Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika
http://www.index.hr/vijesti/clanak/policajac-je-izucio-bit-debil-zbog-komentara-na-facebooku-priveden-jos-jedan-mladic/980017.aspx
Kermit-
2014-04-17
Re: Čardak započeo sa masovnim hapšenjima neistomišljenika
asila vrijeme je za bijeg dok nisi u bajbuk zavrsio..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..eno gnjec vec presao granicu..
2015-09-08
U biti Čardak ološ se priprema na velika sranja, a ovo su prve laste staljinizma, jer u biti bazično oni su čedo totalitarizma sa cinacraskim maroderskih duhom konjokradica, a osjećaju da stanje izmiče kontroli...
Kermit-
2014-04-17
Pusti ti vuče čim su oni krenuli hapsiti raju zbog gluposti vrijeme za nikoga neće biti dobro, ovo je izravno naređenje od udbaša Plenkija Vaše uzdanicevuksadinare wrote:asila vrijeme je za bijeg dok nisi u bajbuk zavrsio..
Kermit-
2014-04-17
a ja...svakako je u jos u titinoj Jugi se moralo ici u skolu 4 godine za milicajca,,tko hoce biti operativac mora minimum jos dvije godine vise,i tako....
ima u Zegeju i skola za to,prek puta bolnice u Dubravi..
Guest- Guest
on moj uzdanica nije bar si toliko mogao iscitati iz mojih postova svo ovo vrijeme...drugo....hapsi se svagdje doslo takvo vrijeme..asilovski wrote:Pusti ti vuče čim su oni krenuli hapsiti raju zbog gluposti vrijeme za nikoga neće biti dobro, ovo je izravno naređenje od udbaša Plenkija Vaše uzdanicevuksadinare wrote:asila vrijeme je za bijeg dok nisi u bajbuk zavrsio..
2015-09-08
vuksadinare wrote:on moj uzdanica nije bar si toliko mogao iscitati iz mojih postova svo ovo vrijeme...drugo....hapsi se svagdje doslo takvo vrijeme..asilovski wrote:Pusti ti vuče čim su oni krenuli hapsiti raju zbog gluposti vrijeme za nikoga neće biti dobro, ovo je izravno naređenje od udbaša Plenkija Vaše uzdanicevuksadinare wrote:asila vrijeme je za bijeg dok nisi u bajbuk zavrsio..
a ja..komjunisticke i udbaske metode...
Guest- Guest
mogli su HDZovci promjeniti stranku/Savez Komunista u HDZ) ali udbaški /boljševički mentalitet nemoze iz njih izaći..
Guest- Guest
čuđenju nema kraja...al jezičine je problem obuzdati. e, pa kad to ne znate sami....eto vam
Guest- Guest
ko putin uzor ne hapsi po rusiji ili orban umađarskoj ili erdogan u turskoj...
2015-09-08
..ovo kod nas jos dobro..tamo ej pitanje oces li uopce docekati suđenje ili izlazak iz zatvora-ziv...
2015-09-08
a ja..interesantno kad se obore na nekog tamo zgoljavca,iz kmetske obitelji,sto bi sa obuzdavanjem jezika ovoga.....tu je pushionaNoor wrote:čuđenju nema kraja...al jezičine je problem obuzdati. e, pa kad to ne znate sami....eto vam
Guest- Guest
ovakve mlade dripce i fejsbukovce,osim erdogana nitko..vuksadinare wrote:ko putin uzor ne hapsi po rusiji ili orban umađarskoj ili erdogan u turskoj...
Guest- Guest
da , nama je uzor Erdogan.. odlično. pa onda kada hemdi kaže da hrpa hrvata ima problem sa turskim mentalitetom, onda se ljutite na njega.vuksadinare wrote:ko putin uzor ne hapsi po rusiji ili orban umađarskoj ili erdogan u turskoj...
Orban ne hapsi ljude zbog internet komentara, a sumnjam i da Putin hapsi
Guest- Guest
Pa stariji milicajci su bili kudikamo više obrazovaniji i politički potkovaniji od onih instant policajaca s početka 90-tih.pismejker wrote:a ja...svakako je u jos u titinoj Jugi se moralo ici u skolu 4 godine za milicajca,,tko hoce biti operativac mora minimum jos dvije godine vise,i tako....
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
u haps, nego kakpismejker wrote:a ja..interesantno kad se obore na nekog tamo zgoljavca,iz kmetske obitelji,sto bi sa obuzdavanjem jezika ovoga.....tu je pushionaNoor wrote:čuđenju nema kraja...al jezičine je problem obuzdati. e, pa kad to ne znate sami....eto vam
Guest- Guest
gle ka'k nam 'komisja' vucko hapsi novinare pio srbiji dok si keks rekao...
http://www.kurir.rs/vesti/politika/2872523/diktator-hapsi-novinare-vucic-uhapsio-dejana-andjusa-zbog-kritika
http://www.kurir.rs/vesti/politika/2872523/diktator-hapsi-novinare-vucic-uhapsio-dejana-andjusa-zbog-kritika
2015-09-08
niti ne prate to..Pinochet wrote:da , nama je uzor Erdogan.. odlično. pa onda kada hemdi kaže da hrpa hrvata ima problem sa turskim mentalitetom, onda se ljutite na njega.vuksadinare wrote:ko putin uzor ne hapsi po rusiji ili orban umađarskoj ili erdogan u turskoj...
Orban ne hapsi ljude zbog internet komentara, a sumnjam i da Putin hapsi
Guest- Guest
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» V.A. započeo posetu Turskoj,
» Započeo vojni puč u Venecueli???
» "Izvučeno iz konteksta, a mora se znati ko je započeo rat"
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada
» Žutarnji započeo javni linč nad Hasanom
» Započeo vojni puč u Venecueli???
» "Izvučeno iz konteksta, a mora se znati ko je započeo rat"
» Kina: SAD-e je započeo najveći trgovinski rat ikada