Bulj : Vučic je došao u Hrvatsku provoditi velikosrpsku politiku i srbovati
Page 1 of 1
Bulj : Vučic je došao u Hrvatsku provoditi velikosrpsku politiku i srbovati
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2255221
Miro kralj.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Bulj : Vučic je došao u Hrvatsku provoditi velikosrpsku politiku i srbovati
A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
Jedva cekaju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Naravno da nece..i to je ishodiste svega...jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled...bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na razini vegetiranja..no vazno je da se ne puca..dokad?..ovisi o dosta faktora..Ringo10 wrote:A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa tako I BiH Mujage smatraju da Hrvatska treba njima da plati za agresiju ...zajedno sa Srbijom
Jebi ga, pa dvostruka agresija sta ces
Kontaminacija nego sta...trajna
Jebi ga, pa dvostruka agresija sta ces
Kontaminacija nego sta...trajna
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
vuksadinare wrote:Naravno da nece..i to je ishodiste svega...jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled...bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na razini vegetiranja..no vazno je da se ne puca..dokad?..ovisi o dosta faktora..Ringo10 wrote:A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
bolje da ne izvodimo cistu
racunicu !
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
a majketi, da nismo mozda duzni mi vama?!pizzon wrote:vuksadinare wrote:Naravno da nece..i to je ishodiste svega...jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled...bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na razini vegetiranja..no vazno je da se ne puca..dokad?..ovisi o dosta faktora..Ringo10 wrote:A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
racunicu !
pizzon wrote:vuksadinare wrote:Naravno da nece..i to je ishodište svega ... jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled ... bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na nivou vegetiranja ..no vazno je da se ne puca..dokad? .. ovisi o dosta faktora ..Ringo10 wrote:A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
racunicu!
2015-09-08
Moramo mi njima platit šta su oni nas napadali. Ipak su uložili neki rad. To sad ide u radni staž.
Dođi Pizazon da ti upišen...
Dvi pleske iza ušiju.
Dođi Pizazon da ti upišen...
Dvi pleske iza ušiju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor wrote:a majketi, da nismo mozda duzni mi vama?!pizzon wrote:vuksadinare wrote:Naravno da nece..i to je ishodiste svega...jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled...bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na razini vegetiranja..no vazno je da se ne puca..dokad?..ovisi o dosta faktora..Ringo10 wrote:A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
racunicu !
normalno da da !
2020-04-21
idešššpizzon wrote:Noor wrote:a majketi, da nismo mozda duzni mi vama?!pizzon wrote:vuksadinare wrote:
Naravno da nece..i to je ishodiste svega...jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled...bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na razini vegetiranja..no vazno je da se ne puca..dokad?..ovisi o dosta faktora..
racunicu !
normalno da da !
pa za što?
Eto problema..al vec znam sto ce ispalitNoor wrote:idešššpizzon wrote:Noor wrote:majketi, da nismo možda dužni mi vama ?!pizzon wrote:
racunicu!
normalno da da!
pa za što?
2015-09-08
Noor likes this post
pizzon wrote:vuksadinare wrote:Naravno da nece..i to je ishodiste svega...jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled...bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na razini vegetiranja..no vazno je da se ne puca..dokad?..ovisi o dosta faktora..Ringo10 wrote:A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
racunicu !
Bolje vam je. Deset puta bi tvoja Nebesija bankrotirala.
Guest- Guest
bolje za vaspizzon wrote:vuksadinare wrote:Naravno da nece..i to je ishodiste svega...jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled...bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na razini vegetiranja..no vazno je da se ne puca..dokad?..ovisi o dosta faktora..Ringo10 wrote:A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
racunicu !
jesmo, moramo im okupirati trećinu srbije, spaliti nekoliko gradova, pobiti 20 tisuća srbalja, silovati, popljačkati i poslje toga to vratiti i zahtjevati da parcipiramo u njihovoj vladi.Noor wrote:a majketi, da nismo mozda duzni mi vama?!pizzon wrote:vuksadinare wrote:Naravno da nece..i to je ishodiste svega...jasno je da je odnos hrvatske i srbije kontaminiran unedogled...bez cistih racuna nema dalje..to je jasno i vrapcima na grani osim budalama..odnosi ce biti na razini vegetiranja..no vazno je da se ne puca..dokad?..ovisi o dosta faktora..Ringo10 wrote:A oce oce ..platit ce vam Srbija razminiranje
Jedva cekaju
racunicu !
Similar topics
» Tihomir Dujmovic:'Papa Franjo je svojim potezima prema Irineju i SPC blagoslovio velikosrpsku politiku(mozda i buduce agresije)'
» Iskreni Vučić:Ponosan sam,došao nam je "veliki šef"
» Bosanski jezik došao u Hrvatsku
» Plenki napusta hrvatsku politiku?
» Miro Bulj o Mesicu:'On je kukavica i nepogoda za Hrvatsku.Unistit cu ga'
» Iskreni Vučić:Ponosan sam,došao nam je "veliki šef"
» Bosanski jezik došao u Hrvatsku
» Plenki napusta hrvatsku politiku?
» Miro Bulj o Mesicu:'On je kukavica i nepogoda za Hrvatsku.Unistit cu ga'
Page 1 of 1