Europska liga 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 31 of 48
Page 31 of 48 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 39 ... 48
Re: Europska liga 17/18
Evo, "tamo neki albanci" u grupnoj fazi EL osvojili su do sada 5 puta više bodova od "tamo nekih pijanaca" koji su, usput rečeno, među najboljih 6-7 ekipa engleske premier lige. I opet se pokazala točnom moja tvrdnja da je NK Hajdučić u kvalifikacijama za EL ispao od daleko najslabijeg protivnika od svih naših klubova.
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
Di je nowitzki, nešto je utihnija zadnji misec dananowitzki wrote:Jebeni curtone i onaj smrdljivi gol u 90-stotoj minuti, jebeni grk i slobodnjak sa centra...da smo samo malo srece imali, malo, sad bi bili na bod od milana i ispred paoka to je realnost
Nije izgubljeno sve, imate još Milan i PAOK
Guest- Guest
Da, ali utihnuo je i glupan iliti forumska luda koja tvrdi da je Everton među 6-7 najboljih ekipa engleske premier lige.isključivi krivac wrote:Di je nowitzki, nešto je utihnija zadnji misec dananowitzki wrote:Jebeni curtone i onaj smrdljivi gol u 90-stotoj minuti, jebeni grk i slobodnjak sa centra...da smo samo malo srece imali, malo, sad bi bili na bod od milana i ispred paoka to je realnost
Nije izgubljeno sve, imate još Milan i PAOK
I koji zaziva da Vlašić treba igrati, ali kao, trener ga mrzi. Ušao je Vlašić jučer kod rezultata 0-1, završilo je 1-5. Pametnome dosta, ali forumska luda bude i dalje tukla po svome.
Zeko-
2015-08-26
Odakle ti znaš Markana?kolerik wrote:fridrih_niche wrote:Ne pratin Evertona, al ovo kako igra Markan protiv Rijeke zaslužuje poziv u repku...
Ne mogu ga dobiti na mobitel. Igrao je protiv Reke odlicno, ali nju demoliraju Inter, Lokomotiva, Cibalia, Istra...
:D
Btw. priča san mu s materom sinoć i čestita joj...
Jos da su mu priznali asist za treću gol, ajme ajme...
;)
Guest- Guest
Bracala pa i Zvezda će proći grupu vjerojatno, šta ćeš onda reći?
Drugi gol partizana je perverzan. Akcija koju nijedan naš klub ni reprezentacija nije izvela godinama...
Guest- Guest
iz zaleđa...crnac u zaleđu prilikom primanja lopteБраћала wrote:Drugi gol partizana je perverzan. Akcija koju nijedan naš klub ni reprezentacija nije izvela godinama...
rijeci 2-2 ništa ne znači,tj.bod im ne znači,a oni kradu vrijeme i ne igraju na 3.gol??
Al u kurcuБраћала wrote:Pobeda kelna u rupi zicer godine...
Jeli Markan dobija dite pa si čestita baki, ili si joj stvarno čestita na tome što je uvatija remi protiv Rijeke?fridrih_niche wrote:Odakle ti znaš Markana?kolerik wrote:fridrih_niche wrote:Ne pratin Evertona, al ovo kako igra Markan protiv Rijeke zaslužuje poziv u repku...
Ne mogu ga dobiti na mobitel. Igrao je protiv Reke odlicno, ali nju demoliraju Inter, Lokomotiva, Cibalia, Istra...
;)
Guest- Guest
Mogu bit sritni sta nisu primili jos 3-4 gola i sta je sudac ponistija bezveze gol AEK-a...muckodjubre wrote:rijeci 2-2 ništa ne znači,tj.bod im ne znači,a oni kradu vrijeme i ne igraju na 3.gol??
;)
Guest- Guest
Za unuku sam čestita kad je bilo vrime za to, nesrico...isključivi krivac wrote:Jeli Markan dobija dite pa si čestita baki, ili si joj stvarno čestita na tome što je uvatija remi protiv Rijeke?fridrih_niche wrote:Odakle ti znaš Markana?kolerik wrote:fridrih_niche wrote:Ne pratin Evertona, al ovo kako igra Markan protiv Rijeke zaslužuje poziv u repku...
;)
A sad san joj bija čestita na fantastičnoj igri Marka koja traje već cilu polusezonu...
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Za unuku sam čestita kad je bilo vrime za to, nesrico...isključivi krivac wrote:Jeli Markan dobija dite pa si čestita baki, ili si joj stvarno čestita na tome što je uvatija remi protiv Rijeke?fridrih_niche wrote:Odakle ti znaš Markana?kolerik wrote:fridrih_niche wrote:Ne pratin Evertona, al ovo kako igra Markan protiv Rijeke zaslužuje poziv u repku...
;)
A sad san joj bija čestita na fantastičnoj igri Marka koja traje već cilu polusezonu...
;)
Šteta šta ne igra u nekom boljem klubu i jačoj ligi,a ne u tom PAOK-u
Hrvatski Balotelli.
Guest- Guest
Kad si u dugovima, svaka kuna dobro dođe. I bod donosi neštomuckodjubre wrote:rijeci 2-2 ništa ne znači,tj.bod im ne znači,a oni kradu vrijeme i ne igraju na 3.gol??
Guest- Guest
AEK i Las Palmas suradjuju, dobro su povezani, zato je zavrsija u Paok-u...isključivi krivac wrote:fridrih_niche wrote:Za unuku sam čestita kad je bilo vrime za to, nesrico...isključivi krivac wrote:Jeli Markan dobija dite pa si čestita baki, ili si joj stvarno čestita na tome što je uvatija remi protiv Rijeke?fridrih_niche wrote:Odakle ti znaš Markana?kolerik wrote:
;)
;)
Šteta šta ne igra u nekom boljem klubu i jačoj ligi,a ne u tom PAOK-u
Hrvatski Balotelli.
:p
Ma on je kalibar za puno veći klub, jer je stvarno vrhunski talent...
Sad kad je malo umirija glavu izrasta u klasu...
Šteta sta je relativno sporiji igrač, sta i ne cudi za konstituciju...
Jer da ima brzinu onda bi bija igrač za najveće klubove svita...
Al i ovako fantastično koristi svoju snagu...
;)
Guest- Guest
Page 31 of 48 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 39 ... 48
Similar topics
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21
» Liga Prvaka 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21