Majka dječaka od bivšeg muža zahtijeva alimentaciju, čak i za pet godina tijekom kojih se skrivala u BiH
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Majka dječaka od bivšeg muža zahtijeva alimentaciju, čak i za pet godina tijekom kojih se skrivala u BiH
epikur37 wrote:kaja wrote:molim rvatske muškiće na temi da mi iskreno odgovore na samo jedno pitanje koje je ujedno i odgovor na ovu zavrzlamu.
Da ih je netko pitao do ajmo reći 14 e godine života s kim bi živjeli ako ne mogu s obadvoje s ocem ili majkom što bi bio odgovor?
Samo kratko molim..
Ja sam odrastao u skladnoj, tradicionalnoj katoličkoj obitelji nižeg srednjeg sloja.
Ne mogu ti odgovoriti jer kod nas takve opcije nisu bile u mogućnosti.
A da jesu, procijenio bih tko je problematičniji....
msm daje mater bila budala i šaltala se okolo radije bih ostao s ćaćom
ili da je on bio pijanac i nasilnik svakako s materom
Moji su se bili razišli pa su se naposlijetku opet spojili i sve tako. Stari radio pizdarije. Ni dan danas mi nije jasno što ga stara nije stjerala u 3pm. Nije s njime ostala definitivno radi para, nije bogami ni radi ljubavi. Radi izgleda nije definitivno. A nije ni Metković baš Monte Carlo da bi baš htjela živjeti tamo pošto poto....bljeh.
Guest- Guest
Re: Majka dječaka od bivšeg muža zahtijeva alimentaciju, čak i za pet godina tijekom kojih se skrivala u BiH
Ja sam i odgovorio samo ti to nekužiš.kaja wrote:ok, emančipačija i BiH ne žele odgovoriti jer je odgovor s majkom pa migolje .
da vidimo dalje ...
NECE BITI BEBA PA NEŠ MORAT RAZBIJAT GLAVU SA GLUPIN PITANJIMA.
KRAJ RASPRAVE.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:kaja wrote:molim rvatske muškiće na temi da mi iskreno odgovore na samo jedno pitanje koje je ujedno i odgovor na ovu zavrzlamu.
Da ih je netko pitao do ajmo reći 14 e godine života s kim bi živjeli ako ne mogu s obadvoje s ocem ili majkom što bi bio odgovor?
Samo kratko molim..
Ja sam odrastao u skladnoj, tradicionalnoj katoličkoj obitelji nižeg srednjeg sloja.
Moji su se bili razišli pa su se naposlijetku opet spojili i sve tako. Stari radio pizdarije. Ni dan danas mi nije jasno što ga stara nije stjerala u 3pm. Nije s njime ostala definitivno radi para, nije bogami ni radi ljubavi. Radi izgleda nije definitivno. A nije ni Metković baš Monte Carlo da bi baš htjela živjeti tamo pošto poto....bljeh.
ljubav i/ili djeca...nema druge
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ja bi sa babom
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Ova Kaja nekuži niti osnovno. Jesam ti fino rekao da ste pobijedile , da je emanicipacija gotova ? Ti prevedem šta to znaci ? To znaci da smo odustali od pokušaja da išta i na bilo kakvi nacin spašavamo društvo od nestanka.
NEMA BEBA.
NEMA BEBA.
2014-04-11
epikur37 wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:epikur37 wrote:kaja wrote:molim rvatske muškiće na temi da mi iskreno odgovore na samo jedno pitanje koje je ujedno i odgovor na ovu zavrzlamu.
Samo kratko molim..
ljubav i/ili djeca...nema druge
Ma qrac. Samo su si sjebali zivot tako. Ono....15 godina pizdarija i sranja da bi sada imali nekakav kakav takav mir. Svako u svojoj sobi spava lol...bez veze. Ujebali najvise sami sebe na kraju balade.
Guest- Guest
obicno đeca najvise najebu
2017-04-17
Emanicpacija je pobijedila , ja sam izgubio , bio je to dug boks mec a sad je gotovo , predao sam rundu i borbu opcenito , vi ste pobijedili , 50% žena i 30% muškaraca ....cestitam , zasluženo.
Sad kad je ta iscrpljujuca borba završila a vi ste pobijedili i ja sam priznao poraz sada vi dižete glavu iz te boks arene i tek sad vidite da je cijela ta arena i zgrada u kojoj se odigravao taj mec u plamenu....i pitate mene a šta sad ?
A šta ja znam , pa upravo sam vam predao tu borbu za dominaciju u društvu , njet moj probljem uopce.
Sad kad je ta iscrpljujuca borba završila a vi ste pobijedili i ja sam priznao poraz sada vi dižete glavu iz te boks arene i tek sad vidite da je cijela ta arena i zgrada u kojoj se odigravao taj mec u plamenu....i pitate mene a šta sad ?
A šta ja znam , pa upravo sam vam predao tu borbu za dominaciju u društvu , njet moj probljem uopce.
