama si rekla da ceš nac vrimena a on te sam zvao i jucer i danas a ti nigdje .......znaci tebi je netko drugi bitniji.
DOVIĐENJA BOG.
Ima ljudi koji ce me cijenit a ti TO OCITO NISI.
DOVIĐENJA BOG.
Ima ljudi koji ce me cijenit a ti TO OCITO NISI.
2014-04-11
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Počelo je: liberalna štampa prihvatila arbitražnu odluku
» "Zakon se treba provoditi"
» Erdogan : Robovi moraju nastaviti provoditi usprkos koronavirusu
» Bulj : Vučic je došao u Hrvatsku provoditi velikosrpsku politiku i srbovati
» JAPANCE POČELI OBILJEŽAVATI BARKODOVIMA
» "Zakon se treba provoditi"
» Erdogan : Robovi moraju nastaviti provoditi usprkos koronavirusu
» Bulj : Vučic je došao u Hrvatsku provoditi velikosrpsku politiku i srbovati