Slovenci počeli provoditi arbitražnu odluku
Page 7 of 19
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Re: Slovenci počeli provoditi arbitražnu odluku
pa i ne baš, europa da, međutim Amerikanci koji su nam i dostavili snimke i tako omogučili izlaz iz arbitraže ne.asilovski wrote:Ma ne lupetaj, prvo slovence podržavaju svi, osim toga oni imaju adut granice i sezone, a treće mi smo ti koji ovise o jednoj gospodarskoj grani sa mega čardakom i porezima, ne bi mogli isfinancirati 6 sati ratovanja već bi bankrotiralislidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Njih je manje , brže ce nestat demografskim krahom
Nije čak ni toliko u pitanju demografski krah nego moguća podjela na razne interesne zone ukoliko dođe do velikih svinjarija i općih ratnih razračunavanja na ovom prostoru. Slovenija ne samo da nema vojsku koja bi se tome mogla suprostaviti nego čak ni borbeni duh i želju za otporom kao drugi narodi na ovim prostorima. Kapitulirali bi dok si rekao Savudrijska vala.
što su između redova i rekli- čuli smo za arbitražu ali...blala.
tako da..ovaj put se zbilja tješiš bezveze
pa šta misliš da bi se plenković usudio reći da mi to ne priznamo da mu nisu rekli - ne priznajte jednostavno!
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vala je vrlo nasa rijec.asilovski wrote:Vala nije naša riječ, a i to kurčenje sa nazivima me podsjeća na srspko kmečanje sa Kosovom a koje će vjerojatno isto završiti iako ovo u biti i nije naročito bitnoslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Savudrijska vala heheeh misliš Vallone di Sicciole
Svatko koristi svoje nazivlje.
Na primjer, Austrijanci kažu Wien, a mi Beč.
U ocevoj mi obitelji koristi se generacijama.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Na stranu teorije ali on bi to rekao svakako jer mora, ali da odjebe merkelicu i EU ne znam baš, nemamo mi nažalost baš puno opcija posebice jer SAD-e jedino što tu radi jest da jebe ruse, a istu se nisu oglasili u vezi ovoga, a ako nam zavrnu pipu mi smo debakl odmahkaja wrote:pa i ne baš, europa da, međutim Amerikanci koji su nam i dostavili snimke i tako omogučili izlaz iz arbitraže ne.asilovski wrote:Ma ne lupetaj, prvo slovence podržavaju svi, osim toga oni imaju adut granice i sezone, a treće mi smo ti koji ovise o jednoj gospodarskoj grani sa mega čardakom i porezima, ne bi mogli isfinancirati 6 sati ratovanja već bi bankrotiralislidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Njih je manje , brže ce nestat demografskim krahom
Nije čak ni toliko u pitanju demografski krah nego moguća podjela na razne interesne zone ukoliko dođe do velikih svinjarija i općih ratnih razračunavanja na ovom prostoru. Slovenija ne samo da nema vojsku koja bi se tome mogla suprostaviti nego čak ni borbeni duh i želju za otporom kao drugi narodi na ovim prostorima. Kapitulirali bi dok si rekao Savudrijska vala.
što su između redova i rekli- čuli smo za arbitražu ali...blala.
tako da..ovaj put se zbilja tješiš bezveze
pa šta misliš da bi se plenković usudio reći da mi to ne priznamo da mu nisu rekli - ne priznajte jednostavno!
Kermit-
2014-04-17
riječ je talijanizmu, koristim i ja riječ šporet ili ceker ali to nisu naše riječimaggie13 wrote:vala je vrlo nasa rijec.asilovski wrote:Vala nije naša riječ, a i to kurčenje sa nazivima me podsjeća na srspko kmečanje sa Kosovom a koje će vjerojatno isto završiti iako ovo u biti i nije naročito bitnoslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Savudrijska vala heheeh misliš Vallone di Sicciole
Kermit-
2014-04-17
mlet. valle, tal. valle ← lat. vallis: dolinamaggie13 wrote:vala je vrlo nasa rijec.asilovski wrote:Vala nije naša riječ, a i to kurčenje sa nazivima me podsjeća na srspko kmečanje sa Kosovom a koje će vjerojatno isto završiti iako ovo u biti i nije naročito bitnoslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Savudrijska vala heheeh misliš Vallone di Sicciole
http://hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_id&id=f19hXBJ8
Guest- Guest
ne vrijediglas uhljeba wrote:mlet. valle, tal. valle ← lat. vallis: dolinamaggie13 wrote:vala je vrlo nasa rijec.asilovski wrote:Vala nije naša riječ, a i to kurčenje sa nazivima me podsjeća na srspko kmečanje sa Kosovom a koje će vjerojatno isto završiti iako ovo u biti i nije naročito bitnoslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Savudrijska vala heheeh misliš Vallone di Sicciole
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Ma ne lupetaj, prvo slovence podržavaju svi
Što je naravno notorna glupost, jer su SAD i VB jasno pokazali kako su na liniji koju zagovara naša politika i suprostavljeni Njemačkoj, a riječ je o zemljama stalnim članicama Vijeća sigurnosti, za razliku od Njemačke.
