ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Go down

Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika - Page 3 Empty Re: Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika

Post by RayMabus 30/6/2017, 15:44

http://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-je-jasno-plenkovicev-prijatelj-ministar-besramno-je-lagao-o-privodjenjima-zbog-fejsa/980091.aspx

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika - Page 3 Empty Re: Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika

Post by Kermit 30/6/2017, 15:44

bora-corba wrote:
metilda wrote:LICEMJERI

ŠTO SE SADA JAVLJATE? Marka Franciškovića SDP-ovci strpali u ludnicu zbog Facebook prijetnje Ranku Ostojiću prije 3 godine!
celo vreme govorim da ste isti kurac

jebali ste mater onom srbofilu Yusipoviću a Kolinda svakih pet dana ljubi četnika Vučića u usta i prežderava se s njime
heheh ne zna kako da mu se skine sa uda
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 30/6/2017, 15:47

ŠTO SE SADA JAVLJATE? Marka Franciškovića SDP-ovci strpali u ludnicu zbog Facebook prijetnje Ranku Ostojiću prije 3 godine!
Pa kad je bil lud ko kupus. Žao mi je što undje nijesu smjestili i Glasnija.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by mutava baštarda 30/6/2017, 16:42

Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika - Page 3 Goli_o10

2015-09-14

Back to top Go down

Post by Sora 30/6/2017, 16:45

Ma gamad prokleta
Izvarala narod sranjima o demokraciji
I slobodi govora
Samo za koga jel.
Preveli vas žedne preko vode, jos ste isli ginut za DEMOKRACIJU
koju jebenu demokraciju . Ni d od nje

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 17:07

jastreb wrote:

Pa kad je bil lud ko kupus. Žao mi je što undje nijesu smjestili i Glasnija.

viš kako lako nađeš opravdanje za svoje.. zato sam na Čardak namjerno stavila izjavu sanje saranavke o tome da je Francišković psihički zdrava osoba a ne članak zrinke kasapić...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 17:09

naravno kada idući put dođe SDP na vlast pa bude hapsio HDZovce i desničare, onda će biti "kuku lele , SDPova udba nas hapsi" - a sada je HDZova udba OK..

umjesto da imate mozga i lijevi i desni i da zajedno ustanete za slobodu govora, a ne da vas boljševici hapse. zato i govori mda nema razlike između mozga prosječnog HDZova nacional socijalista i SDPovog yugo socijalista
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sora 30/6/2017, 17:14

A budale ove

2014-04-29

Back to top Go down

Post by marcellus 30/6/2017, 17:41

iskreno govoreći imao sam ga na fejsu i on je totalno lud, doduše nije opsan po druge nego po sebe

nepovezan potpuno, ode negdje u neke svoje shize zabrije nešto skoro pa tipa da je napoleon

2014-04-16

Back to top Go down

Post by marcellus 30/6/2017, 17:41

uglavnom dosta da vidiš njegov face da skužiš da tu fali više od jednog kotačića

2014-04-16

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 17:44

marcellus wrote:

iskreno govoreći imao sam ga na fejsu i on je totalno lud, doduše nije opsan po druge nego po sebe

nepovezan potpuno, ode negdje u neke svoje shize zabrije nešto skoro pa tipa da je napoleon

ne znam, stavila sam komentar sanje saranavke čisto da ne bude kako sam navijački raspoložena.. ako nije opasan po druge onda nije bilo razloga da ga se odvede u ludaru nakon razgovora sa ostojićem.. znači da je svejedno politički motiv za hospitaliziranje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 30/6/2017, 17:55

metilda wrote:ne znam, stavila sam komentar sanje saranavke čisto da ne bude kako sam navijački raspoložena..
:^0 :^0

ako nije opasan po druge onda nije bilo razloga da ga se odvede u ludaru nakon razgovora sa ostojićem.. znači da je svejedno politički motiv za hospitaliziranje
čovjek očito nije sav svoj i nije psihički stabilan, prijetio je dužnosniku, na lažnom profilu tog dužnosnika doduše, ali je uz to bio nelegalno naoružan do zuba.. iako nekima ne bi smetalo kad bi neki psiho skratio Ostojića za glavu, ipak je bolje provjeriti i spriječiti, nego se kajati ako nastupe ružne i nepotrebne posljedice
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 30/6/2017, 18:00

