Uhićen Hrvat što je zastrašivao ljude po Hrvatskoj
Page 1 of 1
Re: Uhićen Hrvat što je zastrašivao ljude po Hrvatskoj
treba ga pustiti,cisto zajebancija u pitanju..
Guest- Guest
u arabiji bi ga ubili na mjestu i još ga i zapalilipismejker wrote:treba ga pustiti,cisto zajebancija u pitanju..
Guest- Guest
ja pomislila plenki..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
catabbath-
2015-08-22
http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/492206/nemila-scena-na-hvaru-uznemirila-turiste-pijani-britanac-setao-obucen-kao-terorist-s-laznim-bombaskim-prslukom-i-imitacijom-puske
Ja mislila neko nounar
da je ovo u ex yu napravio vratio bi se doma na štakamamutava baštarda wrote:http://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/492206/nemila-scena-na-hvaru-uznemirila-turiste-pijani-britanac-setao-obucen-kao-terorist-s-laznim-bombaskim-prslukom-i-imitacijom-puske
Guest- Guest
Pa ne bi
Ex Yu je s nekim teroristima surađivala.
jest... i komandant Che je boravio na brdovitom balkanu...Sora wrote:
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ne radi to baš na svakome.
Čudno mi je da je to u HR prošlo jer su zadnjih 3-4 godine mogli vidjeti na druš. mrežama i YouTubeu ove akcije gdje od toga ništa nije bilo.
Bježe umjesto da krenu za njim i zgaze ga totalno da čovjek ne bi više izašao na ulicu od straha, a kamoli se šalio na ovakav način.
Guest- Guest
Similar topics
» Boris Petko "Hrvat iz Šibenika" bio je uhićen u Beogradu zbog napada na policiju
» Ratni ministar unutarnjih poslova BiH uhićen zbog špekulacija nekretninama u Hrvatskoj i BiH
» Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Ratni ministar unutarnjih poslova BiH uhićen zbog špekulacija nekretninama u Hrvatskoj i BiH
» Hana Hadžiavdagić otvoreno: Moje dijete će biti Hrvat, bit će rođeno u Hrvatskoj, plaćam tu porez, ovo je moja država
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
Page 1 of 1