2014-04-11
To nije moj problem više uopce.
Odo po još dvije pive.
Odo po još dvije pive.
2014-04-11
nije moguce da si popustio pred emanchwipacijom bez zrna baruta
2017-04-17
Jesam , pobijedili su ( 50% žena i 30% muških ).
Prepuštam im odlucivanje nad društvom.
Prepuštam im odlucivanje nad društvom.
2014-04-11
da sam bio prinuđen iz nekog razloga birati birao bih mater jer sam odgojen u tradicionalnoj sredini u kojoj vrijedi "daj dite materi", a i mater bi bila toliko korektna da poštuje moj izbor.kaja wrote:dakle mačka, uhljeb, mutavi, bosanac i emančipačija se pozivaju na kratku anketu. slobodno mogu i ostali...
na žalost ovaj mali talijan nije imao tu sreću da može birati.
RayMabus wrote:Ova Kaja nekuži niti osnovno. Jesam ti fino rekao da ste pobijedile , da je emanicipacija gotova ? Ti prevedem šta to znaci ? To znaci da smo odustali od pokušaja da išta i na bilo kakvi nacin spašavamo društvo od nestanka.
NEMA BEBA.
njoj to ne treba, kaja ima psa kao supstituciju, on je njena bebica, liže ju po licu i ustima, te cupka uz nogu dok ne svrši
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:Svako u svojoj sobi spava lol...bez veze.
što je u tome loše, zašto nije dobro naspavati se i odmoriti kako treba a ne da te netko budi svakih 5 minuta sa okretanjem, zvukovima, rušenjem posteljine...
ili ako ti se ne spava onda moraš paziti da ne probudiš ovog drugog...
bračni krevet može biti za sex, za spavanje nikako
Guest- Guest
ja bi isto birao mater
2017-04-17
pa vecina bi izabrala materkaja wrote:dakle mačka, uhljeb, mutavi, bosanac i emančipačija se pozivaju na kratku anketu. slobodno mogu i ostali...
ali to me podsjetilo na ono kad se za rata u HR mali otrgnuo materi I uletio u autobus sto ide u srbiju sa tatom koji je bio u mjesanom HR-SR braku
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Koga brige tko bi gdje kad toga nema.
2014-04-11
sjecam se jedne zuhre iz kladushe,dosla u ameriku sa 2 klinca a covjek je odjebao i nije placao alimentaciju,dosao u ameriku prije nje,bio neki drugoklasni muzicar ali zaradjivao dobru lovu po nekim pjevaljkama a za djecu ga bolio kurac,e a kad je dosla zuki u ameriku i saznala gdje je ovaj stigao racun hehehe,e sad ti pjevaj i sviraj ali placaj svaki mjesec + zaostaci,nenadjebivo,for everything else there is a master card
2017-04-17
Emanicpacija je pobijedila , bitka je izgubljena a poraz priznat , sad sleduje beg preko Prokletija i uplovljavanje na Krf.
2014-04-11
Pad morala i zavladala klinicka depresija.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Klini%C4%8Dka_depresija
Vojska potucena i u povlacenju.
Drži nas samo nada što Krf fizicki postoji.
https://hr.wikipedia.org/wiki/Klini%C4%8Dka_depresija
Vojska potucena i u povlacenju.
Drži nas samo nada što Krf fizicki postoji.
2014-04-11
Au tom povlacenju jer oni ( 50% žena i 30% krecu za nama jer nas žele uništiti i/ili pretvoriti u svoje robove ) dolazi i do međusobnih obracuna , gine se al ginu i oni.
POKOLJ U SKOPJU Ubio unuka, pucao u ženu i kćer pa ubio i sebe
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pokolj-u-skopju-ubio-unuka-pucao-u-zenu-i-kcer-pa-ubio-i-sebe/980273.aspx
POKOLJ U SKOPJU Ubio unuka, pucao u ženu i kćer pa ubio i sebe
http://www.index.hr/vijesti/clanak/pokolj-u-skopju-ubio-unuka-pucao-u-zenu-i-kcer-pa-ubio-i-sebe/980273.aspx
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crkva priznala zlostavljanje preko 400 njemačkih dječaka u zboru kojeg je vodio brat bivšeg pape
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Hrvatska je tijekom proteklih 7 godina uspjela iskoristiti svih 10,7 milijardi eura iz EU fondova. Zbog komplikacija s javnom nabavom isplaćeno samo 39%
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Saudijska Arabija zatočila i skrivala Bin Ladena
» Incident u BiH: "Majka mi je umrla prije 11 godina, a svake izbore je na listi"
» Hrvatska je tijekom proteklih 7 godina uspjela iskoristiti svih 10,7 milijardi eura iz EU fondova. Zbog komplikacija s javnom nabavom isplaćeno samo 39%
» Majka Terezija:'Ako majka može ubiti svoje dijete,što nam je ostalo nego da poubijamo jedni druge'!
» Saudijska Arabija zatočila i skrivala Bin Ladena
Page 2 of 3