Europska liga 17/18
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 30 of 48
Page 30 of 48 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 39 ... 48
Re: Europska liga 17/18
bafalo wrote:''uskoro''isključivi krivac wrote:Igrali smo 2010-e, ali di bi ti to znaoBraća wrote:isključivi krivac wrote:Ubrzo, a ja ko navijač bar ću znati protiv koga igramoBraća wrote:
kada li ce veliki hajduk uhvatiti priliku da osvoji neki bod?
aha, evo-jos malo pa sa'ce.
i tako sve od debrecena 2005. godine...
Ne igramo često i puno, ali kad zaigramo ne sramotimo se kao neki
Uskoro ćemo gotovo svake godine igrati EL, fali jedan dobar rezultat da se "napumpa" koeficijent, pa će svake sljedeće godine biti lakše!
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
partizan rutinski. sada bod u kievu i doma da sjebemo one svajcarske camuge i prolece je tu...
Guest- Guest
i cigani i mi na pragu proleca u evropi, mala reka i hnl se brukaju gde stignu:
jsl>hnl
jsl>hnl
Guest- Guest
Jebeš to smiješno natjecanje.
Zeko-
2015-08-26
danas najveci klub sa ovih prostora u hramu overava prolece u ligi evrope...
Guest- Guest
Koji je idiot ovaj privremeni trener Evertona. Potpuno nevažna utakmica, Everton ispao iz Europe i njemu igra Rooney a primjerice par mladih igrača (među njima i Vlašić) side na klupi. Zbilja tribaš biti idiot, par bar tu im daj priliku.
Vlašiću se ponavlja ista sudbina kao i Nikoli Kaliniću. Kalu je doveja Big Sam i kod njega je igra, ali kako je dobija otkaz pa je u drugi plan kod njegovog pomoćnika, izvjesnog Stev Keana. Otišao Kale iz Blackburna, Kean klub odveja u drugu ligu a sam preselija na Bruneje di je neslavno završija karijeru.
Vlašiću se ponavlja ista sudbina kao i Nikoli Kaliniću. Kalu je doveja Big Sam i kod njega je igra, ali kako je dobija otkaz pa je u drugi plan kod njegovog pomoćnika, izvjesnog Stev Keana. Otišao Kale iz Blackburna, Kean klub odveja u drugu ligu a sam preselija na Bruneje di je neslavno završija karijeru.
Guest- Guest
Ne pratin Evertona, al ovo kako igra Markan protiv Rijeke zaslužuje poziv u repku...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Ne pratin Evertona, al ovo kako igra Markan protiv Rijeke zaslužuje poziv u repku...
Niche, igra protiv ekipe koja u HNL 6 kola nikog nije pobijedila
Guest- Guest
scorpion-
2014-04-18
fridrih_niche wrote:Ne pratin Evertona, al ovo kako igra Markan protiv Rijeke zaslužuje poziv u repku...
Ne mogu ga dobiti na mobitel. Igrao je protiv Reke odlicno, ali nju demoliraju Inter, Lokomotiva, Cibalia, Istra...
Guest- Guest
Браћала wrote:danas najveci klub sa ovih prostora u hramu overava prolece u ligi evrope...
Da, da, Skenderbeu je zbilja dobar ove sezone, pao je i veliki Dinamo Kijev...
Guest- Guest
kolerik wrote:Браћала wrote:danas najveci klub sa ovih prostora u hramu overava prolece u ligi evrope...
Da, da, Skenderbeu je zbilja dobar ove sezone, pao je i veliki Dinamo Kijev...
siptari su ispali, imaju losiji medjusobni skor sa najvecim klubom sa ovih prostora.
Guest- Guest
scorpion wrote:Prođe Partizan skupinu, bracala svršava
sve je to normalno, a to je misaona imenica za male klubove poput dinama, hajduka i reke...
Guest- Guest
Evo, "tamo neki albanci" u grupnoj fazi EL osvojili su do sada 5 puta više bodova od "tamo nekih pijanaca" koji su, usput rečeno, među najboljih 6-7 ekipa engleske premier lige. I opet se pokazala točnom moja tvrdnja da je NK Hajdučić u kvalifikacijama za EL ispao od daleko najslabijeg protivnika od svih naših klubova.
Zeko-
2015-08-26
Page 30 of 48 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 39 ... 48
Similar topics
» Europska Liga 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21
» Liga Prvaka 19/20
» Europska Liga 18/19
» Europska liga 2016/2017
» La Liga 20/21