Da ne spominjem kako su nas upravo SAD ugurali u EU i NATO zavrćući ruku Slovencima iza leđa.
Da ne spominjem kako se Amerima uopće ne sviđa slovensko šurovanje sa Rusima.
Da ne spominjem kako je Slovenija u vojnom smislu potpuno beskorisna za NATO ne samo zato jer nikada nisu vodili neki značajniji rat nego i zato jer izdvajaju debelo premalo za svoju vojsku na što im je i prigovoreno iz NATO-a.
Ali samo ti nastavi sanjati svoje snove.
Guest- Guest
asilovski wrote: koristim i ja riječ šporet ili ceker ali to nisu naše riječi
Naravno da jesu. Nebitno što nisu riječi hrvatskog podrijetla odnosno etimologije. Sada su sastavni dio hrvatskog književnog standarda, makar doduše više u kolokvijalnoj nego službenoj upotrebi.
Guest- Guest
lúka - a. livada b. zemlja za obradu (ob. uz vodu) c. vlažna riječna dolinaasilovski wrote:ne vrijediglas uhljeba wrote:mlet. valle, tal. valle ← lat. vallis: dolinamaggie13 wrote:vala je vrlo nasa rijec.asilovski wrote:Vala nije naša riječ, a i to kurčenje sa nazivima me podsjeća na srspko kmečanje sa Kosovom a koje će vjerojatno isto završiti iako ovo u biti i nije naročito bitnoslidingdoorsoperator wrote:
http://hjp.znanje.hr/index.php?show=search_by_id&id=e15vWBA%3D
Guest- Guest
Njemačka, Juncker, Merkelica i EU komisija je izravno i vrlo bahato rekla Hrvatskoj da mora poštivati odluku, na žalost ili na sreću mi nismo u africi, aziji ili na pacifiku već u EU gdje su bog i batina Švabe, osim toga ja nisam čuo da nas je itko podržao eksplicite, ovo možda, smiri te se možeš mačku o repslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Ma ne lupetaj, prvo slovence podržavaju svi
Što je naravno notorna glupost, jer su SAD i VB jasno pokazali kako su na liniji koju zagovara naša politika i suprostavljeni Njemačkoj, a riječ je o zemljama stalnim članicama Vijeća sigurnosti, za razliku od Njemačke.
Da ne spominjem kako su nas upravo SAD ugurali u EU i NATO zavrćući ruku Slovencima iza leđa.
Da ne spominjem kako se Amerima uopće ne sviđa slovensko šurovanje sa Rusima.
Da ne spominjem kako je Slovenija u vojnom smislu potpuno beskorisna za NATO ne samo zato jer nikada nisu vodili neki značajniji rat nego i zato jer izdvajaju debelo premalo za svoju vojsku na što im je i prigovoreno iz NATO-a.
Ali samo ti nastavi sanjati svoje snove.
Kermit-
2014-04-17
Ovo je sada vrlo službeno malo da se pumpa, ali u biti ne pali boli ikoga kurac istočno od sesveta za neke vale i kurce isto kako vas boli kurac za nasslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote: koristim i ja riječ šporet ili ceker ali to nisu naše riječi
Naravno da jesu. Nebitno što nisu riječi hrvatskog podrijetla odnosno etimologije. Sada su sastavni dio hrvatskog književnog standarda, makar doduše više u kolokvijalnoj nego službenoj upotrebi.
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:Pokušavam shvatiti gdje sam ja to pisao o vojnom napadu na Sloveniju da bi mi odgovorio s ovakvim postom.