pitam se smijemo li još uvijek slobodno i javno pričati viceve o glupim policajcima ili nam momentalno nastupa 'demokracija'? :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 19:37

vuksadinare wrote:
asilovski wrote:
vuksadinare wrote:asila vrijeme je za bijeg dok nisi u bajbuk zavrsio.. lol!
Pusti ti vuče čim su oni krenuli hapsiti raju zbog gluposti vrijeme za nikoga neće biti dobro, ovo je izravno naređenje od udbaša Plenkija Vaše uzdanice
on moj uzdanica nije bar si toliko mogao iscitati iz mojih postova svo ovo vrijeme...drugo....hapsi se svagdje doslo takvo vrijeme..

ti za hrvatske kurbine sinove uvijek nađeš opravdanje. eto sad ti je usrano opravdanje kurčevi argument koji je nedokaziv da se svugdje hapsi I da je danas tako. pa glupane jebote bog ko da sI kloniran u laboratorijima UDBE se ponašaš. ti jesi udbaš, koristiš udbaške metode isto ko i ovi tvoji udbaški kurvini sinovi takozvana policija ustvari paramilitaristička plaćenička hrpa debila i imbecila koja štiti elitu UDBAŠA I USTAŠA.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 19:48

Neve wrote:
metilda wrote:ne znam, stavila sam komentar sanje saranavke čisto da ne bude kako sam navijački raspoložena..

ako nije opasan po druge onda nije bilo razloga da ga se odvede u ludaru nakon razgovora sa ostojićem.. znači da je svejedno politički motiv za hospitaliziranje
čovjek očito nije sav svoj i nije psihički stabilan, prijetio je dužnosniku, na lažnom profilu tog dužnosnika doduše, ali je uz to bio nelegalno naoružan do zuba.. iako nekima ne bi smetalo kad bi neki psiho skratio Ostojića za glavu, ipak je bolje provjeriti i spriječiti, nego se kajati ako nastupe ružne i nepotrebne posljedice

pa što, tako bi netko mogao prijaviti i našeg Gnječa koji prijeti svim neistomišljenicima ubijanjem, prebijanjem, klanjem, možda čovjek ima doma i cijeli arsenal oružja ali nitko ga pametan neće prijaviti jer vidi da je čovjek nestabilan i bezopasan za druge...a mi nismo državni dužnosnici sa represivnim aparatom iza sebe
a da, bio je i komentar zrinke kasapić pa njega nisam htjela staviti  :D  :P
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 19:52

metilda wrote:
Neve wrote:

pa što, tako bi netko mogao prijaviti i našeg Gnječa koji prijeti svim neistomišljenicima ubijanjem, prebijanjem, klanjem, možda čovjek ima doma i cijeli arsenal oružja ali nitko ga pametan neće prijaviti jer vidi da je čovjek nestabilan i bezopasan za druge...a mi nismo državni dužnosnici sa represivnim aparatom iza sebe
a da, bio je i komentar zrinke kasapić pa njega nisam htjela staviti  :D  :P

ej kučko ekstremno zla perfidna ustaška klerofašistička bivša partijsko komunistička kučko ne spominji moj nick uzalud.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 20:06

uz to recimo imam dojam da je asila potpuno poblesavio da ne kažem neku težu riječ, ali da je postao opsesivno kompulzivno poremećen zbog Čardaka to je očigledno.. svaka druga riječ mu je čardak.. nije jadan čovjek kriv, bezopasan je za druge ali njemu samom nije lako... neću ga prijaviti.... afro
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Eroo 30/6/2017, 20:09

I triba hapsit neprilagođene, nego šta... :]