Nebitno je što si ti pisao i o čemu. Ja samo razmatram jedan mogući scenarij u slučaju da dođe do općeg ratnog razračunavanja na ovim prostorima kada nitko neće uvažavati takve sitnice kao što su granice između država.
Slovence je na kraju krajeva najlakše asimilirati zato jer su debelo najmalobrojniji od svih, posebno ako ih se podijeli među više država, a mi smo se posljednjih stoljeća pokazalo kao jak tvrd orah za sve strane zavojevače bez obzira na brojne slabosti.
Povjesno iskustvo jasno ukazuje na to.
Guest- Guest
eheheh propada nam država a čardak bi se bavio asimilacijom ejjj gospode siđi i spasi nasslidingdoorsoperator wrote:RayMabus wrote:Pokušavam shvatiti gdje sam ja to pisao o vojnom napadu na Sloveniju da bi mi odgovorio s ovakvim postom.
Nebitno je što si ti pisao i o čemu. Ja samo razmatram jedan mogući scenarij u slučaju da dođe do općeg ratnog razračunavanja na ovim prostorima kada nitko neće uvažavati takve sitnice kao što su granice između država.
Slovence je na kraju krajeva najlakše asimilirati zato jer su debelo najmalobrojniji od svih, posebno ako ih se podijeli među više država, a mi smo se posljednjih stoljeća pokazalo kao jak tvrd orah za sve strane zavojevače bez obzira na brojne slabosti.
Povjesno iskustvo jasno ukazuje na to.
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Njemačka, Juncker, Merkelica i EU komisija je izravno i vrlo bahato rekla Hrvatskoj da mora poštivati odluku, na žalost ili na sreću mi nismo u africi, aziji ili na pacifiku već u EU gdje su bog i batina Švabe, osim toga ja nisam čuo da nas je itko podržao eksplicite
Pa to se ne radi eksplicite, valjda ti to ne moram objašnjavati. Uostalom, nije nas ni Njemačka napala esplicite nego samo pozvala na provođenje odluka arbitraže.
Osim toga, Njemačka je bila bog i batina i kada su nas Slovenci ucjenjivali prvo sa ulaskom u NATO pa sa EU i ostali su pasivni po tom pitanju, a upravo nas je SAD izvukla iz tih blokada, a sada pružila svojim obavještajnim podacima priliku da se izvučemo iz evidentno pristrane arbitraže.
Osim toga sam ti naveo i druge razloge poput onoga da se Amerima uopće ne sviđa slovensko šurovanje s Rusima, slabost slovenske vojske na kojoj je prigovara i NATO, ali ti inače prigodno ignoriraš ono što ti ne ide u prilog pa tako i sad.
Guest- Guest
asilovski wrote:ejjj gospode siđi i spasi nas
Ne uzdaj se u gospoda, nego prihvati da vama jednostavno nema spasa. :)
Guest- Guest
Vala ili uvala je hrvatska rijec ( ili slavenska nebitno ). Ne jebite zid.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
asilovski wrote:Ovo je sada vrlo službeno malo da se pumpa
Pa nije sada nego već više od dva desetljeća (Savudrijska vala), druga je priča što ti ne pratiš pa onda bubneš onako s neba pa u rebra ko' da si pao s Marsa.
Guest- Guest
To što je napravila Njemačka je upravo bilo eksplicite i to se inače nikada ne radi, što se tiče šurovanja svi šuruju sa rusima jer to znači poslove i novce, dobro ne svi mi smo se prijetili rusima jer su nam tako rekli u buzinu. drugo ponavljam Njemačka sada sa trumpom u Bijeloj kući samostalno vodi EU sa Francuzima koji nas obožavaju od prije, tako da se mora dogoditi čudo da nas ameri zaštite u ovoj situaciji jer bi manje više išli u izravnu koliziju sa Švabama koji mrze trumpa, e sada mi nismo bili dugo u goroj poziciji, ali kako god u biti ta vala je posve nebitna, osim da smo napokon saznali da u EU nemamo saveznike niti blizuslidingdoorsoperator wrote:asilovski wrote:Njemačka, Juncker, Merkelica i EU komisija je izravno i vrlo bahato rekla Hrvatskoj da mora poštivati odluku, na žalost ili na sreću mi nismo u africi, aziji ili na pacifiku već u EU gdje su bog i batina Švabe, osim toga ja nisam čuo da nas je itko podržao eksplicite
Pa to se ne radi eksplicite, valjda ti to ne moram objašnjavati. Uostalom, nije nas ni Njemačka napala esplicite nego samo pozvala na provođenje odluka arbitraže.
Osim toga, Njemačka je bila bog i batina i kada su nas Slovenci ucjenjivali prvo sa ulaskom u NATO pa sa EU i ostali su pasivni po tom pitanju, a upravo nas je SAD izvukla iz tih blokada, a sada pružila svojim obavještajnim podacima priliku da se izvučemo iz evidentno pristrane arbitraže.
Osim toga sam ti naveo i druge razloge poput onoga da se Amerima uopće ne sviđa slovensko šurovanje s Rusima, slabost slovenske vojske na kojoj je prigovara i NATO, ali ti inače prigodno ignoriraš ono što ti ne ide u prilog pa tako i sad.
Kermit-
2014-04-17
Uvalit cu ti zajeb.
Nemre nikako bit talijanski da ga jebeš.
Nemre nikako bit talijanski da ga jebeš.
2014-04-11
Moguce da je projeklo mletacko tj ovo latinsko no to je toliko kroatiziran izraz da nema smisla pricati o tome kako nije naš.
2014-04-11
asilovski wrote:To što je napravila Njemačka je upravo bilo eksplicite i to se inače nikada ne radi, što se tiče šurovanja svi šuruju sa rusima jer to znači poslove i novce, dobro ne svi mi smo se prijetili rusima jer su nam tako rekli u buzinu. drugo ponavljam Njemačka sada sa trumpom u Bijeloj kući samostalno vodi EU sa Francuzima koji nas obožavaju od prije, tako da se mora dogoditi čudo da nas ameri zaštite u ovoj situaciji jer bi manje više išli u izravnu koliziju sa Švabama koji mrze trumpa, e sada mi nismo bili dugo u goroj poziciji, ali kako god u biti ta vala je posve nebitna, osim da smo napokon saznali da u EU nemamo saveznike niti blizu
Njemačka to nije napravila eksplicite nego onako kako sam rekao. Pozvala nas da primjenimo presudu arbitraže.
Dalje, nebitno što svi ekonomski šuruju s Rusima, Slovenci će biti ti koji će iskijati to šurovanje, jer su najmanji i najslabiji i ne predstavljaju nikakav faktor nikome.
Iluzija je da Njemačka i Francuska vode EU samostalno bez Amerikanaca u situaciji kada EU nema samostalne vojne komponente sigurnosnog sustava koju praktički vode Amerikanci i VB koja je stala na našu stranu, a protiv Njemačke, nebitno što je VB u exitu.
Merkel može slijedećih sto godina zagovarati samostalnu EU vojsku, ali to je potpuno sumanuto jer je nakon izlaska Britanije Francuska jedina zemlja u EU sa ozbiljnom vojskom. Ostalo je ekipa dobra samo za parade, a što o svojoj vojsci misle Nizozemci, jasno su pokazali nedavnom presudom oko njihovog ponašanja u Srebrenici.
Evropa se odrekla svoje vojne tradicije, i sad računi polako dolaze na naplatu.
Naravno da imamo saveznike, a to je Višegradska sa Poljskom kao najjačom zemljom u njoj kojima se uopće ne sviđa njemačka prepotencija, a bome i slovensko šurovanje s Rusima. Osim naravno Orbanove Mađarske, ali ona će se tu postaviti neutralno i neće biti protiv nas.
Da, Nijemci mrze Trumpa, ali i Trump Nijemce odnosno Merkel što je više puta jasno stavio do znanja čak i neuljudnim ponašanjem, pa bi bilo čudo da sada ne poćeli napakostiti Merkel baš na način da nas zaštiti.
Guest- Guest
Page 7 of 19 • 1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 19
Similar topics
» Počelo je: liberalna štampa prihvatila arbitražnu odluku
» "Zakon se treba provoditi"
» Erdogan : Robovi moraju nastaviti provoditi usprkos koronavirusu
» Bulj : Vučic je došao u Hrvatsku provoditi velikosrpsku politiku i srbovati
» JAPANCE POČELI OBILJEŽAVATI BARKODOVIMA
» "Zakon se treba provoditi"
» Erdogan : Robovi moraju nastaviti provoditi usprkos koronavirusu
» Bulj : Vučic je došao u Hrvatsku provoditi velikosrpsku politiku i srbovati
» JAPANCE POČELI OBILJEŽAVATI BARKODOVIMA