2016-07-22

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 20:09

metilda wrote:uz to recimo imam dojam da je asila potpuno poblesavio da ne kažem neku težu riječ, ali da je postao opsesivno kompulzivno poremećen zbog Čardaka to je očigledno.. svaka druga riječ mu je čardak.. nije jadan čovjek kriv, bezopasan je za druge ali njemu samom nije lako... neću ga prijaviti.... afro

nije zbog cardaka,nego ima obitelj, i malu djecu,i vidi kuda sve ide,pa ga panika uhvatila kao i sve normalne ljude,kad vide sto politicari sjebase drzave,...

covjek se ne moze za sebe pobrinuti,a gdje jos kad ima djecu..
slavonija je perfektno sjebana,poljoprivreda i industrija vise ne postoje,a Uhljebi su popunili mjesta u drzavnim sluzbama,no,Asila nije stranacki vojnik,pa mu se tlo drma pod nogama..etoc,otprilike razlog svih zala...inace normalan lik u potpunosti..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 30/6/2017, 20:23

Eroo wrote:I triba hapsit neprilagođene, nego šta... :]

samo da tebi ustaški ercegovanski glupane a i tvojoj čardak retardiranoj ustaškoj bulumenti osvježim pamćenje ili ako niste znali da sada i ubuduće znate da u Istri za vas mjesta nema. za ustaše klero desničarska fašistička govna Istra je off limits.

U Istri se antifašizam pojavio već 1919., istodobno s nastankom prvih fašističkih organizacija i bio je vjerojatno jedan od prvih u Europi. Pokret nije bio jedinstven čak ni kao formalna grupa politički aktivnih građana. Javlja se u trima oblicima: kao građansko-demokratska, kao radničko-socijalistička/komunistička te kao, dosta brojna ali politički neopredijeljena, oporba hrvatskoga ruralnog stanovništva.

...Represivna politika nije uspjela uništiti antifašistički duh istarskoga hrvatskog, slovenskog i talijanskog puka. Na selu su ugledniji ljudi među pukom, tzv. narodnjaci, kao nositelji nacionalne svijesti bili u oporbi i prema fašistima i prema svim talijanskim strankama, i u toj su se borbi već dokazali i žrtvovali. Fašizmu se protivilo i političko osviješteno radništvo, posebice ono pod utjecajem socijalist. i komun. ideja (sindikati), no oni su organizirali otpor samo u industrijskim zonama ili u gradovima Puli, Vodnjanu, Rovinju, Raši i Labinu.

...Otpor fašizmu Istrani su pokazali i sudjelovanjem pojedinaca u Španjolskom građanskom ratu 1936. – 1939. na strani republikanaca. Od napada sila osovine na Jugoslaviju 1941. sve do kapitulacije Italije antifašističkog pokret otpora u Istri razvijao se u ilegalnosti zbog represije državnoga aparata...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 30/6/2017, 20:30

metilda wrote:pa što, tako bi netko mogao prijaviti i našeg Gnječa koji prijeti svim neistomišljenicima ubijanjem, prebijanjem, klanjem, možda čovjek ima doma i cijeli arsenal oružja ali nitko ga pametan neće prijaviti jer vidi da je čovjek nestabilan i bezopasan za druge...a mi nismo državni dužnosnici sa represivnim aparatom iza sebe

... ili Mihu npr. B-)
mislim da su u vremenima kriza, a pogotovo krize i nestabilnosti u okruženju, kao i same vlasti, "na oku" nekih državnih službi svi oni koji učestalo prijete i pišu nasilničke zvizdarije po forumima.. ali jedna je stvar izražavati ogorčenost psovačkim i prijetećim rječnikom potpuno nepoznatim ljudima na forumu, a ipak malo drugačija kad se to radi državnom dužnosniku kojeg svi poznaju i nije ga problem pronaći i te prijetnje možda izvršiti... dužnosnici su uvijek izloženija skupina, zajedno sa svojim obiteljima, zato i imaju zaštitare

iako, ne bih se iznenadila da se ovih dana i Gnječu plavci ne pojave na vratima pa prevrnu naglavce i dobro istresu i njega, i prostor u kojem živi :D
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Back to top

- Similar topics